fbpx

Op een simpele manier in 12 weken weer geweldig lekker in je vel zitten, boordevol energie!

smoothiebowl-met-aardbeien

Herken jij jezelf hierin?

Je bent een vrouw die in de bloei van haar leven staat, druk met jouw gezin of carrière maken. Alles om je heen staat op nummer één en daardoor vergeet je jezelf de aandacht te geven die je verdient. 

Je wilt al een tijdje gezonder gaan eten en je hebt het gevoel dat je al zóveel geprobeerd hebt, maar niks lijkt te werken.

Vaak heb je behoefte aan suikers, fast food of ‘zooi’, eigenlijk ben je er een beetje verslaafd aan op dit moment. Je wilt er vanaf, maar het laatste waar je zin in hebt is een streng dieet. 

Je hebt wel wat kennis over gezond eten, maar het toepassen blijkt elke keer toch moeilijker dan je denkt. Vooral de motivatie vinden om het nu écht te gaan doen. 

Daardoor heb je op dit moment weinig energie, voel je je niet fit en ben je niet die energieke vrouw die je graag zou willen zijn.

Stel je voor dat je:

N

Elke dag veel energie hebt, zodat je met veel enthousiasme geniet van jouw (werk)dagen

N

Trots naar jezelf in de spiegel kijkt, omdat je blij bent met het figuur dat je nu hebt. Maar ECHT blij!

N

Met gemak de lekkerste voedzame maaltijden op tafel zet, zonder het gevoel te hebben dat je op dieet bent

N

Geen behoefte meer hebt aan suikers of fast food, waardoor je je fitter voelt dan ooit. En dit ga je nog volhouden ook!

Dan is Eten Zonder Zooi wat voor jou!

 Met dit online programma ga jij in 12 weken weer lekker in je vel zitten, bomvol energie en dat allemaal op een leuke, simpele manier.

Reviews

“Voor mij is dit traject meer dan geslaagd en ik ga ook vrolijk verder met deze fijne manier van leven. Ik voel me er super goed bij! De 12 weken vlogen voorbij waarin gewerkt werd aan deze gezonde manier van eten, gecombineerd met een positieve mindset, de lekkerste recepten en de kilo’s gingen er daarna als vanzelf af. Ik ben in totaal 8 kilo kwijtgeraakt. Niet vullen, maar voeden en vooral geen dieet, maar een gezonde lifestyle.”

Lisanne

“Met haar sprankelende, energieke persoonlijkheid en enorme kennis en ervaring heeft Dalí mij laten zien dat plantaardig, gevarieerd en voedzaam eten helemaal niet zo lastig is als ik mezelf had aangepraat. Dalí kijkt en denkt echt met je mee op het punt waar je in jouw proces zit. Ook motiveert ze je tijdens het hele programma met haar vele tips, inzichten en nadenkertjes om zo elke keer weer een stapje verder te gaan om jouw doelen te behalen. Lichamelijk voel ik me stukken beter, en ook voel ik me zelfverzekerder over hoe ik eet. Een echte aanrader!”

Linda

“Dankzij het programma zit ik beter in mijn vel dan ooit, heb ik geen last meer van mijn darmen en zijn mijn eetbuien in de avond verleden tijd. Dalí is erg vrolijk en helpt je met veel persoonlijke aandacht. Ik heb geleerd hoe makkelijk het is om gezond te eten en weet nu eindelijk welke voeding bij mij aansluit, zodat ik geen behoefte meer heb aan chocolade en koekjes ‘s avonds. Ook ben ik 6 kilo afgevallen, op een fijne manier zonder honger te hebben. Dankjewel Dalí!”

Eline

 

Met dit programma gaan wij samen: 

 • Zorgen dat die verslaving aan suikers, fast-food of ‘zooi’ binnen een paar weken al verleden tijd is, zodat jij véél meer energie krijgt.
 • Zorgen dat je ALLES weet over natuurlijke voeding, zodat je begrijpt hoe je voeding vóór je kan laten werken in plaats van tegen je. Dit resulteert ook in minder last van klachten, zoals een opgeblazen buik of constipatie.
 • Zorgen dat je meer structuur krijgt in je voedingspatroon, zodat je minder last hebt van eetbuien in de avond. Dit geeft ook meer rust in je mind!
 • Zorgen dat je met gemak een voedzame maaltijd op tafel zet en hier ook nog eens enorm van geniet. Dankzij al deze goede voedingsstoffen zit je veel beter in je vel en ook je huid gaat stralen!
 • Zorgen dat je begrijpt hoe je luistert naar je lichaam, zodat jouw stofwisseling verbetert en je makkelijker jouw ideale gewicht bereikt.
 • Zorgen dat je een manier van bewegen vind die bij jou past, zodat je je fitter voelt dan ooit!
 • Zorgen dat je een gezond voedingspatroon op de lange termijn volhoudt, zodat jij een lifestyle change maakt waarbij je ontzettend lekker in je vel komt te zitten. En dit ga je ook écht volhouden.
Salade-met-wortel-venkel-en-rode-biet

Wat zit er in het programma?

