COACHING AAN HUIS

Woon je in Tilburg en wil je graag door mij persoonlijk begeleid worden met een gezond voedingspatroon? Dan sta ik graag voor je klaar als foodcoach. Ik begeleid mensen onder andere met afvallen, aankomen, een gezonder eetpatroon creëren en het voorkomen van eetbuien.

Tijdens het intakegesprek wordt je doel besproken en krijg je een professionele weging, waarbij ook het vetpercentage en spiermassa worden berekend. Ook wordt er na de intake een persoonlijk voedingsadvies voor je opgesteld. Dit voedingsadvies is afhankelijk is van jouw doel, lifestyle en eetgewoonten. Vervolgens hebben we om de week een consult, waarbij we de voortgang bespreken en je ook weer gewogen wordt. Dit werkt voornamelijk goed als stok achter de deur en bovendien zorg ik er voor dat je voldoende gemotiveerd blijft. Samen zorgen we er voor dat jij doel doel gaat bereiken.

De consulten vinden plaats bij jou thuis, je hoeft er de deur dus niet voor uit. Bij Zonderzooi Foodcoaching leer je op een natuurlijke manier te eten en goed voor je lichaam te zorgen. Geen crashdieet, maar juist je lichaam voeden met natuurlijke voedingstoffen in plaats van vullen met ‘zooi’. Met behulp van persoonlijk voedingsadvies, een coach die altijd voor je klaar staat en lekkere recepten gaan we zorgen dat jij weer goed in je vel komt te zitten.

Zonderzooi Foodcoaching is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Verschillende zorgverzekeraars vergoeden de begeleiding door gewichtsconsulenten, via deze link kun je zien of jouw zorgverzekeraar het ook vergoed.tarievenfoodcoaching
Heb je interesse in begeleiding door Zonderzooi? Meld je dan nu aan via dit formulier.

Intakege
Een intakegesprek duurt ongeveer 60 minuten. Hierbij wordt een uitgebreide anamnese afgenomen en krijg je een meting en weging, waarbij ook het vetpercentage en de spiermassa berekend zullen worden. Ook zal er na het intakegesprek eenmalig een persoonlijk voedingsadvies opgesteld worden.

Consult
Tijdens een consult wordt de voortgang besproken. Tijdens elk consult wordt ook weer een weging gedaan om zo de vorderingen bij te houden. Een kort consult duurt maximaal 30 minuten, een lang consult 60 minuten. Per maand heb je ongeveer twee consulten.

Persoonlijk voedingsschema
Wil je graag een voedingsschema wat voor jou persoonlijk opgesteld is, maar verder geen coaching? Dan kun je voor deze optie gaan. Natuurlijk wordt er ook wordt gekeken naar je doel, leefstijl, eetgewoonten en kookkunsten. Zo krijg jij een 7-dagen voedingsschema dat bij jou past.

Boodschappentour
Wanneer je het lastig vindt om in de supermarkt de juiste keuzes te maken, ga ik graag met je mee als boodschappencoach. Tijdens onze supermarkt tour vertel ik je alles over etiketten lezen, leer je welke producten je het beste kunt kiezen en waar je op moet letten.