Ervaringen

Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen met Zonderzooi Foodcoaching? Deze lees je hieronder. Wil je je aanmelden? Klik dan hier.

Esther
”Op eigen houtje afvallen lukte me al meerdere keren. Dit op een gebalanceerde en verantwoorde manier doen was echter altijd een probleem, waardoor de kilo’s er binnen no time weer aanzaten. Door de coaching van Dalí ben ik nu al 10 kg kwijt en still going strong. En dat allemaal op een fijne manier zonder honger te hebben en in het weekend nog te kunnen genieten van een hapje en drankje. Hierdoor heb ik een lifestyle te pakken die ik ook daadwerkelijk kan volhouden. Ik kijk telkens weer uit naar de afspraken met Dalí, ze weet je op een vrolijke en eerlijke manier enthousiast te maken en te motiveren.”

Meike
“Door de coaching van Dalí ben ik bewuster gaan eten en geniet ik meer van alles wat ik eet. Ik heb ontdekt hoeveel lekkere dingen je kunt maken zonder toegevoegde ongezonde producten. Mijn eetpatroon is veranderd en nog steeds ontdek ik nieuwe creaties met gezonde voeding door de tips van Dalí. Een erg fijne coach die ziet wat je valkuilen zijn en samen bekijkt wat je kunt verbeteren om gezonder te eten en te genieten van wat je eet.”

Francisca
“Ik heb nu eindelijk een gezond gewicht, 18 kilo minder om mee te dragen. De recepten zijn lekker en zonder kunstmatige ingrediënten. Ik eet nu zo puur mogelijk, zes keer dag en heb geen hongergevoel. Dalí motiveert mij ook enorm om het vol te houden. Af en toe zijn er wel moeilijke momenten, maar dan pak ik een grote hand tomaatjes in plaats van chocolade of een koekje. Twee keer week mag ik iets lekkers eten en de rest van de week eet ik gezond en lekker. Het is me voorheen nooit gelukt om zoveel af te vallen, maar Dalí zorgt er met haar positieve coaching voor dat ik me weer lekker in mijn vel voel. Ik raad het iedereen aan om door gewoon je levensstijl te veranderen en lekker te blijven eten, gewicht te verliezen onder begeleiding van een super coach!”

Lianne
“In plaats van calorieën te tellen kijk ik nu meer naar overige ingrediënten. Wat is goed voor mijn lichaam, welke voedingsstoffen heb ik nodig. Ik eet gevarieerder, verser en lekkerder. Het afvallen gaat heel geleidelijk, ik heb minder behoefte aan tussendoortjes (suikers) en voel me er prima bij. De gesprekken waren goed, ik was steeds gemotiveerd om nóg wat andere dingen uit te proberen. Het stap-voor-stap werken, steeds nieuwe doelen stellen werkte voor mij erg goed. Daarnaast kreeg ik advies op maat: heel fijn! Knap voor iemand die nog maar net begonnen is.”

Nadia
“Door mijn drukke en onregelmatige werktijden in de horeca vond ik het erg moeilijk om een balans te vinden in mijn eetpatroon. Mijn energiebehoefte was in de avonden erg hoog omdat ik dan juist grote afstanden moest afleggen. Dit betekende dat ik naast wat ik overdag had gegeten, ’s avonds ook nog eens grote porties ging eten om mijn honger te stillen. Dalí heeft mij dankzij een persoonlijk voedingsplan laten zien dat ik overdag die overtollige calorieën helemaal niet nodig heb. Zonder hongergevoel(!) eet ik de juiste dingen waarna ik pas in de middag en avond ervoor zorg dat ik binnenkrijg wat ik nodig heb om hard te kunnen werken. Ik zit nu veel beter in mijn vel, heb geen opgeblazen gevoel meer en ik raak ook nog eens mijn kilo’s kwijt.”

Meer weten over foodcoaching? Klik hier.