17 video lessen + 6 bonus video’s

Deze video’s zorgen ervoor dat jij begrijpt hoe je voeding vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je, verbeteren jouw mindset en zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft. 

4x LIVE Q&A met Dalí

Elke maand een LIVE Q&A coachingsessie om al jouw vragen met Dalí persoonlijk te bespreken, zodat je alle kennis in huis hebt én voldoende gemotiveerd blijft. 

Toegang tot de besloten community + app

Een fijne plek waar je in contact kan komen met de andere vrouwen, samen je doet het écht samen. Hier worden veel tips en recepten gedeeld en kun je Dalí contacten via de chat. 

Uitgebreid werkboek

Dankzij dit uitgebreide werkboek leer jij jezelf (en jouw valkuilen) beter kennen, waardoor jij je doelen gaat behalen. 

Wat zit er in het programma?

17 video lessen + 6 bonus video’s

Deze video’s zorgen ervoor dat jij begrijpt hoe je voeding vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je, verbeteren jouw mindset en zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft. 

4x LIVE Q&A met Dalí

Elke maand een LIVE Q&A coachingsessie om al jouw vragen met Dalí persoonlijk te bespreken, zodat je alle kennis in huis hebt én voldoende gemotiveerd blijft. 

Toegang tot de besloten community + app

Een fijne plek waar je in contact kan komen met de andere vrouwen, samen je doet het écht samen. Hier worden veel tips en recepten gedeeld en kun je Dalí contacten via de chat. 

Uitgebreid werkboek 

Dankzij dit uitgebreide werkboek leer jij jezelf (en jouw valkuilen) beter kennen, waardoor jij je doelen gaat behalen. 

Module 1

Tijdens deze module ga je leren hoe makkelijk het is om zonder zooi te eten. Aan de hand van een voedingsschema, persoonlijke video’s en opdrachten ga jij op een leuke manier jouw eerste stappen zetten richting Zonderzooi-proof eten.

Module 2

Deze module staat in het teken van afkicken van suikers. Je krijgt hier handige tips en tricks voor, zodat je een stabiele bloedsuikerspiegel creëert en niet meer elke dag behoefte hebt om te snaaien. Ook komt hier een stukje zelfliefde aan bod, zodat jouw mindset wordt verbeterd! 

Module 3

Tijdens deze module ga je aan de slag met intuïtief eten en goed luisteren naar je lichaam, zodat je jezelf niet meer overeet en een betere stofwisseling krijgt. Ook ga je leren hoe je zelf je voeding inplant en een gezonde balans creëert met sociale momenten.

Module 4

Deze module staat in het teken van beweging. Dit heeft een positief effect op de aanmaak van jouw gelukshormoon en je stofwisseling, waardoor je beter in je vel gaat zitten. Daarnaast ga je bewust worden van jouw energievreters en energiegevers, zo zorg je op dagelijkse basis voor meer energie!

Module 5

In deze module ga je leren wat portie controle precies is, zodat je jezelf niet overeet en begrijpt hoe je op de lange termijn jouw maaltijden het beste kan indelen. Ook leer je een goede balans te krijgen met koolhydraten, zodat je je nog fitter gaat voelen! 

Module 6

Bij deze module krijg je alle tips en tricks om de Zonderzooi lifestyle ook op de lange termijn te kunnen volhouden, zodat je nog jarenlang (zonder moeite) plezier hebt van deze lifestyle change!

Online programma

 

Wat maakt Eten Zonder Zooi uniek?

 • Persoonlijke aandacht: Dalí staat voor jou klaar voor al jouw vragen, maar ook om je te motiveren als het minder gaat. Daardoor ga jij jouw doelen veel sneller behalen!
 • Een holistische aanpak: naast voeding wordt ook mindset en beweging meegenomen, waardoor je op alle vlakken beter in je vel gaat zitten.
 • Een gezellige online community: hier kun je (als je dat wilt) alles met de andere vrouwen delen, waardoor je lekker gemotiveerd blijft. Ook worden hier wekelijks recepten en tips gedeeld, zodat je voldoende inspiratie hebt. 
 • Geen dieet, maar leefstijl verandering: na deze 12 weken blijf jij dit makkelijk volhouden, omdat je precies snapt hoe deze methode werkt.

Dalí Brackenie

Nadat Dalí (29) haar diploma Wellness & Lifestyle Coach en gewichtsconsulente op zak had, startte ze met haar bedrijf Zonderzooi. Deze blog boordevol makkelijke, voedzame recepten werd al snel een groot succes, met 50.000 trouwe bezoekers per maand. Ook via Instagram inspireert Dalí dagelijks 36.000 mensen met haar recepten en kennis over voeding.  

Na 5 jaar ervaring op te hebben gedaan als persoonlijke foodcoach besloot ze dat het tijd was voor iets nieuws, waarbij ze nog meer vrouwen kon helpen om weer lekker in hun vel te zitten. En zo ontstond dit online programma, Eten Zonder Zooi. Al meer dan 100 vrouwen hebben meegedaan en de reacties zijn geweldig! ‘Deze methode werkt!’ – dat is wat haar klanten zeggen.

A healthy outside starts from the inside’, dat is Dalí’s motto. 

over dali

Dit is voor jou als jij:

N

Weer trots wil zijn op de vrouw die je in de spiegel ziet. Jij gaat jouw ideale figuur bereiken!

N

Elke dag lekker veel energie wilt hebben. Lieve vrouw, you're going to be on fire!

N

Met gemak voedzame maaltijden op tafel wilt zetten. En ze zijn nog heerlijk ook!

N

Je fitter dan ooit wilt voelen. Geloof het of niet, maar het is echt zo!

Ben jij er klaar voor? Schrijf je dan nu in!

 

 • Klik op ‘Inschrijven’ om jezelf in te schrijven voor Eten Zonder Zooi of Eten Zonder Zooi Personal.
 • Dan kom je op de betaalpagina terecht, klik daar op ‘toevoegen aan winkelwagen’.
 • Klik op ‘doorgaan naar afrekenen’ en vul jouw gegevens in.
 • Zodra je hebt betaald, ontvang je van mij een e-mail met alle benodigde gegevens. And we’re ready to go!
 • Er zijn maar 20 plekjes beschikbaar, vol = vol! We starten gezamenlijk op 28 september. 

Eten Zonder Zooi

Eten Zonder Zooi
 • 17 video lessen + 6 bonusvideo’s
 • Uitgebreid werkboek
 • 4x live Q&A coaching sessies
 • Persoonlijke chat met Dalí
 • Besloten online community

€697

Eten Zonder Zooi Personal 

Eten Zonder Zooi Personal
 • 3x 1:1 coaching sessie met Dalí
 • Support via Whatapp
 • 17 video lessen + 6 bonusvideo’s
 • Uitgebreid werkboek
 • 4x live Q&A coaching sessies
 • Persoonlijke chat met Dalí
 • Besloten online community

€1097

*In meerdere termijnen betalen is ook mogelijk, neem daarvoor contact op met info@zonderzooi.com

Reviews

“Heel prettig en fijn programma wat ervoor heeft gezorgd dat ik bewuster bezig ben met wat ik wel of niet eet. Ook het feit dat je je ‘snoepmomenten’ inplant zorgt ervoor dat je het goed kunt volhouden. De recepten zijn heerlijk en er wordt goed gekeken naar wat bij je past. In totaal ben ik 8 kilo afgevallen en daar ben ik super blij mee!”

Femke

“De beste investering die je kunt doen is in jezelf en daar sluit dit programma 100% bij aan! Eten Zonder Zooi was een ontzettende aanvulling op mijn leven. Mijn doelen waren om kennis op te doen over puur eten, mijn darmflora te verbeteren, ondervinden welk effect zooi-proof eten heeft op mijn welzijn en uitzoeken of het financieel als student zijne wel haalbaar is om dit mogelijk te maken. Ik heb ze allemaal afgetikt dankzij de hulp van Dalí en nu een lifestyle ontwikkeld waarbij ik heb geleerd om juist structuur in mijn voeding en boodschappenlijst aan te brengen, waardoor een aantal van de doelen ook haalbaar zijn geworden voor mij.”

S. 

“Ik ben zo blij en dankbaar dat ik aan dit programma heb meegedaan. Het heeft me veel inzichten gegeven qua voeding en of ik de juiste voedingstoffen allemaal binnen krijg. Maar mede dankzij het invullen van de dagboeken heb ik daar nu goed zicht op. De recepten van het voedingsschema en tips zijn echt leuk en lekker om uit te proberen. Ik eet nu ook op een ‘andere’ manier en voel me er echt veel beter bij. Heerlijk Dalí haar energie.”

Wilma

Veelgestelde vragen

Wanneer start en eindigt het online programma?

Het programma start op donderdag 28 september 2023.

Die avond beginnen we met een live Q&A kick-off, als aftrap van het programma. Deze kan je ook altijd terugkijken op een ander moment.

Op vrijdag 29 september komt de eerste module al online, zodat je dat weekend vast boodschappen kan doen voor het voedingsschema.

Op maandag 2 oktober starten we gezamenlijk met de eerste module van het 12-weekse programma.

Je mag het programma ook op jouw eigen tempo volgen. 

Hoeveel tijd kost het programma?

