fbpx ...

Op een simpele manier weer een stralende huid en gedag zeggen tegen PMS, brandend maagzuur en overgangsklachten

Nu voor €59!

 

Op een simpele manier weer een stralende huid en gedag zeggen tegen PMS, brandend maagzuur en overgangsklachten

Nu voor €59!

 

De voordelen van dit Pitta voedingsschema:

– Je weet precies wat je het beste kan eten om eindelijk van die huidklachten, PMS, brandend maagzuur, migraine, veel zweten, overgangsklachten of andere Pitta gerelateerde klachten af te komen

– Je gaat meer kalmte ervaren in je lichaam én mind, waardoor dat opgejaagde gevoel en korte lontje verleden tijd worden

– Jouw hormonen komen meer in balans, waardoor je je veel stralender en zelfverzekerder gaat voelen

– Je hoeft niet meer te twijfelen of je het juiste doet om jouw Pitta gerelateerde klachten in balans te brengen

– Elke dag genieten van heerlijke Ayurvedische maaltijden, die zorgen voor meer balans en jouw gezondheid optimaliseren

– Inclusief boodschappenlijst, dus je kunt gelijk praktisch aan de slag!

Pitta voedingsschema
Pitta voedingsschema

Stel je eens voor..

Stel je eens voor, hoe zou het zijn als jij je (weer) stralend en zelfverzekerd voelt?

En hoe zou jij je voelen als je niet meer dagelijks last hebt van die vervelende huidklachten, PMS, migraine, brandend maagzuur of dat gejaagde gevoel? 

Misschien heb je al veel geprobeerd om jouw klachten in balans te brengen. Je kunt allerlei soorten diëten en voedingsadviezen volgen, maar zolang je niet begrijpt wat het beste bij jouw klachten aansluit, zal je er altijd last van blijven houden. 

Door middel van dit Pitta voedingsschema ga je eindelijk begrijpen hoe je jezelf op een simpele en praktische manier in balans brengt. En het is zo makkelijk: het enige wat jij hoeft te doen is dit 7-daagse Pitta voedingsschema te volgen!

Dankzij de eeuwenoude Ayurvedische kennis, heerlijke recepten en lifestyle tips uit dit voedingsschema ga je voor 100% begrijpen – en ervaren – hoe jij volledig in balans komt, op mentaal en lichamelijk vlak. Zo ga jij je weer geweldig voelen!

Hoe zou het zijn als je:

N

Weer een stralende huid krijgt en geen last meer hebt van puistjes, acne of roodheid

N

Jouw hormonen in balans komen en PMS, een zware menstruatie en overgangsklachten verleden tijd zijn

N

Je je veel relaxter voelt en dat opgejaagde gevoel en korte lontje eindelijk verdwenen zijn

N

Op een simpele manier heerlijke Ayurvedische maaltijden op tafel zet, waardoor jij jouw lichaam voedt in plaats van vult!

N

100% het vertrouwen hebt dat jij het juiste doet om jouw klachten in balans te brengen. Zo ga jij weer heerlijk in je vel zitten!

Wil jij dit ook veranderen?  

Van vaak last hebben van hormonale klachten naar hormonen die weer in balans zijn en veel meer rust in je lichaam én mind!

Van je onzeker voelen over jouw huid naar een zelfverzekerde vrouw met een rustige en stralende huid!

Van vaak last hebben van hitte en veel zweten naar warmte prima kunnen handelen en jezelf niet meer oververhit voelen!

Van je vaak gejaagd en geïrriteerd voelen en weinig geduld hebben, naar meer kalmte in je lichaam én mind!

Van niet weten wat je het beste kan eten om jouw klachten in balans te brengen, naar elke dag zonder moeite de juiste balancerende maaltijden op tafel zetten.

Pitta voedingsschema

Al ruim 270+ anderen gingen je voor!

Pitta voedingsschema

Het Pitta voedingsschema bevat:

100+ pagina’s I PDF

7 daags voedingsschema, zodat je op een simpele manier jouw Pitta dosha en klachten in balans kan brengen, door middel van heerlijke Ayurvedische ontbijt-, lunch- diner- en snackrecepten. Zo heb je voor 100% het vertrouwen dat jij het juiste doet!
– Uitleg over Ayurveda en voeding voor Pitta dosha, zodat je begrijpt hoe je op de lange termijn de juiste keuzes maakt qua voeding en lifestyle, waardoor je geen last meer hebt van klachten en meer lichamelijke en mentale balans ervaart
– Eerste hulp bij Pitta klachten, zodat je precies weet welke kruidensupplementen en huidverzorgingsproducten je kan inzetten om jouw klachten op een natuurlijke manier te verminderen
 Pitta balancerende lifestyle tipsinclusief 3 grondende yoga houdingen, zodat je jezelf op een fijne, holistische wijze volledig in balans brengt. Dat betekent ook veel meer rust in je hoofd!
– 7-daagse mini journal, jouw dagelijkse check-in om jouw lichaam beter te leren kennen, zodat je ontdekt waar bepaalde klachten vandaan komen en je dit op een duurzame wijze kunt gaan veranderen
– Uitgebreide boodschappenlijst, inclusief seizoensgebonden tips, zodat je gelijk aan de slag kan met het voedingsschema en je jouw klachten op een simpele manier snel in balans kan brengen!

 

Wat anderen zeggen over mijn producten

Dalí Brackenie

Mijn naam is Dalí Brackenie (31 jaar), holistisch voedingscoach en foodblogger. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen om hun gezondheid te optimaliseren door middel van Ayurveda, voedzame recepten en persoonlijk advies. 

In 2015 studeerde ik af als Wellness & Lifestyle coach en startte ik met mijn blog Zonderzooi. Deze blog boordevol voedzame recepten en tips voor een gebalanceerde lifestyle werd al snel een groot succes, met maar liefst 60.000+ unieke bezoekers per maand! Al 7+ jaar coach ik vrouwen met het bereiken van hun doelen, van meer structuur vinden in hun voeding tot minder last hebben van lichamelijke en mentale klachten.

In 2022 rondde ik een cursus Ayurvedische voeding af en deze eeuwenoude wijsheid – in combinatie met de moderne wetenschap – wil ik  jou ook graag meegeven. Ik pas deze kennis nu al een tijd toe op mijn cliënten en zij bereiken hier fantastische resultaten mee.

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om meer balans te vinden in hun lichaam  weer lekker in hun vel te zitten, zonder vervelende klachten. Nu jij nog!

Pitta voedingsschema
Pitta voedingsschema
Pitta voedingsschema
Pitta voedingsschema

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit voedingsschema bedoeld?
Dit voedingsschema is voor vrouwen die vaak last hebben van Pitta gerelateerde klachten, zoals PMS (acne, geïrriteerdheid, kort lontje, pijnlijke borsten en veel zweten), een zware menstruatie, migraine, brandend maagzuur, huidklachten en overgangsklachten.

Ze willen hier graag op een simpele en praktische manier vanaf, zodat ze zich weer energiek, zelfverzekerd en in balans voelen! Daarnaast willen ze hun klachten op een natuurlijke manier in balans brengen, met lekkere, voedzame gerechten.

Waarom is dit voedingsschema anders dan anderen?

Het voedingsschema is gebaseerd op de eeuwenoude kennis vanuit de Ayurveda. De Ayurveda kijkt naar welke body-mind types er zijn en welke voeding en lifestyle deze types het beste in balans brengen. Dit voedingsschema heeft voor 100% de focus op Pitta (klachten) balanceren. 

Als je op dit moment last hebt van Pitta gerelateerde klachten heb je veel vuur in je systeem en wil je jezelf verkoelen en afremmen, zodat je je lichamelijk en mentaal meer in balans voelt. Hier zijn alle recepten ook op gebaseerd. 

Dankzij de eeuwenoude Ayurvedische kennis, heerlijke recepten en lifestyle tips uit dit voedingsschema ga je voor 100% begrijpen – en ervaren – hoe jij volledig in balans komt, op mentaal en lichamelijk vlak. Daardoor ga je veel beter in je vel zitten en jezelf stralender en zelfverzekerder voelen!

Waarom is het zo effectief en gaat JUIST dit mij helpen?

Je kunt allerlei soorten diëten en voedingsadviezen volgen, maar zolang jij niet begrijpt wat goed aansluit bij jouw body-mind type, zal je altijd klachten blijven houden. Door middel van dit Pitta voedingsschema ga je eindelijk begrijpen hoe je jezelf op een simpele en praktische manier in balans brengt. En het is zo makkelijk: het enige wat jij hoeft te doen is het 7 daagse voedingsschema te volgen!

Ik heb al zoveel geprobeerd voor mijn klachten, gaat dit dan wel voor mij werken?

Ik heb al veel vrouwen mogen helpen met hun klachten balanceren vanuit de Ayurvedische voedingsleer en zij hebben geweldige resultaten geboekt. Ik weet voor 100% zeker dat dit ook bij jou gaat zorgen voor meer balans.

Het enige wat je hoeft te doen is het 7-daagse Pitta voedingsschema te volgen en je zal merken dat je sneller dan ooit weer een stralende huid hebt en gedag kan zeggen tegen PMS, brandend maagzuur en overgangsklachten! 

 

Heeft dit voedingsschema nog meerwaarde als ik al jouw Balance e-book of Balance cursus al heb gevolgd?

Jazeker, juist omdat het zo praktisch is! Met dit Pitta voedingsschema kun je gelijk aan de slag en hoef je niet meer na te denken over wat je precies op tafel moet zetten om jouw Pitta dosha of klachten in balans te brengen. Ik heb het lekker makkelijk voor je gemaakt!

