fbpx ...
Op een simpele manier in 12 weken weer geweldig lekker in je vel zitten, boordevol energie!
smoothiebowl-met-aardbeien

Herken jij jezelf hierin?

Je bent een vrouw die in de bloei van haar leven staat, druk met jouw gezin of carrière maken. Alles om je heen staat op nummer één en daardoor vergeet je jezelf de aandacht te geven die je verdient. 

Je wilt al een tijdje gezonder gaan eten en je hebt het gevoel dat je al zóveel geprobeerd hebt, maar niks lijkt te werken. Vaak heb je behoefte aan suikers, fast food of ‘zooi’, eigenlijk ben je er een beetje verslaafd aan op dit moment. Je wilt er vanaf, maar het laatste waar je zin in hebt is een streng dieet. 

Je hebt wel wat kennis over gezond eten, maar het toepassen blijkt elke keer toch moeilijker dan je denkt. Vooral de motivatie vinden om het nu écht te gaan doen. 

Daardoor heb je op dit moment weinig energie, voel je je niet fit en ben je niet die energieke vrouw die je graag zou willen zijn.

Stel je voor dat je:

N

Elke dag veel energie hebt, zodat je met veel enthousiasme geniet van jouw (werk)dagen

N

Trots naar jezelf in de spiegel kijkt, omdat je blij bent met het figuur dat je nu hebt. Maar ECHT blij!

N

Met gemak de lekkerste voedzame maaltijden op tafel zet, zonder het gevoel te hebben dat je op dieet bent

N

Geen behoefte meer hebt aan suikers of fast food, waardoor je je fitter voelt dan ooit. En dit ga je nog volhouden ook!

Dan is Eten Zonder Zooi wat voor jou!

 Met dit online programma ga jij in 12 weken weer lekker in je vel zitten, bomvol energie en dat allemaal op een leuke, simpele manier.

Reviews

“Voor mij is dit traject meer dan geslaagd en ik ga ook vrolijk verder met deze fijne manier van leven. Ik voel me er super goed bij! De 12 weken vlogen voorbij waarin gewerkt werd aan deze gezonde manier van eten, gecombineerd met een positieve mindset, de lekkerste recepten en de kilo’s gingen er daarna als vanzelf af. Ik ben in totaal 8 kilo kwijtgeraakt. Niet vullen, maar voeden en vooral geen dieet, maar een gezonde lifestyle.”

Lisanne

“Met haar sprankelende, energieke persoonlijkheid en enorme kennis en ervaring heeft Dalí mij laten zien dat plantaardig, gevarieerd en voedzaam eten helemaal niet zo lastig is als ik mezelf had aangepraat. Het gehele programma werkt erg motiverend, met veel tips, inzichten en nadenkertjes om zo elke keer weer een stapje verder te gaan om jouw doelen te behalen. Lichamelijk voel ik me stukken beter, en ook voel ik me zelfverzekerder over hoe ik eet. Een echte aanrader!”

Linda

“Dankzij het programma zit ik beter in mijn vel dan ooit, heb ik geen last meer van mijn darmen en zijn mijn eetbuien verleden tijd. Ik heb geleerd hoe makkelijk het is om gezond te eten en weet nu eindelijk welke voeding goed bij mij aansluit, zodat ik geen behoefte meer heb aan chocolade en koekjes ‘s avonds. Ook ben ik 6 kilo afgevallen, op een fijne manier zonder honger te hebben. Dankjewel Dali! Dankzij Eten Zonder Zooi zit ik nu boordevol positieve energie en voel ik me super!”

Eline

 

Met dit programma ga jij:

 • Zorgen dat die verslaving aan suikers, fast-food of ‘zooi’ binnen een paar weken al verleden tijd is, zodat jij véél meer energie krijgt.
 • Zorgen dat je ALLES weet over natuurlijke voeding, zodat je begrijpt hoe je voeding vóór je kan laten werken in plaats van tegen je. Dit resulteert ook in minder last van klachten, zoals een opgeblazen buik of constipatie.
 • Zorgen dat je meer structuur krijgt in je voedingspatroon, zodat je minder last hebt van eetbuien in de avond. Dit geeft ook meer rust in je mind!
 • Zorgen dat je met gemak een voedzame maaltijd op tafel zet en hier ook nog eens enorm van geniet. Dankzij al deze goede voedingsstoffen zit je veel beter in je vel en ook je huid gaat stralen!
 • Zorgen dat je begrijpt hoe je luistert naar je lichaam, zodat jouw stofwisseling verbetert en je makkelijker jouw ideale gewicht bereikt.
 • Zorgen dat je een manier van bewegen vind die bij jou past, zodat je je fitter voelt dan ooit!
 • Zorgen dat je een gezond voedingspatroon op de lange termijn volhoudt, zodat jij een lifestyle change maakt waarbij je ontzettend lekker in je vel komt te zitten. En dit ga je ook écht volhouden.
Salade-met-wortel-venkel-en-rode-biet

Wat zit er in het programma?

17 video lessen + 6 bonus video’s

Deze video’s zorgen ervoor dat jij begrijpt hoe je voeding vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je, verbeteren jouw mindset en zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft. 

Elke maand een LIVE Q&A met Dalí

Elke maand een LIVE Q&A coachingsessie om al jouw vragen met Dalí persoonlijk te bespreken, zodat je alle kennis in huis hebt én voldoende gemotiveerd blijft. 

Toegang tot de besloten community + app

Een fijne plek waar je in contact kan komen met de likeminded vrouwen, want je doet het écht samen. Daarnaast worden hier ook elke maand extra recepten en tips gedeeld ter motivatie. 

Uitgebreid werkboek

Dankzij dit uitgebreide werkboek leer jij jezelf (en jouw valkuilen) beter kennen, waardoor jij je doelen gaat behalen. 

Wat zit er in het programma?

17 video lessen + 6 bonus video’s

Deze video’s zorgen ervoor dat jij begrijpt hoe je voeding vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je, verbeteren jouw mindset en zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft. 

Elke maand een LIVE Q&A met Dalí

Elke maand een LIVE Q&A coachingsessie om al jouw vragen met Dalí persoonlijk te bespreken, zodat je alle kennis in huis hebt én voldoende gemotiveerd blijft. 

Toegang tot de besloten community + app

Een fijne plek waar je in contact kan komen met de likeminded vrouwen, want je doet het écht samen. Daarnaast worden hier ook elke maand extra recepten en tips gedeeld ter motivatie. 

Uitgebreid werkboek 

Dankzij dit uitgebreide werkboek leer jij jezelf (en jouw valkuilen) beter kennen, waardoor jij je doelen gaat behalen. 

Module 1

Tijdens deze module ga je leren hoe makkelijk het is om zonder zooi te eten. Aan de hand van een voedingsschema, persoonlijke video’s en opdrachten ga jij op een leuke manier jouw eerste stappen zetten richting Zonderzooi-proof eten.

Module 2

Deze module staat in het teken van afkicken van suikers. Je krijgt hier handige tips en tricks voor, zodat je een stabiele bloedsuikerspiegel creëert en niet meer elke dag behoefte hebt om te snaaien. Ook komt hier een stukje zelfliefde aan bod, zodat jouw mindset wordt verbeterd! 

Module 3

Tijdens deze module ga je aan de slag met intuïtief eten en goed luisteren naar je lichaam, zodat je jezelf niet meer overeet en een betere stofwisseling krijgt. Ook ga je leren hoe je zelf je voeding inplant en een gezonde balans creëert met sociale momenten.

Module 4

Deze module staat in het teken van beweging. Dit heeft een positief effect op de aanmaak van jouw gelukshormoon en je stofwisseling, waardoor je beter in je vel gaat zitten. Daarnaast ga je bewust worden van jouw energievreters en energiegevers, zo zorg je op dagelijkse basis voor meer energie!

Module 5

In deze module ga je leren wat portie controle precies is, zodat je jezelf niet overeet en begrijpt hoe je op de lange termijn jouw maaltijden het beste kan indelen. Ook leer je een goede balans te krijgen met koolhydraten, zodat je je nog fitter gaat voelen! 

Module 6

Bij deze module krijg je alle tips en tricks om de Zonderzooi lifestyle ook op de lange termijn te kunnen volhouden, zodat je nog jarenlang (zonder moeite) plezier hebt van deze lifestyle change!
Online programma

 

Wat maakt Eten Zonder Zooi uniek?

