fbpx ...

In 7 dagen je spijsvertering optimaliseren met Ayurveda, zodat je een rustige buik krijgt en lichamelijk en mentaal in balans komt!

Nu voor €59!

 

In 7 dagen je spijsvertering optimaliseren met Ayurveda, zodat je een rustige buik krijgt en lichamelijk en mentaal in balans komt!

Nu voor €59!

 

De voordelen van dit Vata voedingsschema:

– Je weet precies wat je het beste kan eten om eindelijk van die opgeblazen buik, constipatie, PDS en andere vervelende darmklachten af te komen

– Je ervaart meer mentale rust en balans, waardoor je je minder overprikkeld of gestrest voelt en véél beter slaapt

– Je hoeft niet meer te twijfelen of je het juiste eet om jouw Vata gerelateerde klachten in balans te brengen

– Jouw spijsvertering wordt verbeterd, waardoor je (weer) zonder moeite naar het toilet kan voor een gezonde ontlasting

– Elke dag genieten van heerlijke Ayurvedische maaltijden, die zorgen voor meer balans en jouw gezondheid optimaliseren

– Inclusief boodschappenlijst, dus je kunt gelijk praktisch aan de slag!

Vata voedingsschema
Vata voedingsschema

Stel je eens voor..

Stel je eens voor, hoe zou jij je voelen als je niet meer dagelijks last hebt van een opgeblazen buik, constipatie, chaotisch hoofd, slapeloze nachten of stress? 

Je kunt allerlei soorten diëten en voedingsadviezen volgen, maar zolang jij niet begrijpt wat het beste aansluit bij jouw body-mind type, zal je altijd last blijven hebben van die vervelende klachten. 

Door middel van dit Vata voedingsschema ga je eindelijk begrijpen hoe je jezelf op een simpele en praktische manier in balans brengt. En het is zo makkelijk: het enige wat jij hoeft te doen is dit 7 daagse Vata voedingsschema te volgen!

Dankzij de eeuwenoude Ayurvedische kennis, heerlijke recepten en lifestyle tips uit dit voedingsschema ga je voor 100% begrijpen – en ervaren – hoe jij volledig in balans komt, op mentaal en lichamelijk vlak. Zo ga jij je weer geweldig voelen!

Hoe zou het zijn als je:

N

Elke dag een rustige buik hebt, zonder opgeblazen gevoel of vervelende krampen

N

Op dagelijkse basis veel meer lichamelijke en mentale rust ervaart EN jouw slaappatroon enorm verbetert!

N

Je jouw spijsvertering optimaliseert, waardoor constipatie en winderigheid eindelijk verleden tijd is!

N

Op een simpele manier heerlijke Ayurvedische maaltijden op tafel zet, waardoor jij jouw lichaam voedt in plaats van vult!

N

Je 100% het vertrouwen hebt dat jij het juiste doet om jouw klachten in balans te brengen. Zo ga jij weer heerlijk in je vel zitten!

Wil jij dit ook veranderen?  

Van vaak vervelende darmkrampen en een opgeblazen buik na het eten,  naar een rustige buik die heerlijk in balans is.

Van je bijna dagelijks overprikkeld, chaotisch of gestrest voelen, naar lichamelijk en mentaal meer in balans dan ooit! 

Van vaak wakker liggen tussen 02.00 en 06.00, naar een hele nacht zonder moeite doorslapen en daardoor véél meer energie hebben!

Van niet weten wat je het beste kan eten om jouw klachten in balans te brengen, naar elke dag zonder moeite de juiste balancerende maaltijden op tafel zetten.

Vata voedingsschema

Al ruim 350+ anderen gingen je voor!

Vata voedingsschema

Het Vata voedingsschema bevat:

100 pagina’s I PDF

7 daags voedingsschema, zodat je op een simpele manier jouw Vata dosha en klachten in balans kan brengen, door middel van heerlijke Ayurvedische ontbijt-, lunch- diner- en snackrecepten. Zo heb je voor 100% het vertrouwen dat jij het juiste doet!
Uitleg over Ayurveda en voeding voor Vata dosha, zodat je begrijpt hoe je op de lange termijn de juiste keuzes maakt qua voeding en lifestyle, waardoor je veel meer lichamelijke en mentale balans ervaart
7x tips voor een goede spijsvertering, zodat jouw spijsvertering optimaal gaat werken, waardoor je geen last meer hebt van een opgeblazen buik, constipatie, PDS of andere vervelende darmklachten
Vata balancerende lifestyle tips, inclusief 3 grondende yoga houdingen, zodat je jezelf op een fijne, holistische wijze volledig in balans brengt. Dat betekent ook veel meer rust in je hoofd!
7 daagse mini journal, jouw dagelijkse check-in om jouw lichaam beter te leren kennen, zodat je ontdekt waar bepaalde klachten vandaan komen en je dit op een duurzame wijze kunt gaan veranderen
Uitgebreide boodschappenlijst, inclusief seizoensgebonden tips, zodat je gelijk praktisch aan de slag kan met het voedingsschema en na 7 dagen geen last meer hebt van die vervelende klachten!  

 

Wat anderen zeggen over mijn producten

Dalí Brackenie

Mijn naam is Dalí Brackenie (30 jaar), holistisch voedingscoach en foodblogger. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen om hun gezondheid te optimaliseren door middel van Ayurveda, voedzame recepten en persoonlijk advies. 

In 2015 studeerde ik af als Wellness & Lifestyle coach en startte ik met mijn blog Zonderzooi. Deze blog boordevol voedzame recepten en tips voor een gebalanceerde lifestyle werd al snel een groot succes, met maar liefst 60.000+ unieke bezoekers per maand! Al 7 jaar coach ik vrouwen met het bereiken van hun doelen, van meer structuur vinden in hun voeding tot minder last hebben van lichamelijke en mentale klachten.

In 2022 rondde ik een cursus Ayurvedische voeding af en deze eeuwenoude wijsheid – in combinatie met de moderne wetenschap – wil ik  jou ook graag meegeven. Ik pas deze kennis nu al een tijd toe op mijn cliënten en zij bereiken hier fantastische resultaten mee.

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om weer lekker in hun vel te zitten. Nu jij nog!

Vata voedingsschema
Vata voedingsschema
Vata voedingsschema
Vata voedingsschema

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit voedingsschema bedoeld?

Dit voedingsschema is voor vrouwen die vaak last hebben van Vata gerelateerde klachten, zoals een opgeblazen buik, darmklachten, constipatie, chaotisch hoofd, slapeloze nachten of veel stress.

Ze willen hier graag op een simpele en praktische manier vanaf, zodat ze (weer) een rustige buik hebben en meer lichamelijke en mentale balans ervaren. Daarnaast willen ze hun klachten op een natuurlijke manier in balans brengen, met lekkere, voedzame gerechten.  

Waarom is dit voedingsschema anders dan anderen?

Het is volledig gericht op de voeding, kruiden, specerijen en lifestyle die Vata dosha in balans brengen. De Ayurveda gelooft niet in ‘one size fits all’. Elk lichaam is uniek en elke spijsvertering werkt anders, daarom is het goed om te ontdekken wat het beste voor JOU werkt.

Dankzij de eeuwenoude Ayurvedische kennis, heerlijke recepten en lifestyle tips uit dit voedingsschema ga je voor 100% begrijpen – en ervaren – hoe jij volledig in balans komt, op mentaal en lichamelijk vlak. Waardoor jij je geweldig gaat voelen!

Waarom is het zo effectief en gaat JUIST dit mij helpen?

Je kunt allerlei soorten diëten en voedingsadviezen volgen, maar zolang jij niet begrijpt wat goed aansluit bij jouw body-mind type, zal je altijd klachten blijven houden. Door middel van dit Vata voedingsschema ga je eindelijk begrijpen hoe je jezelf op een simpele en praktische manier in balans brengt. En het is zo makkelijk: het enige wat jij hoeft te doen is het 7 daagse voedingsschema te volgen!

Ik heb al zoveel geprobeerd voor mijn klachten, gaat dit dan wel voor mij werken?

Ik heb al veel vrouwen mogen helpen met hun klachten balanceren vanuit de Ayurvedische voedingsleer en zij hebben geweldige resultaten geboekt. Ik weet voor 100% zeker dat dit ook bij jou gaat zorgen voor meer balans.

Het enige wat je hoeft te doen is het 7 daagse voedingsschema volgen en je zal merken dat je sneller dan ooit jouw spijsvertering hebt geoptimaliseerd, waardoor je een rustige buik hebt en meer lichamelijke en mentale balans!

 

Heeft dit voedingsschema nog meerwaarde als ik al jouw Balance e-book of Balance cursus al heb gevolgd?

Jazeker, juist omdat het zo praktisch is! Met dit 7 dagen Vata voedingsschema kun je gelijk aan de slag en hoef je niet meer na te denken over wat je precies op tafel moet zetten om jouw Vata dosha of klachten in balans te brengen. Ik heb het lekker makkelijk voor je gemaakt!

Daarnaast vind je in dit voedingsschema weer een hoop nieuwe inspirerende recepten en tips, die je voor de rest van je leven kunt gebruiken. Als jij mijn Balance e-book al hebt of de Balance cursus hebt gevolgd, dan gaat dit voedingsschema weer wat meer de diepgang in, zodat je nog sneller en makkelijker dan ooit in balans komt.

Ik weet al veel van Ayurveda, gaat dit voedingsschema mij dan nog helpen?

Yes! Ondanks dat je al wel de kennis hebt, zorgt dit voedingsschema dat je gelijk praktisch aan de slag kan en niet meer hoeft na te denken. Je krijgt een flinke dosis inspiratie om nieuwe gerechten op tafel te zetten, je gaat begrijpen welke voeding het beste bij jou(w klachten) aansluit en ontdekken hoe fijn het is om (meer) lichamelijke en mentale balans te ervaren.

Ook al heb je al de kennis, dit voedingsschema zorgt ervoor dat jij je weer geïnspireerd voelt om nieuwe heerlijke Ayurvedische maaltijden te maken!

Kan ik het voedingsschema volgen als ik overdag buiten de deur werk?

Ja, natuurlijk! Het voedingsschema is zo gemaakt dat je de maaltijden en mogelijke snacks ook mee kan nemen naar je werk. Daarnaast kook je soms een grotere portie van een maaltijd, zodat je niet elke dag urenlang in de keuken hoeft te staan en toch op een simpele manier voedzaam kan eten.

Krijg ik honger tijdens het volgen van het voedingsschema?

Nee, dat is niet de bedoeling! Het voedingsschema is zo gemaakt dat je een fijne structuur krijgt in je voedingspatroon met heerlijke voedzame en voldoende vullende maaltijden. Het is zeker geen detox, maar juist een voedingsschema wat je altijd zou kunnen gebruiken. Je krijgt er lekker veel energie van! 

Kan ik het voedingsschema volgen met een allergie?

Alle recepten zijn van nature al glutenvrij, dus ook ideaal om te volgen als je een gluten intolerantie hebt. Daarnaast bevatten de recepten geen koemelk (lactose) en komen er geen pinda’s in voor. Heb je een andere allergie waar je vragen over hebt? Mail mij dan via info@zonderzooi.com en ik kom gauw bij je terug. Of stuur een DM via Instagram!

Op welke manier ontvang ik het voedingsschema?

Het voedingsschema is een Pdf-bestand dat je kunt opslaan op jouw telefoon, tablet of laptop en waar je levenslang toegang tot hebt. Je kunt het ook uitprinten of laten afdrukken, als je dat fijner vindt.

 

Wat voor soort recepten kan ik verwachten?

Alle recepten zijn 100% natuurlijk, Ayurvedisch verantwoord, plantaardig, seizoensgebonden en lokaal. Denk aan een heerlijke bietenstoofpot met zoete aardappel, wortel en mungbonen, wraps met zoete aardappel masala, baked carrot cake oats, blauwe bessen-citroen muffins, amandel-venkelkoekjes en nog veel meer. Alle recepten zijn exclusief gemaakt voor dit voedingsschema en nergens anders online te vinden. 

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

Stuur dan een mailtje naar info@zonderzooi.com of gebruik het contactformulier. Dalí helpt je graag! 

Yes, je bent helemaal aan het einde van deze pagina gekomen. En dat betekent natuurlijk niet niks. Jij bent klaar om eindelijk een rustige buik te hebben en mentaal en lichamelijk weer in balans te zijn! Mijn vraag aan jou: waar wacht je nog op?