Met een persoonlijk voedingsschema ga je werken aan jouw doel. Wil je graag afvallen, aankomen of spiermassa opbouwen? Dan is een persoonlijk voedingsschema wat voor jou. Veel mensen hebben baat bij een voedingsschema, omdat ze dan precies weten wat ze mogen eten. Een persoonlijk voedingsschema is niet alleen gericht op jouw wensen en doelen, maar ook op jouw voorkeuren op het gebied van eten. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met je lifestyle en activiteitsniveau.

 

Persoonlijk voedingsschema

Een persoonlijk voedingsschema wordt op maat gemaakt. Als je aan de slag wilt gaan met een persoonlijk voedingsschema, krijg je een vragenlijst via de mail. Deze vragen gaan onder andere over je doel, eetgewoonten en lifestyle. Iedereen is anders en daarom is een persoonlijk voedingsschema precies gericht op jouw wensen. Eet je bijvoorbeeld gluten- of lactosevrij? Dan wordt daar rekening mee gehouden. Ook als je bepaalde dingen niet lust of eet wordt dat meegenomen in het voedingsschema. Na het invullen van de vragenlijst ga je vijf dagen je voeding bijhouden. Dit doe je in een voedingsdagboek wat je via de mail toegestuurd krijgt. Op deze manier krijg ik goed inzicht in jouw eetpatroon en kan ik zien waar verbetering nodig is.

Het voedingsschema bestaat uit zeven dagen, waarin precies vermeld staat wat je elke dag mag eten. Van ontbijt tot diner, inclusief lekkere én makkelijke recepten. Het voedingsschema wordt aan de hand van jouw budget gemaakt. De meeste producten kan je overal verkrijgen en het schema zit niet boordevol gekke superfoods. Ook let ik er op dat producten meerdere malen worden gebruikt, zodat je niks weg hoeft te gooien. Bovendien krijg je persoonlijke tips opgestuurd met dingen die je kan verbeteren en waar je aan kan gaan werken. Zo kan jij uiteindelijk je doel gaan behalen!

Kosten

Een persoonlijk voedingsschema voor zeven dagen kost €39. Vaak heb je met dit schema al genoeg inzicht in wat je kan en mag eten om jouw doel te gaan bereiken. Heb je interesse in een uitgebreider schema? Neem dan even contact met mij op. Mocht je een doel hebben voor de langere termijn waar je graag bij begeleid wilt worden, dan raad ik je aan om met online coaching aan de slag te gaan.

 

 

Aanmelden

Wil je aan de slag met een persoonlijk voedingsschema? Stuur dan een berichtje naar Zonderzooi.