Wat leuk dat je even de tijd neemt om dit stukje over mij te lezen. Mijn naam is Dalí, ik ben 27 jaar en dol op koken, yoga en reizen. Ik ben Zonderzooi begonnen om mensen te inspireren om minder ‘zooi’ te eten. Door je lichaam te voeden met natuurlijke ingrediënten voel je je niet alleen gezonder, maar zit je vaak ook beter in je vel. Na afronding van de studie Wellness & Lifestyle en met mijn diploma BGN Gewichtsconsulente op zak besloot ik voor mijzelf te beginnen als foodcoach. Mensen helpen met een gezond voedingspatroon is het leukste wat er is! 

‘A healthy outside starts from the inside’, dat is mijn motto.

Alle recepten op mijn blog zijn helemaal Zonderzooi-proof, zoals ik dat noem. Dat betekent dat de recepten geen geraffineerde suikers, E-nummers of andere gekke toevoegingen bevatten. Daarnaast zijn ook veel recepten vegetarisch of veganistisch. Dat is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor de dieren en het milieu. 

Naast koken is reizen een van mijn grootste passies. Ik vind het geweldig om nieuwe culturen te ontdekken en meer van de wereld te zien. De afgelopen jaren heb ik veel landen in Azië bezocht, zoals Sri Lanka, Vietnam en Maleisië. Maar ook in Europa vind ik het geweldig om nieuwe plekken te ontdekken. Mijn grootste droom is om in Bali te gaan wonen en je vanaf daar te mogen inspireren met de Zonderzooi lifestyle. Dat lijkt mij wel wat! Voor nu: heel veel leesplezier en vergeet mij niet te volgen via Instagram, Facebook en Pinterest.

Liefs,

Dalí

Wil je contact met mij opnemen? Stuur dan een mailtje naar info@zonderzooi.com. Voor samenwerkingen met Zonderzooi kan je het beste mailen naar info@highrollersagency.com. 

over-dali

13 Reacties

 1. José

  Mooie site maar waarom alleen Engelstalig? Ik vind het fijn om op mijn borden ook degenen die geen Engels kennen gezonde recepten te laten zoeken en vinden.

  Antwoord
  • zonderzooi

   Hi Jose! Vanaf oktober kom ik ook met een Nederlandse site. Momenteel alleen Engelstalig omdat ik zo meer mensen ook internationaal bereik.

   Antwoord
 2. José

  Hi Dali. Ik heb zeker begrip voor het grotere bereik wat je hebt met je Engelstalige site. Fijn dat je ook werkt aan een Nederlandse site: helemaal top. Ik ben fan…

  Antwoord
  • zonderzooi

   Hi Jose, vanaf vandaag is mijn blog Nederlands! Liefs, Dalí

   Antwoord
 3. Wafa

  Amazing!!!! Your my favorite health Blogger! !
  I truly love your work!!
  X

  Antwoord
 4. Mevrouw Marloes

  Hi Dalí,
  Ik heb pas net je blog ontdekt, maar ik ben nu al fan! Vooral al die heerlijke recepten zijn een fijne ontdekking. Na al tien jaar vegetariër te zijn, is mijn inspiratie voor nieuwe maaltijden af en toe helemaal op. Nu kan ik weer andere gerechten uitproberen!
  Liefs x

  Antwoord
  • zonderzooi

   Wat een lief berichtje Marloes, dankjewel! Ik eet pas een jaartje vegetarisch dus dan blijft het leuk om lekker te experimenteren. Ben blij dat ik je mag inspireren met al mijn recepten! Liefs, Dalí

   Antwoord
 5. Ricky den Hertog

  graag op de mailinglist voor gezonde en magere recepten!

  Antwoord
  • Zonderzooi

   Hoi Ricky, ik zal je toevoegen aan de Zonderzooi nieuwsbrief! Deze ontvang je dan 2x per maand met daarin ook alle nieuwste recepten. Liefs, Dalí

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *