Online programma Eten Zonder Zooi

Voedzaam eten I Lekkere recepten I Beter in je vel

smoothiebowl-met-aardbeien

Wil jij een geweldige transformatie gaan maken?

Misschien zit je al een tijdje niet lekker in je vel en zou je graag gezonder willen eten. Je wilt meer energie, stoppen met die verslaving aan suikers en het liefst ook meer structuur in je voedingspatroon vinden. Maar, hoe pak je dit aan?

Met mijn online programma Eten Zonder Zooi ga ik je daarbij helpen! In 12 weken ga je stap voor stap werken aan jouw persoonlijke doel. Dit kan bijvoorbeeld 5 of 10 kilo afvallen zijn, maar net zo goed meer structuur vinden in je voedingspatroon of stoppen met die verslaving aan suikers. Via de video’s en het werkboek van het programma krijg je alle tools die je hiervoor nodig hebt. Maar de grootste transformatie maak je eigenlijk tussen de modules door, zodra je alle kennis gaat toepassen.

Samen met een groep enthousiaste vrouwen ga je aan de slag en motiveren we elkaar via een besloten community. Ook heb je 24/7 toegang tot een persoonlijke chat met mij, zodat je altijd terecht kan voor advies. Ik zorg ervoor dat je gemotiveerd én geïnspireerd blijft, zodat jij jouw doelen kan gaan bereiken.

Wil jij een geweldige transformatie maken en eindelijk weer lekker in je vel zitten? Dan ben je van harte welkom om mee te doen, in maart 2023 start er weer een nieuwe groep. 

Met dit programma ga jij

N

Meer structuur krijgen in je voedingspatroon

N

Op een gezonde manier afvallen

N

Weer lekker in je vel zitten

N

Stoppen met het tellen van calorieën

N

Meer energie krijgen

N

Afkicken van suikers

N

Leren om te luisteren naar je lichaam

N

Lekkere én makkelijke maaltijden maken

N

Jouw doelen eindelijk behalen!

Voor mij is dit traject meer dan geslaagd en ga ook vrolijk verder met deze fijne manier van leven. Ik voel me er super goed bij! De 12 weken vlogen voorbij waarin gewerkt werd aan deze gezonde manier van eten, gecombineerd met een positieve mindset, de lekkerste recepten en de kilo’s gingen er daarna als vanzelf af. Ik ben in totaal 8 kilo kwijtgeraakt. Niet vullen, maar voeden en vooral geen dieet, maar een gezonde lifestyle.

– Lisanne

Ik ben zo blij en dankbaar dat ik aan dit programma heb meegedaan. Het heeft me veel inzichten gegeven qua voeding en of ik de juiste voedingstoffen allemaal binnen krijg. Maar mede dankzij het invullen van de dagboeken heb ik daar nu goed zicht op. De recepten van de site en tips zijn echt leuk en lekker om uit te proberen. Ik eet nu ook op een ‘andere’ manier en voel me er echt veel beter bij. Heerlijk Dalí haar energie.

– Wilma

Ik heb dit programma enorm goed ervaren. Ik ben veel bewuster van de ingrediënten in een product en de voedingswaarden die ik dagelijks binnen krijg. Ook was een van mijn persoonlijke doelen minder alcohol drinken, wat me ook steeds beter af gaat. Ik heb geleerd dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen en naar je lichaam te luisteren. Ik ga dit zeker doorzetten! Ik was een beetje bang dat de community onpersoonlijk zou zijn, maar dat was het niet. We konden berichten sturen met onze vragen of ons voedingsschema. Ik vond het fijn dat Dalí zo toegankelijk was.

– Anne

Deze cursus was een ontzettende aanvulling op mijn leven. Mijn doelen waren om kennis op te doen over puur eten, mijn darmflora te verbeteren, ondervinden welk effect zooi-proof eten heeft op mijn welzijn en uitzoeken of het financieel als student zijne wel haalbaar is om dit mogelijk te maken. Ik heb ze allemaal afgetikt dankzij de hulp van Dalí en nu een lifestyle ontwikkeld waarbij ik heb geleerd om juist structuur in mijn voeding en boodschappenlijst aan te brengen, waardoor een aantal van de doelen ook haalbaar zijn geworden voor mij. De beste investering die je kunt doen is in jezelf en daar sluit deze cursus 100% bij aan!

– S.

