fbpx

Hi! Mijn naam is Dalí Brackenie. Ik ben opgegroeid in Hilvarenbeek (Brabant) en nu woon ik in hartje Amsterdam. Dit jaar tikte ik de 30 jaar aan en verder heb ik een passie voor koken, yoga en Ayurveda. Als foodcoach help ik vrouwen om weer heerlijk in hun vel te zitten en lekker veel energie te hebben, zonder dat ze last hebben van vervelende klachten. 

Met mijn blog Zonderzooi wil ik jou laten zien dat je ook op een makkelijke manier voedzaam kan eten. Probeer eens een van mijn plantaardige recepten uit en je zal merken dat gezond eten ook erg leuk kan zijn! Wanneer je gaat begrijpen hoe je voeding vóór je kan laten werken in plaats van tegen je, ga je veel meer balans krijgen in je lichaam en mind.

Alle recepten op mijn blog zijn volledig ‘Zonderzooi-proof’, zoals ik dat noem. Dat betekent dat de recepten geen geraffineerde suikers, onnodige E-nummers of andere gekke toevoegingen bevatten. Daarnaast zijn alle recepten tegenwoordig volledig vegan. Dat is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor de dieren en het milieu. Heb je vragen? Reageer dan vooral in de comments.

En vergeet mij niet te volgen via Instagram, YouTube, Facebook en PinterestHeel veel leesplezier! 

Liefs,
Dalí

Wil je contact met mij opnemen? Stuur dan een mailtje naar info@zonderzooi.com.

Over Zonderzooi

16 Reacties

 1. zonderzooi

  Hi Jose! Vanaf oktober kom ik ook met een Nederlandse site. Momenteel alleen Engelstalig omdat ik zo meer mensen ook internationaal bereik.

  Antwoord
 2. Wafa

  Amazing!!!! Your my favorite health Blogger! !
  I truly love your work!!
  X

  Antwoord
 3. zonderzooi

  Hi Jose, vanaf vandaag is mijn blog Nederlands! Liefs, Dalí

  Antwoord
 4. Mevrouw Marloes

  Hi Dalí,
  Ik heb pas net je blog ontdekt, maar ik ben nu al fan! Vooral al die heerlijke recepten zijn een fijne ontdekking. Na al tien jaar vegetariër te zijn, is mijn inspiratie voor nieuwe maaltijden af en toe helemaal op. Nu kan ik weer andere gerechten uitproberen!
  Liefs x

  Antwoord
  • zonderzooi

   Wat een lief berichtje Marloes, dankjewel! Ik eet pas een jaartje vegetarisch dus dan blijft het leuk om lekker te experimenteren. Ben blij dat ik je mag inspireren met al mijn recepten! Liefs, Dalí

   Antwoord
 5. Ricky den Hertog

  graag op de mailinglist voor gezonde en magere recepten!

  Antwoord
  • Zonderzooi

   Hoi Ricky, ik zal je toevoegen aan de Zonderzooi nieuwsbrief! Deze ontvang je dan 2x per maand met daarin ook alle nieuwste recepten. Liefs, Dalí

   Antwoord
  • Zonderzooi

   Wat lief, dankjewel! Altijd leuk om te horen, hopelijk kan je er veel inspiratie uit halen.

   Antwoord
 6. Zonderzooi

  Hoi Jacqueline, wat leuk dat je erbij wilt zijn! De volgende kookworkshops worden deze week vastgelegd en naar buiten gebracht, maar zullen in ieder geval op zaterdag 16 april en zaterdag 14 mei zijn. Houd mijn site eind deze week even goed in de gaten, dan kun je je daar aanmelden! Liefs, Dalí

  Antwoord
 7. Elvira Harder

  Vanuit mijn professie werk ik met vitamines & mineralen zonder meuk (synthetisch).
  Inmiddels in dezelfde lijn – zonder zooi dus – ook veel recepten verzameld en gemaakt. Zo fijn om ook de link naar jouw recepten te kunnen delen.
  Dankjewel!

  Antwoord
  • Zonderzooi

   Wat fijn om te horen zeg, dankjewel! Liefs, Dalí

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *