Online programma Eten Zonder Zooi

Voedzaam eten I Lekkere recepten I Beter in je vel

smoothiebowl-met-aardbeien

Wil jij weer geweldig lekker in je vel zitten?

Met dit online programma ga jij in 12 weken leren om voedzamer te eten. Eten Zonder Zooi biedt jou alle kennis, tools én motivatie om eindelijk dat gezonde voedingspatroon te hebben waar je al zo lang van droomt. 

Dit programma is voor vrouwen die vaak weinig energie hebben, moeite hebben met structuur vinden in hun voedingspatroon en niet lekker in hun vel zitten.

Na het volgen van dit online programma zal je op dagelijkse basis ge-wel-dig lekker in je vel zitten, bomvol energie en met voldoende inspiratie om elke dag voedzaam te eten! 

Met dit programma ga jij:

N

Leren luisteren naar je lichaam, zodat je meer structuur krijgt in je voedingspatroon

N

Leren hoe simpel voedzaam eten is, zodat je elke dag lekker in je vel zit

N

Alle kennis en tools krijgen over voedzaam eten, zodat voedzaam eten een eitje wordt

N

Begrijpen hoe je het beste jouw dag kan indelen, zodat je elke dag bomvol energie zit

Voor mij is dit traject meer dan geslaagd en ga ook vrolijk verder met deze fijne manier van leven. Ik voel me er super goed bij! De 12 weken vlogen voorbij waarin gewerkt werd aan deze gezonde manier van eten, gecombineerd met een positieve mindset, de lekkerste recepten en de kilo’s gingen er daarna als vanzelf af. Ik ben in totaal 8 kilo kwijtgeraakt. Niet vullen, maar voeden en vooral geen dieet, maar een gezonde lifestyle.

– Lisanne

Ik ben zo blij en dankbaar dat ik aan dit programma heb meegedaan. Het heeft me veel inzichten gegeven qua voeding en of ik de juiste voedingstoffen allemaal binnen krijg. Maar mede dankzij het invullen van de dagboeken heb ik daar nu goed zicht op. De recepten van de site en tips zijn echt leuk en lekker om uit te proberen. Ik eet nu ook op een ‘andere’ manier en voel me er echt veel beter bij. Heerlijk Dalí haar energie.

– Wilma

Ik heb dit programma enorm goed ervaren. Ik ben veel bewuster van de ingrediënten in een product en de voedingswaarden die ik dagelijks binnen krijg. Ook was een van mijn persoonlijke doelen minder alcohol drinken, wat me ook steeds beter af gaat. Ik heb geleerd dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen en naar je lichaam te luisteren. Ik ga dit zeker doorzetten! Ik was een beetje bang dat de community onpersoonlijk zou zijn, maar dat was het niet. We konden berichten sturen met onze vragen of ons voedingsschema. Ik vond het fijn dat Dalí zo toegankelijk was.

– Anne

Deze cursus was een ontzettende aanvulling op mijn leven. Mijn doelen waren om kennis op te doen over puur eten, mijn darmflora te verbeteren, ondervinden welk effect zooi-proof eten heeft op mijn welzijn en uitzoeken of het financieel als student zijne wel haalbaar is om dit mogelijk te maken. Ik heb ze allemaal afgetikt dankzij de hulp van Dalí en nu een lifestyle ontwikkeld waarbij ik heb geleerd om juist structuur in mijn voeding en boodschappenlijst aan te brengen, waardoor een aantal van de doelen ook haalbaar zijn geworden voor mij. De beste investering die je kunt doen is in jezelf en daar sluit deze cursus 100% bij aan!

– S.

Ik deed mee aan het programma vooral om me bewust te worden van gezonder te eten, maar ook omdat ik al jaren last heb van mijn darmen. Dankzij het programma is mijn stoelgang veel regelmatiger geworden. Ik heb meer vezels leren eten, ben me bewuster geworden van voldoende water drinken en ook om regelmatig te bewegen. Daarnaast ben ik ook minder gaan snoepen en minder suiker gaan eten. Ik voel me ook energieker, slaap ook beter en heb minder last van negatieve gedachten. Dankzij het programma voel ik me beter in mijn vel en weet ik beter hoe ik moet omgaan met stress en negatieve gedachten!

