Online programma Eten Zonder Zooi

Gezond eten I lekkere recepten I afvallen

smoothiebowl-met-aardbeien

Samen gaan we werken aan jouw doel

Welk doel heb jij voor ogen? Misschien zit je al een tijdje niet zo lekker in je vel en wil je graag wat gezonder eten. Maar waar begin je? Tegenwoordig zijn er zo veel diëten en eigenlijk heb je daar helemaal geen zin in. Dan is mijn online programma Eten Zonder Zooi wat voor jou.

Tijdens dit 12-weekse programma leer je namelijk om zonder zooi te eten en geef ik je alle tips en tricks voor een gezond voedingspatroon. Het is vooral geen dieet, maar een lifestyle waar je jarenlang van kan genieten! Wat jouw doel ook is, van afvallen tot afkicken van suikers, dit programma zorgt er voor dat je meer energie krijgt en weer lekker in je vel zit. Ook creëer je een stabiele bloedsuikerspiegel en worden die cravings verleden tijd. 

Doe jij ook mee? Let’s do this!  

Met dit programma ga jij

N

Meer structuur krijgen in je voedingspatroon

N

Op een gezonde manier afvallen

N

Weer lekker in je vel zitten

N

Stoppen met het tellen van calorieën

N

Meer energie krijgen

N

Afkicken van suikers

N

Leren om te luisteren naar je lichaam

N

Lekkere én makkelijke maaltijden maken

N

Jouw doelen eindelijk behalen!

Ik wilde graag gezonder leren eten en tegelijkertijd afvallen, maar dat zonder calorieën te hoeven tellen. Dalí heeft me hier ontzettend goed bij geholpen. Dankzij haar heb ik een nieuwe eetstijl aangeleerd die makkelijk toepasbaar is en waar ik me goed bij voel. Ik vond het ook erg prettig dat je dit eetpatroon makkelijk vast kunt houden zodat je gelukkig niet snel terugvalt in je oude gewoontes. Daarnaast vond ik haar eigen recepten ook altijd heerlijk.

– Jolieke

Graag wilde ik wat kilo’s kwijt, weer tevreden zijn met mijn lichaam en beter leren zorgen voor mijn lichaam. Voeden in plaats van vullen. De eerste kilo’s lukte zelf prima, maar daarna liep ik vast. Dankzij Dalí lukte het me om mijn voedingspatroon om te gooien en daardoor gezonder te gaan leven. Door gezonder te leven zit ik zoveel beter in mijn vel en voel ik me heerlijk! Wat ik erg fijn vond was dat Dalí geen enkele druk oplegt, ze sloot goed aan bij wat ik nodig had en wat bij mij past. Mijn doelen heb ik ruimschoots behaald op een hele fijne ongedwongen manier!

– Colinda

Dalí is in alles gericht op kwaliteit. Ze leerde mij goed voor mijn lichaam te zorgen, suiker cravings uit te bannen en vooral niet bezig zijn met calorieën tellen.

– Lisa

Door de coaching van Dalí ben ik bewuster gaan eten en geniet ik meer van alles wat ik eet. Ik heb ontdekt hoeveel lekkere dingen je kunt maken zonder toegevoegde ongezonde producten. Mijn eetpatroon is veranderd en nog steeds ontdek ik nieuwe creaties met gezonde voeding door de tips van Dalí. Een erg fijne coach die ziet wat je valkuilen zijn en samen bekijkt wat je kunt verbeteren om gezonder te eten en te genieten van wat je eet.

– Meike

Het fijne aan Dalí is dat ze je niets oplegt. Samen met jou kijkt ze naar wat voor jou en je gezin een haalbaar eetpatroon is. Zelf eet ze zo veel mogelijk vegan, maar ze snapt ook dat dat niet voor iedereen haalbaar is. Dalí staat erg open voor jouw eigen inbreng en stuurt bij waar nodig. Ook zonder te vergeten dat je moet genieten van het leven. Zo moest ik elke week twee snoepmomenten voor mijzelf inplannen, omdat ik mezelf best iets mocht gunnen. Het gaat erom dat je in balans bent. En als je die balans eenmaal gevonden hebt, is het ook heel makkelijk om vol te houden.

