DR. BLEND

SONY DSC

Als ik naar een grote stad in Nederland ga maak ik altijd even een lijstje met leuke eettentjes om uit te proberen. Ik vind het geweldig dat grote steden zo veel meer te bieden hebben dan mijn stadje Tilburg. Deze keer was ik in Amsterdam en besloot ik naar Dr. Blend te gaan. Dit coole juice cafe ligt op wandelafstand van het centraal station, dus ideaal om even te gaan lunchen als je net gearriveerd bent. Dr. Blend staat bekend om zijn cold pressed juices, ze hebben een enorm menu met veel soorten verse sappen en smoothies. Elke combinatie die je kunt verzinnen is aanwezig.

Ik bestelde een juice met bieten, wortels, gember en limoen. Als het mogelijk is om gember in mijn sapje te bestellen doe ik dat altijd, het geeft een heerlijke spicy smaak aan de juice. Ook had ik de green chicken salad met vegan soja kip. Een heerlijke salade met verse hummus en guacamole, lekker romig en zeker het proberen waard.

Dr. Blend zit in de Herenstraat, een straatje dicht bij de kanalen. Je kunt hier rustig gaan zitten of je bestellen meenemen. Haal als het lekker weer is hier je healthy lunch en eet het dan gezellig op een bankje aan het water.

Dr. Blend – Herenstraat 23 -1015 BZ – Amsterdam

SONY DSC