fbpx ...

Simpel & Zonder Zooi e-book

30 lekkere, voedzame en simpele recepten die zo op tafel staan!

Nu voor €14,95.

Simpel & Zonder Zooi e-book

Op een simpele manier de lekkerste, voedzame maaltijden op tafel zetten!

Het Simpel & Zonder Zooi e-book helpt jou om nog lekkerder in je vel te zitten door middel van lekkere en voedzame recepten. Gezond koken is nog nooit zó leuk geweest! 

Alle recepten in dit e-book staan in een handomdraai op tafel, waardoor jij vanuit gemak en plezier voedzaam kan eten. Zo krijg je eindelijk meer structuur in je voedingspatroon, heb je geen behoefte meer aan suikers elke dag en zit je echt vol met energie!  

Het enige wat jij nodig hebt zijn de recepten uit dit e-book. Ben jij er klaar voor om weer te stralen? Dan is Simpel & Zonder Zooi echt wat voor jou.

 

Hoe zou het zijn als je:

N

Dagelijks voldoende inspiratie hebt om de lekkerste, voedzame maaltijden te maken

N

Elke dag nóg beter in je vel zit dan ooit!

N

Niet meer na hoeft te denken of iets nu wel of niet 'gezond' is

N

Meer structuur krijgt in je voedingspatroon

N

Precies weet wat jij moet eten om bomvol energie te zitten

N

Zonder moeite afkickt van je verslaving aan suikers, fast food en zooi

Wil jij dit ook veranderen?  

Van elke dag veel suikers, fast food en ‘zooi’ eten, naar een fijn, gezond voedingspatroon met veel structuur.

Van dagelijks vermoeid zijn en geen idee hebben waar je de energie vandaan kan halen, naar elke dag heerlijk in je vel zitten, boordevol energie!

Van elke dag in de stress over wat je nu weer moet eten, naar een simpele, lekkere én voedzame maaltijd op tafel in 20 minuten.

Van jezelf gedachteloos vullen, naar voeden met aandacht en liefde voor je lichaam.

Van jezelf ontevreden aankijken in de spiegel, naar op een makkelijke manier eindelijk jouw streefgewicht bereiken. Zonder hongergevoel!

simpel-zonder-zooi-ebook
Simpel & Zonder Zooi e-book

Het Simpel & Zonder Zooi e-book bevat:

  • 50 pagina’s boordevol inspiratie, zodat je ontdekt hoe makkelijk het is om elke dag voedzaam te koken
  • 30 recepten: ontbijt, lunch, diner en snacks. Ik heb aan alles gedacht om het je zo simpel mogelijk te maken!
  • Alle recepten zijn 100% natuurlijk, plantaardig en lactosevrij 
  • Veel glutenvrije opties
  • Seizoensgebonden recepten, dat betekent ook héél veel winterrecepten!
  • Uitgebreide uitleg over de gezondheidsvoordelen van alle ingrediënten
  • Inclusief praktische tips om (weer) lekker in je vel te zitten

Wat anderen zeggen over mijn e-books

Simpel & Zonder Zooi
Balance e-book
simpel-zonder-zooi-ebook
Balance e-book

Dalí Brackenie

Nadat Dalí (30) haar diploma Wellness & Lifestyle Coach behaald had, startte ze met haar bedrijf Zonderzooi. Dit platform boordevol makkelijke, voedzame recepten werd al snel een groot succes, met 50.000 unieke bezoekers per maand.

Ook via Instagram inspireert Dalí dagelijks 40.000 mensen met haar lekkere recepten en kennis over voeding. Met interviews met o.a. Vogue, Libelle en Yoga Magazine is ze ook een bekend gezicht in de Nederlandse health scene. 

Naast haar populaire cursussen, waarbij ze vrouwen helpt om weer heerlijk in hun vel te zitten, kon een e-book met simpele, voedzame recepten niet ontbreken. Dalí wil je laten ontdekken dat ‘eten zonder zooi’ totaal niet ingewikkeld is en dat je er ook niet urenlang voor in de keuken hoeft te staan. Het is véél makkelijker en leuker dan je nu misschien denkt.

‘A healthy outside starts from the inside’, dat is haar motto en daar helpt ze jou graag mee!

Simpel & Zonder Zooi e-book
Simpel & Zonder Zooi e-book
Simpel & Zonder Zooi e-book
Simpel & Zonder Zooi e-book

Veelgestelde vragen 

Voor wie is dit Simpel & Zonder Zooi e-book bedoeld?

Het Simpel & Zonder Zooi e-book is voor iedereen die graag op een makkelijke manier voedzamer wil eten en nóg lekkerder in haar vel dan ooit wilt zitten. En dat allemaal op een leuke manier: met heerlijke recepten die simpel en snel te bereiden zijn!

Waarom is dit e-book zo effectief en gaat juist dit mij helpen?

Alle recepten zijn super simpel om te maken, waardoor gezond koken je totaal geen tijd en energie meer kost. Daardoor kom je sneller dan ooit (weer) heerlijk in je vel te zitten!

Het enige wat jij moet doen is de recepten uit Simpel & Zonder Zooi maken en al héél gauw zal je merken dat je de resultaten bereikt die je al zo lang wilt. Eindelijk ben je afgekickt van die verslaving aan suikers en zooi, heb je meer structuur in je voedingspatroon en ben je weer blij met jouw lichaamsbeeld. Maar ECHT blij!

Ik heb een intolerantie, wordt daar rekening mee gehouden?

Yes! Het e-book is al volledig plantaardig (dus lactosevrij) en daarnaast zijn bijna alle recepten van nature glutenvrij. Als er gluten in zitten wordt er altijd een vervangende optie gegeven. Daarnaast staan er geen pinda’s in en weinig nachtschade groenten.

Heb je een specifieke vraag over allergieën? Mail dan naar info@zonderzooi.com

Op welke manier ontvang ik het Simpel & Zonder Zooi e-book?

Nadat jij het Simpel & Zonder Zooi e-book betaald hebt ontvang je automatisch een e-mail. Via deze e-mail kun je het e-book als PDF downloaden en opslaan op jouw computer, tablet of telefoon.

Let op: dit is een e-book en geen fysiek boek, het wordt dus niet via de post naar jouw huisadres toegestuurd. 

Wat voor soort recepten staan erin?

Als je al langer bekend bent met de recepten van Zonderzooi, dan weet je ongeveer wat je kunt verwachten. Denk aan heerlijke warme ontbijtjes, lekkere pasta gerechten, salades met gegrilde groenten, Aziatische (bij)gerechten en zoete snacks, zoals citroen-kokos bliss balls en een chocoladetaart met speculaaskruiden. Daarnaast zijn de recepten ook seizoensgebonden, dat betekent dus ook lekker veel winterrecepten. 

Hoeveel tijd kost het mij?

Dat valt heel erg mee! De ontbijtrecepten staan al binnen 5-10 minuten op tafel, de lunch recepten duren 5-15 minuten om te maken en de diner recepten zijn (bijna) allemaal binnen 15-30 minuten klaar.

Is het e-book volledig plantaardig?

Ja! Je kunt er natuurlijk altijd vlees of vis aan toevoegen als je dat graag wilt, maar de basis is wel 100% plantaardig. 

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

Stuur dan een mailtje naar info@zonderzooi.com of gebruik het contactformulier. Dalí helpt je graag! 

Yes, je bent helemaal aan het einde van deze pagina gekomen! En dat betekent natuurlijk niet niks. Dat betekent dat jij klaar bent voor verandering, zodat je eindekijk weer heerlijk in je vel komt te zitten. Mijn vraag aan jou: waar wacht je nog op?