Ik deed mee aan het programma vooral om me bewust te worden van gezonder te eten, maar ook omdat ik al jaren last heb van mijn darmen. Dankzij het programma is mijn stoelgang veel regelmatiger geworden. Ik heb meer vezels leren eten, ben me bewuster geworden van voldoende water drinken en ook om regelmatig te bewegen. Daarnaast ben ik ook minder gaan snoepen en minder suiker gaan eten. Ik voel me ook energieker, slaap ook beter en heb minder last van negatieve gedachten. Dankzij het programma voel ik me beter in mijn vel en weet ik beter hoe ik moet omgaan met stress en negatieve gedachten!

– Ellen

Heel prettig en fijn programma wat ervoor heeft gezorgd dat ik bewuster bezig ben met wat ik wel of niet eet. Ook het feit dat je je ‘snoepmomenten’ inplant zorgt ervoor dat je het goed kunt voorhouden, de recepten zijn heerlijk en er wordt goed gekeken naar wat bij je past. In totaal ben ik 8 kilo afgevallen en daar ben ik super blij mee!

– Femke 

Ik ben gestart met het programma omdat ik meer wilde leren over een gezond eetpatroon en gezonde keuzes maken. Dit doel is absoluut bereikt, maar daarnaast heb ik ook veel geleerd over zaken zoals selfcare, sporten, hoe om te gaan met eetbuien en mindset. Het programma biedt een totaalpakket, en dit heeft een positieve impact gehad op mijn relatie met eten. Ik heb Dali ervaren als kundig, steunend en stimulerend.

– Ryanne

Heel veel vegan inspiratie opgedaan door de lekkere, makkelijke én gezonde recepten zonder zooi. Met positieve enthousiaste laagdrempelige support van Dali om iets slechtere gewoonten te doorbreken en nieuwe recepten uit te proberen. Echt een aanrader!

– Nathalie

Het programma van Dalí volgen is echt een aanrader, het gaat over een levensstijlverandering en niet over een dieet. Als je vragen of problemen hebt staat Dalí altijd voor je klaar met tips en een luisterend oor. Ook het doelen stellen vond ik erg leerzaam, hierdoor leer je dat het zin heeft om grote doelen te stellen maar ook om elke week kleine doelen te stellen. Ik vond het ook heel fijn dat je altijd persoonlijke vragen kon stellen!

– Iris

Calorieën tellen, obsessief bezig zijn met gezond eten, eetbuien, boos zijn op mezelf als ik iets slechts at… Dit is nu allemaal verleden tijd. Ik ben van mijn eetbuien af en kan nu zonder schuldgevoel een ijsje of een stukje chocola eten. Dalí heeft me hele goede tips gegeven als het gaat om meer structuur creëren in mijn eetgedrag op een dag en hoe ik ook kan genieten van snoepmomenten. In plaats van allerlei dingen schrappen, waardoor het als een echt dieet voelt, heb ik mijn eetpatroon veranderd en het blijkt maar weer dat dat op lange termijn toch het beste werkt.

– Jacqueline

In plaats van calorieën te tellen kijk ik nu meer naar overige ingrediënten. Wat is goed voor mijn lichaam, welke voedingsstoffen heb ik nodig. Ik eet gevarieerder, verser en lekkerder. Het afvallen gaat heel geleidelijk, ik heb minder behoefte aan tussendoortjes (suikers) en voel me er prima bij. Het stap-voor-stap werken, steeds nieuwe doelen stellen werkte voor mij erg goed.

– Lianne

Hoe werkt het?

17 video lessen + 6 bonus video’s + 3x LIVE groepscoaching sessies

Aan de hand van persoonlijke video’s leer je in 12 weken om zonder zooi te eten. Deze video’s zitten boordevol tools die jij de rest van je leven nog kan toepassen. Daarnaast hebben we elke maand een gezamenlijke LIVE groepscoaching sessie, waarbij je ook al je vragen kan stellen.

Werkboek met oefeningen om te werken aan jouw doel

Dit werkboek helpt jou bij het behalen van jouw doelen. Het bevat niet alleen een voedingsschema, maar ook vele persoonlijke opdrachten en tips en tricks om voedzamer te eten.

Toegang tot de besloten community

In deze besloten community kan je al je vragen kwijt en daarnaast is het een fijne plek om elkaar te inspireren en motiveren. Samen kan je veel meer dan alleen! Ook worden hier wekelijks recepten en tips in gedeeld, zodat je gemotiveerd blijft. Via de community heb je ook 24/7 toegang tot de persoonlijke chat met Dalí.