 • Heerlijke én vullende recepten: vaak als je wilt afvallen of gezonder wilt eten wordt er geadviseerd om magere gerechten (met weinig smaak) te eten. Bij dit programma hoef je totaal niet op een blaadje sla te leven, maar komen er ook heerlijke pasta’s en curry’s voorbij! 
 • Een holistische aanpak: naast voeding wordt ook mindset, zelfliefde en beweging meegenomen, waardoor je op ALLE vlakken beter in je vel gaat zitten. Jij gaat weer stralen!
 • Een gezellige online community: hier kun je (als je dat wilt) alles met de andere vrouwen delen, waardoor je gemotiveerd blijft. Ook worden hier maandelijks nieuwe recepten en tips gedeeld, zodat je voldoende inspiratie hebt en nooit zonder ideeën komt te zitten. 
 • Geen dieet, maar een leefstijl verandering: na deze 12 weken blijf jij deze manier van eten makkelijk volhouden, omdat je precies snapt hoe deze methode werkt. Je hebt na dit programma voor 100% het vertrouwen in jouw voedingspatroon, zodat jij je jarenlang goed blijft voelen!

Dalí Brackenie

Nadat Dalí (30) haar diploma Wellness & Lifestyle Coach behaald had, startte ze met haar bedrijf Zonderzooi. Dit platform boordevol makkelijke, voedzame recepten werd al snel een groot succes, met 50.000 unieke bezoekers per maand.

Ook via Instagram inspireert Dalí dagelijks 38.000 mensen met haar lekkere recepten en kennis over voeding. Met interviews met o.a. Vogue, Libelle en Yoga Magazine is ze ook een bekend gezicht in de Nederlandse health scene. 

Met haar online programma Eten Zonder Zooi heeft Dalí al meer dan 100+ vrouwen geholpen om weer heerlijk in hun vel te zitten, boordevol met energie. Ze wil je laten ontdekken dat voedzaam eten véél makkelijker en leuker is dan je nu misschien denkt.

‘A healthy outside starts from the inside’, dat is haar motto en daar helpt ze jou graag mee!

over dali

Dit is voor jou als jij:

N

Weer trots wil zijn op de vrouw die je in de spiegel ziet. Jij gaat jouw ideale figuur bereiken!

N

Elke dag lekker veel energie wilt hebben. Lieve vrouw, you're going to be on fire!

N

Met gemak voedzame maaltijden op tafel wilt zetten. En ze zijn nog heerlijk ook!

N

Je fitter dan ooit wilt voelen. Geloof het of niet, maar het is echt zo!

Ben jij er klaar voor? Schrijf je dan nu in!

 

 • Klik op ‘Inschrijven’ om jezelf in te schrijven voor Eten Zonder Zooi.
 • Dan kom je op de betaalpagina terecht, klik daar op ‘toevoegen aan winkelwagen’.
 • Klik op ‘doorgaan naar afrekenen’ en vul jouw gegevens in.
 • Zodra je hebt betaald, ontvang je van mij een e-mail met alle benodigde gegevens. And we’re ready to go!

Eten Zonder Zooi

Eten Zonder Zooi

– 17 video lessen
– 6 bonusvideo’s
– Uitgebreid aanvullend werkboek
– Elke maand live Q&A coaching sessies
– Besloten online community + app

€350

Reviews

“Heel prettig en fijn programma wat ervoor heeft gezorgd dat ik bewuster bezig ben met wat ik wel of niet eet. Ook het feit dat je je ‘snoepmomenten’ inplant zorgt ervoor dat je het goed kunt volhouden. De recepten zijn heerlijk en ik weet nu precies wat bij mij past. In totaal ben ik 8 kilo afgevallen en daar ben ik super blij mee!”

Femke

“De beste investering die je kunt doen is in jezelf en daar sluit dit programma voor 100% bij aan! Eten Zonder Zooi was een ontzettende aanvulling op mijn leven. Mijn doelen waren om kennis op te doen over gezond eten, mijn darmflora te verbeteren en ondervinden welk effect voedzaam eten heeft op mijn welzijn. Ik heb ze allemaal afgetikt dankzij de hulp van Dalí. Ik heb nu een lifestyle ontwikkeld met veel structuur in mijn voedingspatroon, waardoor ik me dagelijks fit en energiek voel.” S. 
“Ik ben zo blij en dankbaar dat ik aan dit programma heb meegedaan. Het heeft me veel inzichten gegeven qua voeding en of ik de juiste voedingstoffen allemaal binnen krijg. De video’s uit het programma zijn heel waardevol en de recepten uit het voedingsschema en de community zijn allemaal lekker en leuk om uit te proberen. Ik eet nu ook op een ‘andere’ manier en voel me er echt veel beter bij. Heerlijk Dalí haar energie.” Wilma

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost het programma?

Per week ben je gemiddeld 1-2 uur bezig met het online programma. Daarnaast ga je alles ook implementeren in je dagelijkse leven, waardoor het je steeds minder tijd gaat kosten.

Hoe lang heb ik toegang tot alle content?

Je hebt een jaar lang toegang tot Eten Zonder Zooi. Je kunt het programma dus volledig in je eigen tijd volgen, stap voor stap. Daarnaast kun je alles nog een keer opnieuw herhalen wanneer je daar behoefte aan hebt. 

Waarom is dit programma anders dan een traject volgen bij een diëtist?

Eten Zonder Zooi heeft een veel bredere, holistische aanpak. Er wordt niet alleen gekeken naar voeding, maar ook naar de juiste mindset creëren, creatief koken en beweging. Bij diëtisten ligt de focus vaak op calorieën tellen, iets wat juist niet aan bod komt in dit programma. Je leert op een speelse wijze hoe leuk het is om voedzaam te koken, zonder je druk te maken om calorieën. Ook worden er in de community voldoende recepten gedeeld, zodat je elke dag inspiratie hebt om een lekkere, voedzame maaltijd op tafel te zetten. Daarnaast volg je dit programma samen met een groep likeminded vrouwen, waardoor je ook steun hebt aan elkaar.    

Kan mijn gezin ook meedoen?

Jazeker! Er zijn al genoeg vrouwen die hebben meegedaan en alle gerechten uit het voedingsschema ook voor hun gezin op tafel hebben gezet, waarbij het goed in de smaak viel. Sowieso krijg je na de eerste twee weken meer vrijheid om zelf te bepalen wat je eet, dus dan kun je ook kijken wat het beste bij jou én je gezin aansluit. In de community vind je ook veel verschillende recepten, van vegan tot vlees en vis. 

Wat als ik een voedselintolerantie of allergie heb?

Er wordt ook rekening gehouden met intoleranties en allergieën, zo is het voedingsschema dat je voor de eerste 14 dagen krijgt volledig lactose- en koemelk vrij en worden er altijd glutenvrije opties gegeven. Mocht je een andere voedselintolerantie of allergie hebben, neem dan even contact op via info@zonderzooi.com en dan kijkt Dalí met jou naar de mogelijkheden. 

Wat als ik niet elke week tijd heb?

Dat is geen probleem, je hebt een jaar lang toegang tot alle content van het programma. Je kan het altijd even opschuiven als jou dat beter uitkomt. 

Wat als ik een LIVE Q&A mis?

Dat maakt niks uit, want deze sessies kun je altijd op een later moment terugkijken via de community. Het is wel fijn als je zo veel mogelijk bij de live Q&A sessies aanwezig bent, omdat je hier live vragen kan stellen aan Dalí en ook extra gemotiveerd wordt. 

Is het programma volledig gericht op plantaardig eten?

Het voedingsschema dat je voor de eerste 14 dagen krijgt is plantaardig (vrij van dierlijke producten), maar daarna ga je werken met een voorbeeld voedingsschema en leer je om zelf je voeding in te plannen. Dan ben je dus ook vrij om vlees, vis, eieren en melkproducten toe te voegen. Doe vooral waar jij je goed bij voelt, het is geen verplichting om plantaardig te eten. Ook staan er in de community recepten met vlees en vis voor de mensen die niet plantaardig eten, zodat je altijd voldoende keuze hebt aan recepten. Uiteindelijk draait het erom dat jij een eetpatroon vindt dat bij jou past!

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

Stuur dan een mailtje naar info@zonderzooi.com of gebruik het contactformulier. Binnen 1-3 werkdagen krijg je antwoord van Dalí.
Yes, je bent helemaal aan het einde van deze pagina gekomen! En dat betekent natuurlijk niet niks. Dat betekent dat jij klaar bent voor verandering, zodat je weer ge-wel-dig lekker in je vel komt te zitten. Mijn vraag aan jou: waar wacht je nog op?