– Ellen

Heel prettig en fijn programma wat ervoor heeft gezorgd dat ik bewuster bezig ben met wat ik wel of niet eet. Ook het feit dat je je ‘snoepmomenten’ inplant zorgt ervoor dat je het goed kunt voorhouden, de recepten zijn heerlijk en er wordt goed gekeken naar wat bij je past. In totaal ben ik 8 kilo afgevallen en daar ben ik super blij mee!

– Femke 

Ik ben gestart met het programma omdat ik meer wilde leren over een gezond eetpatroon en gezonde keuzes maken. Dit doel is absoluut bereikt, maar daarnaast heb ik ook veel geleerd over zaken zoals selfcare, sporten, hoe om te gaan met eetbuien en mindset. Het programma biedt een totaalpakket, en dit heeft een positieve impact gehad op mijn relatie met eten. Ik heb Dali ervaren als kundig, steunend en stimulerend.

– Ryanne

Heel veel vegan inspiratie opgedaan door de lekkere, makkelijke én gezonde recepten zonder zooi. Met positieve enthousiaste laagdrempelige support van Dali om iets slechtere gewoonten te doorbreken en nieuwe recepten uit te proberen. Echt een aanrader!

– Nathalie

Het programma van Dalí volgen is echt een aanrader, het gaat over een levensstijlverandering en niet over een dieet. Als je vragen of problemen hebt staat Dalí altijd voor je klaar met tips en een luisterend oor. Ook het doelen stellen vond ik erg leerzaam, hierdoor leer je dat het zin heeft om grote doelen te stellen maar ook om elke week kleine doelen te stellen. Ik vond het ook heel fijn dat je altijd persoonlijke vragen kon stellen!

– Iris

Calorieën tellen, obsessief bezig zijn met gezond eten, eetbuien, boos zijn op mezelf als ik iets slechts at… Dit is nu allemaal verleden tijd. Ik ben van mijn eetbuien af en kan nu zonder schuldgevoel een ijsje of een stukje chocola eten. Dalí heeft me hele goede tips gegeven als het gaat om meer structuur creëren in mijn eetgedrag op een dag en hoe ik ook kan genieten van snoepmomenten. In plaats van allerlei dingen schrappen, waardoor het als een echt dieet voelt, heb ik mijn eetpatroon veranderd en het blijkt maar weer dat dat op lange termijn toch het beste werkt.

– Jacqueline

In plaats van calorieën te tellen kijk ik nu meer naar overige ingrediënten. Wat is goed voor mijn lichaam, welke voedingsstoffen heb ik nodig. Ik eet gevarieerder, verser en lekkerder. Het afvallen gaat heel geleidelijk, ik heb minder behoefte aan tussendoortjes (suikers) en voel me er prima bij. Het stap-voor-stap werken, steeds nieuwe doelen stellen werkte voor mij erg goed.

– Lianne

Hoe werkt het?

17 video lessen + 6 bonus video’s

Deze video’s zitten boordevol tools die jij de rest van je leven nog kan toepassen, zodat je op dagelijkse basis lekker in je vel gaat zitten.

3x LIVE Q&A met Dalí

Elke maand een LIVE Q&A om al jouw vragen met Dalí persoonlijk te bespreken, zodat je alle kennis in huis hebt om voedzamer te eten.

Toegang tot de besloten community

Hier kun je connecten met de andere deelnemers, want je hoeft het niet alleen te doen. Ook kun je via de chat jouw vragen stellen aan Dalí.

Werkboek met oefeningen om te werken aan jouw doel

Dit werkboek met voedingsschema zorgt ervoor dat jij jouw doelen gaat bereiken. 

Module 1

Tijdens deze module ga je leren hoe makkelijk het is om zonder zooi te eten. Aan de hand van een voedingsschema, persoonlijke video’s en opdrachten ga jij op een leuke manier jouw eerste stappen zetten richting Zonderzooi-proof eten.

Module 2

Deze module staat in het teken van afkicken van suikers. Je krijgt hier handige tips en tricks voor, zodat je een stabiele bloedsuikerspiegel creëert en niet meer elke dag behoefte hebt om te snaaien. Ook komt hier een stukje zelfliefde aan bod, zodat jouw mindset wordt verbeterd! 