Module 1

Tijdens deze module ga je leren om zonder zooi te eten. Aan de hand van een voedingsschema, persoonlijke video’s en opdrachten ga jij jouw eerste stappen zetten richting Zonderzooi-proof eten.

Module 2

Deze module staat in het teken van afkicken van suikers. Je krijgt hier fijne tips en tricks voor, leert hoe je een stabiele bloedsuikerspiegel creëert en hoe je jouw snoepmomenten bewust inplant. Ook komt hier een stukje zelfliefde aan bod.  

Module 3

Tijdens deze module ga je aan de slag met intuïtief eten en goed luisteren naar je lichaam. Ook ga je leren hoe je zelf je voeding inplant en hoe je een gezonde balans creëert met sociale momenten.

Module 4

Deze module staat in het teken van beweging. Beweging heeft ook een positief effect op je stofwisseling en dus ook op het behalen van jouw doel. Daarnaast ga je aan de slag met selfcare, jouw energievreters en energiegevers. 

Module 5

In deze module ga je leren wat portie controle precies is. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste porties eet naar behoefte van jouw lichaam? Ook leer je hoe je het beste om kan gaan met koolhydraten en ga je grotere stappen maken naar jouw doel.

Module 6

Bij deze module krijg je alle tips en tricks om de Zonderzooi lifestyle ook op de lange termijn te kunnen volhouden. Ook ga je aan de slag met een recepten database, zodat je niet terugvalt in je oude gewoonten.

overnight-oats-met-frambozen

Ervaringen

reviews
reviews 2

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit online programma bedoeld?

Dit online programma is voor vrouwen die graag gezonder wil eten en een langdurige gezonde lifestyle wil creëren. Een eetpatroon waarbij je zo min mogelijk ‘zooi’ eet en geniet van de ingrediënten die de natuur te bieden heeft. Welke leeftijd jij hebt dat maakt niet uit, er doen vrouwen mee van 25 jaar, maar ook van 50 jaar. Het maakt niet uit welk doel jij in je achterhoofd hebt, van voedzamer eten tot stoppen met calorieën tellen of 5-10 kilo afvallen. Uiteindelijk leer je hoe je een gezonde levensstijl ook op de lange termijn kan volhouden, zodat je je doelen gaat bereiken.

Voor wie is dit online programma niet bedoeld?

Het programma is gericht op vrouwen en niet bedoeld voor mannen. Daarnaast is het niet bedoeld voor mensen met diabetes type 1 en mensen met een eetstoornis. Zoek hiervoor hulp bij een gespecialiseerde diëtist die je persoonlijk kan begeleiden met jouw traject. Als je een eetstoornisverleden hebt en hier volledig van bent hersteld, ben je wel welkom om mee te doen. Geef dit van te voren aan bij Dalí.

Wat als ik een voedselintolerantie of allergie heb?

Er wordt ook rekening gehouden met intoleranties en allergieën, zo is het voedingsschema dat je voor de eerste 14 dagen krijgt volledig lactose- en koemelk vrij en worden er altijd glutenvrije opties gegeven. Mocht je een andere voedselintolerantie of allergie hebben, neem dan even contact op via info@zonderzooi.com en dan kijkt Dalí met jou naar de mogelijkheden. 

Hoe lang heb ik toegang tot alle content?

Je hebt 12 maanden lang toegang tot alle content. Dus als je het fijn vindt om het programma later in het jaar nog eens stap voor stap te volgen, dan kan je dat altijd doen.

Wanneer start en eindigt het online programma?

Het programma start op donderdag 22 september 2022. Die avond beginnen we met een live Q&A, als aftrap van het programma. Deze kan je ook altijd terugkijken op een ander moment. Op vrijdag 23 september komt de eerste module al online, zodat je dat weekend vast boodschappen kan doen voor het voedingsschema. Op maandag 26 september starten we gezamenlijk met de eerste module van het 12-weekse programma. Elke module duurt 2 weken en uiteindelijk ben je klaar op 18 december. Maar let op: je mag het programma ook op jouw eigen tempo volgen. 

Hoeveel tijd kost het programma?

Gemiddeld ben je per module ongeveer 30 tot 60 minuten bezig. Sommige modules zijn wat langer, andere weer wat korter. Maar ook in je dagelijkse leven ben je natuurlijk bezig met alle tips en tricks die je van Dalí krijgt. Het zal een lifestyle change worden waar je nog jarenlang plezier van hebt. In de eerste maand kost dit misschien iets meer tijd, maar je zal zien dat het in de tweede maand al makkelijker gaat en de derde maand helemaal. 