– Marloes

In plaats van calorieën te tellen kijk ik nu meer naar overige ingrediënten. Wat is goed voor mijn lichaam, welke voedingsstoffen heb ik nodig. Ik eet gevarieerder, verser en lekkerder. Het afvallen gaat heel geleidelijk, ik heb minder behoefte aan tussendoortjes (suikers) en voel me er prima bij. Het stap-voor-stap werken, steeds nieuwe doelen stellen werkte voor mij erg goed.

– Lianne

Calorieën tellen, obsessief bezig zijn met gezond eten, eetbuien, boos zijn op mezelf als ik iets slechts at… Dit is nu allemaal verleden tijd. Ik ben van mijn eetbuien af en kan nu zonder schuldgevoel een ijsje of een stukje chocola eten. Dalí heeft me hele goede tips gegeven als het gaat om meer structuur creëren in mijn eetgedrag op een dag en hoe ik ook kan genieten van snoepmomenten. In plaats van allerlei dingen schrappen, waardoor het als een echt dieet voelt, heb ik mijn eetpatroon veranderd en het blijkt maar weer dat dat op lange termijn toch het beste werkt.

– Jacqueline

Hoe werkt het?

17 video lessen + 6 bonus video’s + 4x LIVE Q&A

Aan de hand van persoonlijke video’s leer je in 12 weken om zonder zooi te eten. Deze video’s zitten boordevol tools die jij de rest van je leven nog kan toepassen. Daarnaast hebben we elke maand een LIVE Q&A sessie, waarbij je ook al je vragen kan stellen.

Werkboek met oefeningen om te werken aan jouw doel

Dit werkboek helpt jou bij het behalen van jouw doelen. Het bevat niet alleen een voedingsschema, maar ook vele persoonlijke opdrachten en tips en tricks om gezonder te eten.

Toegang tot de besloten community

In deze besloten community kan je al je vragen kwijt en daarnaast is het een fijne plek om elkaar te inspireren en motiveren. Samen kan je veel meer dan alleen!

Module 1

Tijdens deze module ga je leren om zonder zooi te eten. Aan de hand van een voedingsschema, persoonlijke video’s en opdrachten ga jij jouw eerste stappen zetten richting Zonderzooi-proof eten.

Module 2

Deze module staat in het teken van afkicken van suikers. Je krijgt hier fijne tips en tricks voor, leert hoe je een stabiele bloedsuikerspiegel creëert en hoe je jouw snoepmomenten bewust inplant. Ook komt hier een stukje zelfliefde aan bod.  

Module 3

Tijdens deze module ga je aan de slag met intuïtief eten en goed luisteren naar je lichaam. Ook ga je leren hoe je zelf je voeding inplant en hoe je een gezonde balans creëert met sociale momenten.

Module 4

Deze module staat in het teken van beweging. Beweging heeft ook een positief effect op je stofwisseling en dus ook op het behalen van jouw doel. Daarnaast ga je aan de slag met selfcare, jouw energievreters en energiegevers. 

Module 5

In deze module ga je leren wat portie controle precies is. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste porties eet naar behoefte van jouw lichaam? Ook leer je hoe je het beste om kan gaan met koolhydraten en ga je grotere stappen maken naar jouw doel.

Module 6

Bij deze module krijg je alle tips en tricks om de Zonderzooi lifestyle ook op de lange termijn te kunnen volhouden. Ook ga je aan de slag met een recepten database, zodat je niet terugvalt in je oude gewoonten.

dali

Dalí Brackenie

Na afronding van haar studie Wellness & Lifestyle en het diploma gewichtsconsulente op zak besloot Dalí (27) te starten met haar bedrijf Zonderzooi. Deze blog boordevol lekkere recepten en tips voor een gezonde lifestyle werd al snel een groot succes. Na 5 jaar ervaring op te hebben gedaan als persoonlijke foodcoach wilde ze graag nog meer mensen helpen met gezond eten. En zo ontstond dit online programma Eten Zonder Zooi.

Dalí haar missie is om zo veel mogelijk mensen te helpen om weer lekker in hun vel te zitten en zonder zooi te eten. ‘A healthy outside starts from the inside’, dat is haar motto.