Per week ben je gemiddeld 1-2 uur bezig met het online programma. Daarnaast ga je alles ook implementeren in je dagelijkse leven, waardoor het je steeds minder tijd gaat kosten.

Hoe lang heb ik toegang tot alle content?

Je hebt een halfjaar lang toegang tot Eten Zonder Zooi, dus je kunt het programma ook in je eigen tijd volgen. Van september t/m december staat Dalí voor je klaar via de persoonlijke chat. 

Waarom is dit programma anders dan een traject volgen bij een diëtist?

Eten Zonder Zooi heeft een veel bredere, holistische aanpak. Er wordt niet alleen gekeken naar voeding, maar ook naar de juiste mindset creëren, creatief koken en beweging.

Bij diëtisten ligt de focus vaak op calorieën tellen, iets wat juist niet aan bod komt in dit programma. Je leert op een speelse wijze hoe leuk het is om voedzaam te koken, zonder je druk te maken om calorieën.

Ook worden er in de community voldoende recepten gedeeld, zodat je elke dag inspiratie hebt om een lekkere, voedzame maaltijd op tafel te zetten.

Daarnaast volg je dit programma samen met een groep enthousiaste vrouwen, waardoor je ook veel steun hebt aan elkaar.

Ten slotte staat Dalí dagelijks voor je klaar via de persoonlijke chat, waardoor je écht een stok achter de deur hebt. 

 

Kan mijn gezin ook meedoen?

Jazeker! Er zijn al genoeg vrouwen die hebben meegedaan en alle gerechten uit het voedingsschema ook voor hun gezin op tafel hebben gezet, waarbij het goed in de smaak viel. Sowieso krijg je na de eerste twee weken meer vrijheid om zelf te bepalen wat je eet, dus dan kun je ook kijken wat het beste bij jou én je gezin aansluit. Natuurlijk zorg je er wel voor dat alles zoveel mogelijk Zonderzooi-proof is, maar daar helpt Dalí je mee. 

Wat als ik een voedselintolerantie of allergie heb?

Er wordt ook rekening gehouden met intoleranties en allergieën, zo is het voedingsschema dat je voor de eerste 14 dagen krijgt volledig lactose- en koemelk vrij en worden er altijd glutenvrije opties gegeven. Mocht je een andere voedselintolerantie of allergie hebben, neem dan even contact op via info@zonderzooi.com en dan kijkt Dalí met jou naar de mogelijkheden. 

Wat als ik niet elke week tijd heb?

Dat is geen probleem, je hebt een halfjaar lang toegang tot alle content. Je kan het altijd even opschuiven als jou dat beter uitkomt. 

Wat als ik een LIVE Q&A mis?

Dat maakt niks uit, want deze sessies kun je altijd op een later moment terugkijken via de community. Het is wel fijn als je zo veel mogelijk bij de live Q&A sessies aanwezig bent, omdat je hier live vragen kan stellen aan Dalí en ook extra gemotiveerd wordt. 

Is het programma volledig gericht op plantaardig eten?

Het voedingsschema dat je voor de eerste 14 dagen krijgt is plantaardig (vrij van dierlijke producten), maar daarna ga je werken met een voorbeeld voedingsschema en leer je om zelf je voeding in te plannen. Dan ben je dus ook vrij om vlees, vis, eieren en melkproducten toe te voegen. Doe vooral waar jij je goed bij voelt, het is geen verplichting om plantaardig te eten. Ook zal Dalí in de community recepten delen voor mensen die niet plantaardig eten, zodat je altijd voldoende keuze hebt aan recepten. Uiteindelijk draait het erom dat jij een eetpatroon vind dat bij je past.

Wat is het verschil tussen Eten Zonder Zooi en Eten Zonder Zooi Personal?

Bij Eten Zonder Zooi Personal krijg je naast het volledige online programma ook 3x 1:1 coaching sessies met Dalí. Daarnaast krijg je support via Whatsapp en word jouw voedingsdagboek gecheckt en krijg je daar advies over. Als jij voelt dat je een persoonlijke cheerleader kan gebruiken, dan is dit voor jou!

Ik twijfel, kan ik even bellen?

Ja, dat kan zeker! Stuur dan een mail via het contactformulier met jouw vraag en telefoonnummer, dan word je door Dalí uitgenodigd voor een vrijblijvend telefoongesprek. Je kan ook een mail sturen naar info@zonderzooi.com.

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

Stuur dan een mailtje naar info@zonderzooi.com of gebruik het contactformulier. Dalí helpt je graag! 

Yes, je bent helemaal aan het einde van deze pagina gekomen! En dat betekent natuurlijk niet niks. Dat betekent dat jij klaar bent voor verandering, zodat je weer ge-wel-dig lekker in je vel komt te zitten. Mijn vraag aan jou: waar wacht je nog op?