Wat is het verschil met Eten Zonder Zooi en Eten Zonder Zooi Personal?

Bij Eten Zonder Zooi Personal krijg je naast het volledige online programma 3x 1:1 coaching sessies via Zoom met Dalí. Ook is er een mogelijkheid om wekelijks je voedingsdagboek te laten checken, zodat je daar persoonlijk advies op krijgt. Als je iemand bent die snel de handdoek in de ring gooit en wel een motiverende cheerleader kan gebruiken om echt je doelen te gaan bereiken, dan is Eten Zonder Zooi Personal wat voor jou. 

Wat als ik niet elke week tijd heb?

Dat is geen probleem, je hebt een jaar lang toegang tot alle content. Je kan het altijd even opschuiven als jou dat beter uitkomt. 

Is het programma volledig gericht op plantaardig eten?

Het voedingsschema dat je voor de eerste 14 dagen krijgt is plantaardig (vrij van dierlijke producten), maar daarna ga je werken met een voorbeeld voedingsschema en leer je om zelf je voeding in te plannen. Dan ben je dus ook vrij om vlees, vis, eieren en melkproducten toe te voegen. Doe vooral waar jij je goed bij voelt, het is geen verplichting om plantaardig te eten. Ook zal Dalí in de community recepten delen voor mensen die niet plantaardig eten, zodat je altijd voldoende keuze hebt aan recepten. Uiteindelijk draait het erom dat jij een eetpatroon vind dat bij je past.

Wat als ik een LIVE groepscoaching sessie mis?

Dat maakt niks uit, want deze sessies kun je altijd op een later moment terugkijken via de community. Het is wel fijn als je zo veel mogelijk bij de LIVE groepscoaching sessies aanwezig bent, omdat je hier live vragen kan stellen aan Dalí.

Wat zijn de kosten van het online programma?

De kosten zijn €397 per persoon. Daarbij krijg je het 12-weekse programma met 23 video’s, het uitgebreide werkboek en toegang tot de besloten online community. Ook kan je via de community met Dalí chatten om zo persoonlijke hulp te krijgen.

Voor Eten Zonder Zooi Personal betaal je €797, waarbij je naast het online programma ook 3x 1:1 coaching krijgt via Zoom en de mogelijkheid om wekelijks te voeding te laten checken voor advies. 

Tot 11 september krijg je op Eten Zonder Zooi €100 korting en op Eten Zonder Zooi Personal €200 korting. Er is ook een mogelijkheid om per maand te betalen. 

Kan ik ook per maand betalen?

Ja dat is mogelijk, stuur even een mailtje naar info@zonderzooi.com of gebruik het contactformulier. Je krijgt dan drie maanden lang een maandelijkse factuur van €132,33 per maand. Als je voor Eten Zonder Zooi Personal kiest betaal je €265,67 per maand. Je bent verplicht om deze factuur maandelijks te betalen en kunt niet tussentijds opzeggen, hierover vind je meer in de algemene voorwaarden.

Ik twijfel, kan ik even bellen?

Het is begrijpelijk dat je twijfelt, want het is natuurlijk een stap uit je comfort zone. Wil je persoonlijk bellen met Dalí om te kijken of het programma bij jouw wensen en doelen past? Stuur dan een mail via het contactformulier met jouw vraag en telefoonnummer, dan word je door Dalí uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek. Je kan ook een mail sturen naar info@zonderzooi.com.

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

Stuur dan een mailtje naar info@zonderzooi.com of gebruik het contactformulier. Dalí helpt je graag! 

Dalí Brackenie

Na afronding van haar studie Wellness & Lifestyle en het diploma gewichtsconsulente op zak besloot Dalí (29) te starten met haar bedrijf Zonderzooi. Deze blog boordevol lekkere recepten en tips voor een gezonde lifestyle werd al snel een groot succes. Na 5 jaar ervaring op te hebben gedaan als persoonlijke foodcoach wilde ze graag nog meer mensen helpen met gezond eten. En zo ontstond dit online programma Eten Zonder Zooi.

Dalí haar missie is om zo veel mogelijk mensen te helpen om weer lekker in hun vel te zitten en zonder zooi te eten. ‘A healthy outside starts from the inside’, dat is haar motto.