Foodcoaching Tilburg

Hulp nodig bij een gezond voedingspatroon?
Dan ben je bij Zonderzooi Foodcoaching aan het juiste adres. Zonderzooi staat voor puur, natuurlijk en zonder toegevoegde ‘zooi’. Zonderzooi Foodcoaching staat geregistreerd bij BGN, Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Wil je graag afvallen, aankomen of meer structuur creëren in je voedingspatroon? Alles is mogelijk. Met behulp van persoonlijk voedingsadvies, een coach die altijd voor je klaar staat en lekkere recepten werken we samen aan jouw doel. Je leert op een natuurlijke manier te eten en je lichaam te voeden met goede voedingstoffen. Geen crashdieet, maar pure producten waar je energie van krijgt. FoodcoachingHoe werkt het?
Meld je aan via het contactformulier. Er wordt telefonisch contact met je opgenomen en een intake ingepland. De intake en consulten vinden plaats bij jou thuis, wanneer je wonend in Tilburg bent. Tijdens de intake maken we kennis met elkaar en wordt o.a. het doel, de leefstijl en de eetgewoonten besproken. Daarna wordt er aan de hand van jouw doel een persoonlijk voedingsadvies opgesteld en hebben we om de week een consult. Tijdens een consult wordt de voortgang besproken, stellen we korte termijn doelen op en krijg je persoonlijk advies.SONY DSCTarieven foodcoaching Tilburg
Intake €60
Kort consult (30 minuten) €30
Lang consult (30-60 minuten) €60
Persoonlijk voedingsschema €35

Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Vergoeding door zorgverzekeraar
Zonderzooi Foodcoaching is aangesloten bij BGN, Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Verschillende zorgverzekeraars vergoeden de begeleiding door gewichtsconsulenten, via deze link kun je zien of jouw zorgverzekeraar het ook vergoed.

Aanmelden
Heb je interesse in begeleiding door Zonderzooi? Meld je hier aan.

Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen over foodcoaching vind je hier.