Online coaching door Zonderzooi

 

Wil je graag persoonlijk begeleid worden met gezond eten? Ik help je graag! Een gezond voedingspatroon creëren is niet alleen een kwestie van gezond eten, maar ook een kwestie van doorzetten en wilskracht trainen. Tijdens de consulten word je door mij gemotiveerd en krijg je ook veel handige tips mee, zodat je gaat leren hoe je een gezond voedingspatroon vol kan houden. Ik sta elke dag voor je klaar en help je als je je motivatie even kwijt bent.

Een gezond voedingspatroon creëren gebeurt niet in één week, daarom ga ik voor de duurzame optie. Stapje voor stapje ga je leren om minder ‘zooi’ te eten en gezonde gewoontes in je levensstijl toe te passen. Tijdens het traject zal je merken hoe fijn het is om een stabiele bloedsuikerspiegel te krijgen, waardoor je ook minder trek hebt in suikers. Daarnaast krijg je een persoonlijk voedingsschema, wat gericht is op jouw doel, wensen en eetgewoonten. Zo heb je een handige leidraad waar je je aan kan houden. Samen gaan we er aan werken om jouw doel te bereiken!

 

Hoe werkt online coaching?


Eerst maken we kennis tijdens een online intakegesprek. Dit gebeurt via Skype, zodat we elkaar ook kunnen zien. Hierbij word je doel besproken en kijken we naar je eetgewoonten, lifestyle en activiteitsniveau. Iedereen is anders, daarom krijg je na de intake een voedingsschema dat gericht is op jouw persoonlijke voorkeuren. Natuurlijk boordevol gezonde én makkelijke recepten. Daarna hebben we om de week een online consult, waarbij we elkaar weer zien via Skype en uitgebreid bespreken hoe het is gegaan. We kijken naar de positieve punten, maar ook naar de dingen die je lastig vond. Bij elk consult bespreken we ook je voeding van de afgelopen weken en krijg je persoonlijk advies. 

De coachingsgesprekken zorgen er voor dat je gemotiveerd blijft en werken ook als stok achter de deur. Ik sta voor je klaar als coach en geef advies wanneer jij dat nodig hebt. Via de extra e-coaching kan je elke dag vragen stellen of om hulp vragen wanneer je dat nodig hebt. Op naar een happy healthy you!

Heb je vragen over online coaching? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen. En ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Deze lees je hier

online coaching zonderzooi

Wil je je aanmelden?

Je eerste stap in de goede richting is gezet! Meld je hier aan of vraag voor meer informatie. We hebben dan telefonisch contact en plannen samen een intake in.