OVER

 

Mijn naam is Dalí, vierentwintig jaar en gek op reizen, sporten en gezond eten. Ik heb het altijd al leuk gevonden om in de keuken te staan en nieuwe dingen uit te proberen. Zo kwam ik ook op het idee om een blog te starten. Ook werk ik als foodcoach voor mijn bedrijf Zonderzooi Foodcoaching en wil ik via mijn blog mijn klanten inspireren. Gezond eten hoeft namelijk helemaal niet saai te zijn. Met een beetje creativiteit kom je al een heel eind.

De naam van mijn blog is typisch Dalí. Ik ben er namelijk van overtuigd dat een gezonde levensstijl met zo veel mogelijk pure en onbewerkte producten veel goeds doet voor je lichaam. Een paar jaar terug toen ik net op kamers ging at ik namelijk helemaal niet zo puur als nu. Ik wist niet eens wat het verschil was tussen koolhydraten, eiwitten en vetten, ging vaak op stap en at het liefst elke dag pannenkoeken. Daardoor zat ik niet zo lekker in mijn vel. Ik wilde wat veranderen aan mijn ongezonde levensstijl en begon boeken te lezen over gezonde voeding. Na een paar boeken kwam ik erachter hoe interessant voeding is. Daarna heb ik ook een studie switch gemaakt en ben ik gewichtsconsulente geworden. Voeding is nu al vier jaar mijn passie en ik kan er uren over praten. Maar daarvoor kom je waarschijnlijk niet op mijn blog. Hopelijk inspireer ik je met mijn recepten ook zo veel mogelijk zonderzooi te eten en merk je ook wat gezonde voeding met je lichaam doet. Geniet er van en vergeet me niet te volgen via FacebookInstagram en Pinterest.

Dalí

img_0562

 

9 replys to OVER
  1. Mooie site maar waarom alleen Engelstalig? Ik vind het fijn om op mijn borden ook degenen die geen Engels kennen gezonde recepten te laten zoeken en vinden.

  2. Hi Dali. Ik heb zeker begrip voor het grotere bereik wat je hebt met je Engelstalige site. Fijn dat je ook werkt aan een Nederlandse site: helemaal top. Ik ben fan…

Laat hier een reactie achter.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s