Daarnaast vind je in dit voedingsschema weer een hoop nieuwe inspirerende recepten en tips, die je voor de rest van je leven kunt gebruiken. Als jij mijn Balance e-book al hebt of de Balance cursus hebt gevolgd, dan gaat dit voedingsschema meer de diepgang in op het gebied van Pitta dosha balanceren, zodat je nog sneller en makkelijker dan ooit in balans komt.

Ik weet al veel van Ayurveda, gaat dit voedingsschema mij dan nog helpen?

Yes! Ondanks dat je al wel de kennis hebt, zorgt dit voedingsschema ervoor dat je gelijk praktisch aan de slag kan gaan en niet meer hoeft na te denken.

Het enige wat je hoeft te doen is klakkeloos het voedingsschema te volgen en dat is iets waar Pitta types goed in zijn, die houden namelijk van structuur en het hebben van controle.

Je krijgt een flinke dosis inspiratie om nieuwe gerechten op tafel te zetten, je gaat begrijpen welke voeding het beste bij jou(w klachten) aansluit en ontdekken hoe fijn het is om (meer) lichamelijke en mentale balans te ervaren.

Ook al heb je al de kennis in huis, dit voedingsschema zorgt ervoor dat jij je weer geïnspireerd voelt om nieuwe heerlijke Ayurvedische maaltijden te maken én op een makkelijke manier jouw Pitta dosha in balans te brengen. 

Kan ik het voedingsschema volgen als ik overdag buiten de deur werk?

Ja, natuurlijk! Het voedingsschema is zo gemaakt dat je de maaltijden en mogelijke snacks ook mee kan nemen naar je werk. Daarnaast kook je soms een grotere portie van een maaltijd, zodat je niet elke dag urenlang in de keuken hoeft te staan en toch op een simpele manier voedzaam kan eten.

Ik ben een Vata of Kapha, kan ik het schema dan ook volgen?

Vata

Ja! Voor Pitta en Vata dosha zijn beide de smaak zoet balancerend. Daarnaast zitten er veel groenten, fruit en granen in die ook voor Vata types prima kunnen. Je kunt het voedingsschema dus gewoon volgen als je een Vata dosha bent met een Pitta disbalans (of graag een zomers voedingsschema wilt volgen). Hier en daar kun je kleine aanpassingen maken, maar dat staat erbij vermeld. 

Wil je 100% een voedingsschema met de focus op Vata balanceren? Bekijk dan mijn Vata voedingsschema. Klik hier voor meer info.

Kapha

Nee. Als je een Kapha dosha bent, brengt dit voedingsschema jou helaas niet in balans. Als je een Kapha dosha bent met Pitta klachten, kun je het natuurlijk wel volgen. Maar goed om te weten dat het voedingsschema niet Kapha balancerend is. 

Krijg ik honger tijdens het volgen van het voedingsschema?

Nee, dat is niet de bedoeling! Het voedingsschema is zo gemaakt dat je een fijne structuur krijgt in je voedingspatroon met heerlijke voedzame en voldoende vullende maaltijden. Het is zeker geen detox, maar juist een voedingsschema wat je altijd zou kunnen gebruiken. Je krijgt er lekker veel energie van! 

Kan ik het voedingsschema volgen met een allergie?

Ja, bijna alle recepten zijn van nature glutenvrij en zo niet, dan staat er altijd een vervanger bij. Daarnaast bevatten de recepten geen koemelk (lactose) en komen er geen pinda’s en nachtschade groenten in voor.

Heb je een andere allergie waar je vragen over hebt? Mail mij dan via info@zonderzooi.com en ik kom gauw bij je terug. Of stuur een DM via Instagram!

Op welke manier ontvang ik het voedingsschema?

Het voedingsschema is een Pdf-bestand dat je kunt opslaan op jouw telefoon, tablet of laptop en waar je levenslang toegang tot hebt. Je kunt het ook uitprinten of laten afdrukken, als je dat fijner vindt.

 

Wat voor soort recepten kan ik verwachten?

Alle recepten zijn 100% natuurlijk, Ayurvedisch verantwoord, plantaardig, seizoensgebonden en lokaal. Bovendien staan alle recepten snel op tafel en zijn ze simpel om te maken. 

Denk aan een heerlijke havermoutpap met blauwe bessen-frambozensaus, een romige linzencurry of salade met geroosterde groenten, havermout-kurkuma koekjes of bananencake met courgette en venkelzaad en nog veel meer.

Alle recepten zijn exclusief gemaakt voor dit voedingsschema en nergens anders online te vinden. 

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

Stuur dan een mailtje naar info@zonderzooi.com of gebruik het contactformulier. Dalí helpt je graag! 
Yes, je bent helemaal aan het einde van deze pagina gekomen. En dat betekent natuurlijk niet niks. Jij bent klaar om eindelijk een stralende huid te hebben en gedag te zeggen tegen PMS, brandend maagzuur en overgangsklachten! Waar wacht je nog op?