Foodcoaching

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding bij een gezond voedingspatroon? Dan ben je bij Zonderzooi Foodcoaching aan het juiste adres. Zonderzooi staat voor puur, natuurlijk en zonder toegevoegde ‘zooi’. Door op deze manier te eten krijg je een stabiele bloedsuikerspiegel en worden eetbuien verleden tijd. Je hebt geen honger, want door de juiste combinatie koolhydraten, eiwitten en vetten ben je altijd verzadigd. Ook zorg ik er voor dat je meer structuur krijgt in je voedingspatroon en dat deze manier van eten binnen jouw lifestyle past.

 

Persoonlijke begeleiding staat centraal

Je wordt begeleid door mij, Dalí Brackenie. Ik ben gecertificeerd BGN gewichtsconsulente en daarnaast ook eigenaresse van Zonderzooi. Samen gaan we er voor zorgen dat je leert te eten zonder ‘zooi’ en op een makkelijke manier je doel bereikt. Met behulp van persoonlijke voedingsschema’s, motiverende consulten en mij als enthousiaste coach werken we samen aan jouw doel. Je leert niet alleen je eetpatroon aan te passen, maar ook zelf keuzes te maken. Ook zijn de voedingsschema’s persoonlijk, aangezien iedereen anders is. De voedingsschema’s zijn gericht op jouw persoonlijke voorkeuren en lifestyle. Dus of je nu een student, hard werkende businesswoman of sportieveling bent, de begeleiding door Zonderzooi Foodcoaching is aangepast op jouw lifestyle.

Alle voordelen op een rijtje

  • Jouw streefgewicht bereiken
  • Meer structuur in je voedingspatroon
  • Geen last meer van een opgeblazen gevoel
  • Meer energie
  • Nooit meer last van een hongergevoel
  • Eetbuien worden verleden tijd
  • Je leert luisteren naar je lichaam

Woon je in Tilburg? Dan kun je kiezen voor foodcoaching aan huis. Daarbij kom ik bij je thuis en krijg je persoonlijke begeleiding. Woon je buiten Tilburg, dan help ik je graag met online coaching. Ook met online coaching word je persoonlijk begeleid, alleen hierbij zijn de consulten online.

Wil je meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op, door het formulier hieronder in te vullen.