Module 3

Tijdens deze module ga je aan de slag met intuïtief eten en goed luisteren naar je lichaam, zodat je jezelf niet meer overeet en een betere stofwisseling krijgt. Ook ga je leren hoe je zelf je voeding inplant en een gezonde balans creëert met sociale momenten.

Module 4

Deze module staat in het teken van beweging. Dit heeft een positief effect op de aanmaak van jouw gelukshormoon en je stofwisseling, waardoor je beter in je vel gaat zitten. Daarnaast ga je bewust worden van jouw energievreters en energiegevers, zo zorg je op dagelijkse basis voor meer energie!

Module 5

In deze module ga je leren wat portie controle precies is, zodat je jezelf niet overeet en begrijpt hoe je op de lange termijn jouw maaltijden het beste kan indelen. Ook leer je een goede balans te krijgen met koolhydraten, zodat je je nog fitter gaat voelen! 

Module 6

Bij deze module krijg je alle tips en tricks om de Zonderzooi lifestyle ook op de lange termijn te kunnen volhouden, zodat je nog jarenlang (zonder moeite) plezier hebt van deze lifestyle change!

online-programma-eten-zonder-zooi

Ervaringen

reviews
reviews 2

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit online programma bedoeld?

Dit programma is voor vrouwen die in de bloei van hun leven zitten, momenteel weinig energie hebben en redelijk verslaafd zijn aan suikers of zooi. Herken jij jezelf hierin? Deze vrouwen willen vaak ook graag wat kilo’s kwijt en voedzamer koken, zonder dat het te veel moeite kost. Met als uiteindelijke doel natuurlijk om weer lekker in hun vel te zitten en trots te zijn op zichzelf als ze in de spiegel kijken!

Wat krijg ik nu precies als ik mij inschrijf?

Een 14 daags voedingsschema, zodat je met lekkere, simpele recepten weer lekker in je vel gaat zitten en dagelijks bomvol energie zit
17 video lessen + 6 bonusvideo’s, waarbij je leert hoe je voeding vóór je kan laten werken in plaats van tegen je
Een inspirerend werkboek, met opdrachten die ervoor zorgen dat jij jouw doelen gaat bereiken. Daar geloof ik écht in!
– 3 live Q&A’s waarbij je de mogelijkheid hebt om live al jouw vragen aan mij te stellen, zodat je begrijpt hoe makkelijk het is om te eten zonder zooi
Toegang tot de persoonlijke chat met mij, zodat je dagelijks iemand hebt die jou motiveert en helpt
Een geweldige online community, waarbij je in contact komt met de andere enthousiaste vrouwen, wat zorgt voor een extra stok achter de deur
– Als je voor 1:1 gaat: 3x een privé coachingsessie met mij, waardoor je nog sneller jouw resultaten gaat bereiken. En daarnaast ook support via Whatsapp!

Wat als ik een voedselintolerantie of allergie heb?

Er wordt ook rekening gehouden met intoleranties en allergieën, zo is het voedingsschema dat je voor de eerste 14 dagen krijgt volledig lactose- en koemelk vrij en worden er altijd glutenvrije opties gegeven. Mocht je een andere voedselintolerantie of allergie hebben, neem dan even contact op via info@zonderzooi.com en dan kijkt Dalí met jou naar de mogelijkheden. 

Hoe lang heb ik toegang tot alle content?

Je hebt een halfjaar lang toegang tot Eten Zonder Zooi, dus je kunt het programma ook in je eigen tijd volgen. Van april t/m juli staat Dalí voor je klaar via de persoonlijke chat. 

Wanneer start en eindigt het online programma?

Het programma start op donderdag 20 april 2023.

Die avond beginnen we met een live Q&A kick-off, als aftrap van het programma. Deze kan je ook altijd terugkijken op een ander moment.

Op vrijdag 21 april komt de eerste module al online, zodat je dat weekend vast boodschappen kan doen voor het voedingsschema.

Op maandag 24 april starten we gezamenlijk met de eerste module van het 12-weekse programma.

Je mag het programma ook op jouw eigen tempo volgen. 

Hoeveel tijd kost het programma?

Per week ben je gemiddeld 1-2 uur bezig met het online programma. Daarnaast ga je alles ook implementeren in je dagelijkse leven, waardoor het je steeds minder tijd gaat kosten.

Wat is het verschil met Eten Zonder Zooi en Eten Zonder Zooi Personal?

Bij Eten Zonder Zooi Personal krijg je naast het volledige online programma ook 3x 1:1 coaching sessies met Dalí. Ook krijg je support via Whatsapp en wordt je voedingsdagboek gecheckt en krijg je daar advies over. Als jij voelt dat je een persoonlijke cheerleader kan gebruiken, dan is dit voor jou!

Wat als ik niet elke week tijd heb?

Dat is geen probleem, je hebt een halfjaar lang toegang tot alle content. Je kan het altijd even opschuiven als jou dat beter uitkomt. 

Is het programma volledig gericht op plantaardig eten?

Het voedingsschema dat je voor de eerste 14 dagen krijgt is plantaardig (vrij van dierlijke producten), maar daarna ga je werken met een voorbeeld voedingsschema en leer je om zelf je voeding in te plannen. Dan ben je dus ook vrij om vlees, vis, eieren en melkproducten toe te voegen. Doe vooral waar jij je goed bij voelt, het is geen verplichting om plantaardig te eten. Ook zal Dalí in de community recepten delen voor mensen die niet plantaardig eten, zodat je altijd voldoende keuze hebt aan recepten. Uiteindelijk draait het erom dat jij een eetpatroon vind dat bij je past.

Wat als ik een LIVE groepscoaching sessie mis?

Dat maakt niks uit, want deze sessies kun je altijd op een later moment terugkijken via de community. Het is wel fijn als je zo veel mogelijk bij de LIVE groepscoaching sessies aanwezig bent, omdat je hier live vragen kan stellen aan Dalí.

Wat zijn de kosten van het online programma?

De kosten zijn €697 per persoon. Je hebt ook een mogelijkheid om het in 3 termijnen van €232 te betalen.

Voor Eten Zonder Zooi Personal betaal je €1097, waarbij je naast het online programma ook 3 x 1:1 coaching sessies krijgt, de mogelijkheid om wekelijks jouw voedingsdagboek te laten checken én support krijgt via Whatapp. Je kunt dit ook in 3 termijnen van €365 of 6 termijnen van €182 betalen.

 

Kan ik het ook zelf doen?

Dat kan best, maar dan zal je merken dat je waarschijnlijk over een paar maanden nog steeds staat waar je nu staat. Hoe graag wil jij jouw doelen bereiken en weer lekker in je vel zitten tijdens de zomer? Door middel van alle informatie uit het programma, de persoonlijke support die je van mij krijgt én het feit dat je dit samen doet met een groep enthousiaste vrouwen die er ook echt voor willen gaan, ga jij véél sneller jouw doelen bereiken. Daar geloof ik voor 100% in!

Ik twijfel, kan ik even bellen?

Ja, dat kan zeker! Stuur dan een mail via het contactformulier met jouw vraag en telefoonnummer, dan word je door Dalí uitgenodigd voor een vrijblijvend telefoongesprek. Je kan ook een mail sturen naar info@zonderzooi.com.

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

Stuur dan een mailtje naar info@zonderzooi.com of gebruik het contactformulier. Dalí helpt je graag! 

Dalí Brackenie

Na afronding van haar studie Wellness & Lifestyle en het diploma gewichtsconsulente op zak besloot Dalí (29) te starten met haar bedrijf Zonderzooi. Deze blog boordevol makkelijke, voedzame recepten werd al snel een groot succes. Dagelijks inspireert Dalí 80.000 mensen om beter in hun vel te zitten door middel van gezonde voeding. 

Na 5 jaar ervaring op te hebben gedaan als persoonlijke foodcoach wilde ze graag nog meer mensen helpen met lekker in hun vel zitten. En zo ontstond dit online programma, Eten Zonder Zooi. Al meer dan 100 vrouwen hebben meegedaan en de reacties zijn geweldig! ‘Deze methode werkt!’ – dat is wat al haar klanten zeggen.

Dalí haar missie is om zo veel mogelijk vrouwen te helpen om weer lekker in hun vel te zitten door middel van zonder zooi eten. ‘A healthy outside starts from the inside’, dat is haar motto.