fbpx ...

 

Dalí Brackenie

Mijn naam is Dalí Brackenie (30 jaar), holistisch voedingscoach en foodblogger. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen om hun gezondheid te optimaliseren door middel van Ayurveda, voedzame recepten en persoonlijk advies. 

Via Instagram inspireer ik dagelijks 40.000+ mensen met mijn lekkere recepten en kennis over voeding. Met interviews met o.a. Vogue, Libelle en Yoga Magazine ben ik een bekend gezicht in de Nederlandse health scene. 

In 2015 studeerde ik af als Wellness & Lifestyle coach en startte ik met mijn blog Zonderzooi. Deze blog boordevol voedzame recepten en tips voor een gebalanceerde lifestyle werd al snel een groot succes, met maar liefst 50.000+ unieke bezoekers per maand! Al 7 jaar coach ik vrouwen met het bereiken van hun doelen, van meer structuur vinden in hun voeding tot minder last hebben van lichamelijke en mentale klachten.

In 2022 rondde ik een cursus Ayurvedische voeding af en deze eeuwenoude wijsheid – in combinatie met de moderne wetenschap – wil ik  jou ook graag meegeven. Ik pas deze kennis nu al een tijd toe op mijn cliënten en zij bereiken hier fantastische resultaten mee!

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om weer lekker in hun vel te zitten. Nu jij nog!

Vergeet mij niet te volgen via Instagram, YouTube, Facebook en Pinterest. En abonneer je vooral op De Zonderzooi Podcast voor een flinke dosis extra inspiratie. 

Liefs,
Dalí

Wil je contact met mij opnemen? Stuur dan een mailtje naar info@zonderzooi.com.

Over Zonderzooi

16 Reacties

 1. zonderzooi

  Hi Jose! Vanaf oktober kom ik ook met een Nederlandse site. Momenteel alleen Engelstalig omdat ik zo meer mensen ook internationaal bereik.

  Antwoord
 2. Wafa

  Amazing!!!! Your my favorite health Blogger! !
  I truly love your work!!
  X

  Antwoord
 3. zonderzooi

  Hi Jose, vanaf vandaag is mijn blog Nederlands! Liefs, Dalí

  Antwoord
 4. Mevrouw Marloes

  Hi Dalí,
  Ik heb pas net je blog ontdekt, maar ik ben nu al fan! Vooral al die heerlijke recepten zijn een fijne ontdekking. Na al tien jaar vegetariër te zijn, is mijn inspiratie voor nieuwe maaltijden af en toe helemaal op. Nu kan ik weer andere gerechten uitproberen!
  Liefs x

  Antwoord
  • zonderzooi

   Wat een lief berichtje Marloes, dankjewel! Ik eet pas een jaartje vegetarisch dus dan blijft het leuk om lekker te experimenteren. Ben blij dat ik je mag inspireren met al mijn recepten! Liefs, Dalí

   Antwoord
 5. Ricky den Hertog

  graag op de mailinglist voor gezonde en magere recepten!

  Antwoord
  • Zonderzooi

   Hoi Ricky, ik zal je toevoegen aan de Zonderzooi nieuwsbrief! Deze ontvang je dan 2x per maand met daarin ook alle nieuwste recepten. Liefs, Dalí

   Antwoord
  • Zonderzooi

   Wat lief, dankjewel! Altijd leuk om te horen, hopelijk kan je er veel inspiratie uit halen.

   Antwoord
 6. Zonderzooi

  Hoi Jacqueline, wat leuk dat je erbij wilt zijn! De volgende kookworkshops worden deze week vastgelegd en naar buiten gebracht, maar zullen in ieder geval op zaterdag 16 april en zaterdag 14 mei zijn. Houd mijn site eind deze week even goed in de gaten, dan kun je je daar aanmelden! Liefs, Dalí

  Antwoord
 7. Elvira Harder

  Vanuit mijn professie werk ik met vitamines & mineralen zonder meuk (synthetisch).
  Inmiddels in dezelfde lijn – zonder zooi dus – ook veel recepten verzameld en gemaakt. Zo fijn om ook de link naar jouw recepten te kunnen delen.
  Dankjewel!

  Antwoord
  • Zonderzooi

   Wat fijn om te horen zeg, dankjewel! Liefs, Dalí

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *