Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen over foodcoaching, zowel online coaching als coaching aan huis.

Wat is de werkwijze van Zonderzooi Foodcoaching?
Iedereen wordt op een persoonlijke manier begeleid. Natuurlijk is het belangrijk dat je leert om zo min mogelijk ‘zooi’ te eten, maar dit proces pakken we stapje voor stapje aan. We starten met een intake, waarbij we kennis maken met elkaar en kijken naar je eetpatroon en lifestyle. Daarna ga je aan de slag met het bijhouden van een voedingsdagboek. Hierin schrijf je op wat je allemaal eet en drinkt. Aan de hand van het voedingsdagboek wordt een persoonlijk voedingsschema gemaakt, gericht op jouw doel, wensen en eetgewoonten.

Vervolgens hebben we om de week een consult, waarbij de voortgang besproken wordt en je (bij coaching aan huis) ook gewogen wordt. Bij online coaching houd je zelf je gewicht bij. Deze consulten werken niet alleen als stok achter de deur, maar hierbij worden ook je problemen besproken en krijg je persoonlijk advies. Ook is er altijd een mogelijkheid om contact te hebben met Dalí, bijvoorbeeld wanneer je er even niet uitkomt met je voeding. Op deze manier gaan we samen jouw doel bereiken.

Hoe meld ik me aan voor een intake?
Dat kan via het contactformulier. Nadat ik een mail ontvangen heb neem ik telefonisch contact met je op om een afspraak te maken.
Wat zijn de tarieven?
De tarieven voor online coaching kun je vinden op deze pagina. De tarieven voor coaching aan huis vind je hier. Aan de hand van jouw doel kijk ik hoe veel tijd we hier voor nodig hebben. Elke nieuwe klant start met een intake gesprek, krijgt een persoonlijk voedingsschema en heeft ongeveer twee consulten per maand.
Op welke dagen is het mogelijk een afspraak te maken?
Alle doordeweekse dagen van maandag t/m vrijdag, ook ’s avonds. Heb je vanwege je drukke werkschema alleen in het weekend tijd? Neem dan even contact op en dan zoeken we samen naar een oplossing.
Is Zonderzooi Foodcoaching geregistreerd?
Ja, Zonderzooi Foodcoaching staat ingeschreven bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Hier vallen alle geregistreerde gewichtsconsulenten uit Nederland onder. Gewichtsconsulenten zijn bevoegd mensen te begeleiden met o.a. afvallen en aankomen. Wanneer er sprake is van een aandoening die met voeding te maken heeft, zoals diabetes, is het verstandig een diëtist te raadplegen.
Kan ik ook begeleid worden als ik vegetarisch, veganistisch, glutenvrij of lactosevrij eet?

Jazeker. Je wordt begeleid aan de hand van jouw eigen eetgewoonten. Als jij graag een speciaal dieet volgt dan wordt daar rekening mee gehouden. 

Vragen stellen

Staat jouw vraag er niet bij? Dan kun je deze aan mij stellen.