Online coaching

Ben jij op zoek naar een coach die je kan helpen met afvallen, aankomen of gewoon beter in je vel zitten? Ik help je graag! Door middel van online coaching, persoonlijke voedingsschema’s en mij als motiverende coach ga jij jouw doel bereiken. Afvallen is vaak lastig om alleen te doen. Het is niet alleen een kwestie van gezond eten, het is ook een kwestie van doorzetten en wilskracht trainen. Een gezond voedingspatroon aanleren gebeurt niet in één week, daarom ga ik voor de duurzame optie. Een gezonde lifestyle voor de rest van je leven, dat is wat ik probeer te bereiken met online coaching.

Het is mijn passie mensen te helpen weer beter in hun vel te zitten. Ik word er blij van als iemand dankzij mijn hulp weer bruist van de energie. Met mijn online coaching programma wil ik jou ook graag helpen weer lekkerder in je vel te zitten. Misschien heb je last van eetbuien, zou je graag wat kilo’s willen verliezen of wil je juist aankomen? Wat je doel ook is, ik help je hier graag bij.

Eerst maken we kennis met elkaar tijdens een online intakegesprek. Hierbij wordt ook jouw doel besproken en kijken we naar je eetgewoonten, lifestyle en activiteitsniveau. Ik vind het belangrijk dat je op een manier afvalt die voor jou fijn is. Daarom wordt er gekeken naar je voedingspatroon en aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren, eetgewoonten en doel wordt er een voedingsschema opgesteld. Ook wordt er rekening gehouden met je lifestyle, wanneer je weinig tijd hebt om te koken zijn de recepten lekker simpel. Natuurlijk is alles 100% Zonderzooi, met lekkere en gezonde gerechten.

De coachingsgesprekken zorgen er voor dat jij gemotiveerd blijft en werken als stok achter de deur. Ik sta voor je klaar als coach en geef advies wanneer jij dat graag wilt. Via de extra e-coaching kun je elke dag vragen stellen of om hulp vragen wanneer je dat nodig hebt. Zo kun jij jouw doel gaan bereiken. Op naar een happy healthy you!IMG_1856ONLINE COACHING BASIC
♥  Om de week online consult
♥  Persoonlijk voedingsschema
♥  Lekkere en makkelijke recepten
♥  E-coaching 24/7
♥  Bijwerkingen: je zit weer lekker in je vel, krijgt meer energie en bereikt je ideale gewicht

Per maand €49,- (minimaal 3 maanden)
Halfjaar abonnement €275,-

ONLINE COACHING EXTRA
♥  Wekelijks online consult
♥  Persoonlijk voedingsschema
♥  Lekkere en makkelijke recepten
♥  E-coaching 24/7
♥  Bijwerkingen: je zit weer lekker in je vel, krijgt meer energie en bereikt je ideale gewicht

Per maand €69,- (minimaal 3 maanden)
Halfjaar abonnement €385,-

AANMELDEN
Ja, ik wil graag door Zonderzooi gecoacht worden en meld me nu aan.

VERGOEDING DOOR ZORGVERZEKERAAR
Zonderzooi is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Dit betekent dat de coaching vergoed kan worden door je verzekering. Via deze link kun je zien of jouw zorgverzekering het ook vergoed.