Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Online coaching door Zonderzooi

Afvallen is vaak lastig om alleen te doen. Het is niet alleen een kwestie van gezond eten, het is ook een kwestie van doorzetten en wilskracht trainen. Een gezond voedingspatroon aanleren gebeurt niet in één week, daarom ga ik voor de duurzame optie. Een gezonde lifestyle voor de rest van je leven, dat is wat ik probeer te bereiken met online coaching. Daarom begeleid ik je graag met afvallen, beter in je vel zitten en het krijgen van meer structuur in je voedingspatroon. Ik word er enorm blij van als iemand dankzij mijn hulp weer lekker fit is. Met online coaching wil ik jou hier ook graag bij helpen.

Hoe werkt online coaching?


Eerst maken we kennis tijdens een online intakegesprek. Hierbij wordt je doel besproken en kijken we naar je eetgewoonten, lifestyle en activiteitsniveau. Iedereen is anders, daarom krijg je na de intake een voedingsschema dat gericht is op jouw persoonlijke voorkeuren. Natuurlijk boordevol gezonde én makkelijke recepten. De coachingsgesprekken zorgen er voor dat je gemotiveerd blijft en werken ook als stok achter de deur. Ik sta voor je klaar als coach en geef advies wanneer jij dat nodig hebt. Via de extra e-coaching kan je elke dag vragen stellen of om hulp vragen wanneer je dat nodig hebt. Op naar een happy healthy you!

ONLINE COACHING BASIC

♥  Om de week online consult
♥  Persoonlijk voedingsschema
♥  Lekkere en makkelijke recepten
♥  E-coaching 24/7
♥  Bijwerkingen: je zit weer lekker in je vel, krijgt meer energie en bereikt je ideale gewicht
Per maand €49,- (minimaal 3 maanden)
Halfjaar abonnement €275,-

ONLINE COACHING EXTRA

♥  Wekelijks online consult
♥  Persoonlijk voedingsschema
♥  Lekkere en makkelijke recepten
♥  E-coaching 24/7
♥  Bijwerkingen: je zit weer lekker in je vel, krijgt meer energie en bereikt je ideale gewicht
Per maand €69,- (minimaal 3 maanden)
Halfjaar abonnement €385,-

VERGOEDING DOOR ZORGVERZEKERAAR

Zonderzooi is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Dit betekent dat de coaching vergoed kan worden door je verzekering. Via deze link kun je zien of jouw zorgverzekering het ook vergoed.

AANMELDEN

Ja, ik wil graag door Zonderzooi gecoacht worden en meld me nu aan.


Nee, bedankt!