Online coaching door Zonderzooi

Wil jij aan de slag met een gezond voedingspatroon? Ik help je graag! Een gezond voedingspatroon creëren is niet alleen een kwestie van gezond eten, maar ook een kwestie van doorzetten en wilskracht trainen. Dit gebeurt niet in één week, daarom ga ik voor de duurzame optie. Een healthy lifestyle voor de rest van je leven, dat is wat ik probeer te bereiken met online coaching. Daarom begeleid ik je graag met afvallen, beter in je vel zitten en het krijgen van meer structuur in je voedingspatroon. Ik word er enorm blij van als iemand zich dankzij mijn hulp weer goed voelt. Met online coaching wil ik jou hier graag bij helpen. Lees hier de ervaringen van anderen die je voor gingen.

 

Hoe werkt online coaching?


Eerst maken we kennis tijdens een online intakegesprek. Hierbij word je doel besproken en kijken we naar je eetgewoonten, lifestyle en activiteitsniveau. Iedereen is anders, daarom krijg je na de intake een voedingsschema dat gericht is op jouw persoonlijke voorkeuren. Natuurlijk boordevol gezonde én makkelijke recepten. De coachingsgesprekken zorgen er voor dat je gemotiveerd blijft en werken ook als stok achter de deur. Ik sta voor je klaar als coach en geef advies wanneer jij dat nodig hebt. Via de extra e-coaching kan je elke dag vragen stellen of om hulp vragen wanneer je dat nodig hebt. Op naar een happy healthy you!

Heb je vragen over online coaching? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Online coaching basic

♥  Om de week een online consult
♥  Persoonlijk voedingsschema
♥  Lekkere en makkelijke recepten
♥  E-coaching 24/7
♥  Bijwerkingen: je zit weer lekker in je vel, krijgt meer energie en bereikt je ideale gewicht

Per maand €59,- (minimaal 3 maanden)

Online coaching extra

♥  Wekelijks een online consult
♥  Persoonlijk voedingsschema
♥  Lekkere en makkelijke recepten
♥  E-coaching 24/7
♥  Bijwerkingen: je zit weer lekker in je vel, krijgt meer energie en bereikt je ideale gewicht

Per maand €79,- (minimaal 3 maanden)

Vergoeding door zorgverzekeraar

Zonderzooi is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Dit betekent dat de coaching vergoed kan worden door je verzekering. Via deze link kun je zien of jouw zorgverzekering het ook vergoed.

Aanmelden

Ja, ik wil graag door Zonderzooi gecoacht worden en meld me nu aan.