Food coaching

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding bij een gezond voedingspatroon? Dan ben je bij Zonderzooi Foodcoaching aan het juiste adres. Zonderzooi staat voor puur, natuurlijk en zonder toegevoegde ‘zooi’. Door op deze manier te eten krijg je een stabiele bloedsuikerspiegel en worden eetbuien verleden tijd. Je hebt geen honger, want door de juiste combinatie koolhydraten, eiwitten en vetten ben je altijd verzadigd. Ook zorg ik er voor dat je meer structuur krijgt in je voedingspatroon en dat deze manier van eten binnen jouw lifestyle past. Bovendien zijn alle recepten lekker én makkelijk om te maken, zo staan de meeste gerechten al binnen 20 minuten op tafel. Op die manier kun je ook wanneer je een druk leven hebt toch gewoon je doel bereiken.

Persoonlijke begeleiding staat centraal
Je wordt begeleid door mij, Dalí Brackenie. Ik ben gecertificeerd BGN gewichtsconsulente en daarnaast ook eigenaresse van Zonderzooi. Samen gaan we er voor zorgen dat je leert te eten zonder ‘zooi’ en op een makkelijke manier je doel bereikt. Met behulp van persoonlijke voedingsschema’s, motiverende consulten en mij als enthousiaste coach werken we samen aan jouw doel. Je leert niet alleen je eetpatroon aan te passen, maar ook zelf keuzes te maken. Welke manier van eten past bij jou, welke sport sluit goed aan bij jouw manier van leven. Ook zijn de voedingsschema’s persoonlijk, aangezien iedereen anders is. De voedingsschema’s zijn gericht op jouw persoonlijke voorkeuren en lifestyle. Dus of je nu een student, hard werkende businesswoman of sportieveling bent, de begeleiding door Zonderzooi Foodcoaching is aangepast op jouw lifestyle.IMG_1856Foodcoaching door Zonderzooi
Wat je doel ook is, ik help je graag. Veel voorkomende doelen zijn afvallen en aankomen, maar ook help ik bij het creëren van structuur in je voedingspatroon, op een makkelijke manier gezonde keuzes te maken en eetbuien te voorkomen. Wanneer je lichaam eenmaal gewend raakt aan een eetpatroon zonder ‘zooi’, komen daar ook een aantal voordelen bij kijken.

Alle voordelen op een rijtje

  • Jouw streefgewicht bereiken
  • Meer structuur in je voedingspatroon
  • Geen last meer van een opgeblazen gevoel
  • Meer energie
  • Nooit meer last van een hongergevoel
  • Eetbuien worden verleden tijd
  • Je leert luisteren naar je lichaam

Woon je in Tilburg? Dan kun je kiezen voor foodcoaching aan huis. Daarbij kom ik bij je thuis en krijg je persoonlijke begeleiding. Woon je buiten Tilburg, dan help ik je graag met online coaching. Ook met online coaching word je persoonlijk begeleid, alleen hierbij zijn de consulten online.

Vergoedingen door de verzekering
Zonderzooi Foodcoaching is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Verschillende zorgverzekeraars vergoeden de begeleiding door gewichtsconsulenten. Via deze link kun je zien of jouw zorgverzekeraar het ook vergoed.