Ervaringen

Meike
“Door de coaching van Zonderzooi ben ik bewuster gaan eten en geniet ik meer van alles wat ik eet. Ik heb ontdekt hoeveel lekkere dingen je kunt maken zonder toegevoegde ongezonde producten. Mijn eetpatroon is veranderd en nog steeds ontdek ik nieuwe creaties met gezonde voeding door de tips van Dalí. Een erg fijne coach die ziet wat je valkuilen zijn en samen bekijkt wat je kunt verbeteren om gezonder te eten en te genieten van wat je eet.”

Francisca
“Ik heb nu eindelijk een gezond gewicht, 18 kilo minder om mee te dragen. De recepten zijn lekker en zonder kunstmatige ingrediënten. Ik eet nu zo puur mogelijk, zes keer dag en heb geen hongergevoel. Dalí motiveert mij ook enorm om het vol te houden. Af en toe zijn er wel moeilijke momenten, maar dan pak ik een grote hand tomaatjes in plaats van chocolade of een koekje. Twee keer week mag ik iets lekkers eten en de rest van de week eet ik gezond en lekker. Het is me voorheen nooit gelukt om zoveel af te vallen, maar Dalí zorgt er met haar positieve coaching voor dat ik me weer lekker in mijn vel voel. Ik raad het iedereen aan om door gewoon je levensstijl te veranderen en lekker te blijven eten, gewicht te verliezen onder begeleiding van een super coach!”

Lianne
“In plaats van calorieën te tellen kijk ik nu meer naar overige ingrediënten. Wat is goed voor mijn lichaam, welke voedingsstoffen heb ik nodig. Ik eet gevarieerder, verser en lekkerder. Het afvallen gaat heel geleidelijk, ik heb minder behoefte aan tussendoortjes (suikers) en voel me er prima bij. De gesprekken waren goed, ik was steeds gemotiveerd om nóg wat andere dingen uit te proberen. Het stap-voor-stap werken, steeds nieuwe doelen stellen werkte voor mij erg goed. Daarnaast kreeg ik advies op maat: heel fijn! Knap voor iemand die nog maar net begonnen is.”