Wat leuk dat je even de tijd neemt om dit stukje over mij te lezen! Mijn naam is Dalí, 29 jaar en dol op koken, yoga en reizen. Ik ben Zonderzooi begonnen om mensen te inspireren om minder ‘zooi’ te eten. Door je lichaam te voeden met natuurlijke ingrediënten voel je je niet alleen gezonder, maar zit je vaak ook beter in je vel.

Na afronding van de studie Wellness & Lifestyle en met mijn diploma BGN Gewichtsconsulente op zak besloot ik voor mijzelf te beginnen als foodcoach. Ook heb ik onlangs een cursus Ayurvedische voeding afgerond. Mensen helpen met een gezond voedingspatroon is het leukste wat er is! 

Alle recepten op mijn blog zijn volledig Zonderzooi-proof, zoals ik dat noem. Dat betekent dat de recepten geen geraffineerde suikers, onnodige E-nummers of andere gekke toevoegingen bevatten. Daarnaast zijn alle recepten tegenwoordig volledig vegan. Dat is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor de dieren en het milieu. 

De laatste jaren ben ik me ook steeds meer gaan richten op duurzaamheid. Zo eet ik zelf grotendeels plantaardig, doe ik alles met de fiets of het openbaar vervoer en koop ik zoveel mogelijk tweedehands. Alle kleine beetje helpen, zeg ik altijd. Daar probeer ik mijn lezers ook bewust van te maken met inspirerende blogs en posts via Instagram, Facebook en Pinterest. Heel veel leesplezier en vergeet mij niet te volgen via mijn socials!

Liefs,
Dalí

Wil je contact met mij opnemen? Stuur dan een mailtje naar info@zonderzooi.com.

over dali

19 Reacties

 1. José

  Mooie site maar waarom alleen Engelstalig? Ik vind het fijn om op mijn borden ook degenen die geen Engels kennen gezonde recepten te laten zoeken en vinden.

  Antwoord
  • zonderzooi

   Hi Jose! Vanaf oktober kom ik ook met een Nederlandse site. Momenteel alleen Engelstalig omdat ik zo meer mensen ook internationaal bereik.

   Antwoord
 2. José

  Hi Dali. Ik heb zeker begrip voor het grotere bereik wat je hebt met je Engelstalige site. Fijn dat je ook werkt aan een Nederlandse site: helemaal top. Ik ben fan…

  Antwoord
  • zonderzooi

   Hi Jose, vanaf vandaag is mijn blog Nederlands! Liefs, Dalí

   Antwoord
 3. Wafa

  Amazing!!!! Your my favorite health Blogger! !
  I truly love your work!!
  X

  Antwoord
 4. Mevrouw Marloes

  Hi Dalí,
  Ik heb pas net je blog ontdekt, maar ik ben nu al fan! Vooral al die heerlijke recepten zijn een fijne ontdekking. Na al tien jaar vegetariër te zijn, is mijn inspiratie voor nieuwe maaltijden af en toe helemaal op. Nu kan ik weer andere gerechten uitproberen!
  Liefs x

  Antwoord
  • zonderzooi

   Wat een lief berichtje Marloes, dankjewel! Ik eet pas een jaartje vegetarisch dus dan blijft het leuk om lekker te experimenteren. Ben blij dat ik je mag inspireren met al mijn recepten! Liefs, Dalí

   Antwoord
 5. Ricky den Hertog

  graag op de mailinglist voor gezonde en magere recepten!

  Antwoord
  • Zonderzooi

   Hoi Ricky, ik zal je toevoegen aan de Zonderzooi nieuwsbrief! Deze ontvang je dan 2x per maand met daarin ook alle nieuwste recepten. Liefs, Dalí

   Antwoord
  • Zonderzooi

   Wat lief, dankjewel! Altijd leuk om te horen, hopelijk kan je er veel inspiratie uit halen.

   Antwoord
 6. Jacqueline Weber

  Dag Dali, ik had een kookworkshop geboekt op 12 maart a.s. bij Mama Gaia voor een jarige. Helaas is hij verhinderd. Weet je wanneer de volgende kookworkshop is? En is die dan weer bij Mama Gaia?
  Hartelijke groet, Jacqueline Weber

  Antwoord
  • Zonderzooi

   Hoi Jacqueline, wat leuk dat je erbij wilt zijn! De volgende kookworkshops worden deze week vastgelegd en naar buiten gebracht, maar zullen in ieder geval op zaterdag 16 april en zaterdag 14 mei zijn. Houd mijn site eind deze week even goed in de gaten, dan kun je je daar aanmelden! Liefs, Dalí

   Antwoord
 7. Elvira Harder

  Vanuit mijn professie werk ik met vitamines & mineralen zonder meuk (synthetisch).
  Inmiddels in dezelfde lijn – zonder zooi dus – ook veel recepten verzameld en gemaakt. Zo fijn om ook de link naar jouw recepten te kunnen delen.
  Dankjewel!

  Antwoord
  • Zonderzooi

   Wat fijn om te horen zeg, dankjewel! Liefs, Dalí

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *