Wil je aan de slag met een gezond voedingspatroon?

 

Vanwege drukte neem ik momenteel geen nieuwe cliënten meer aan. Vanaf april 2021 lanceer ik een online programma waarbij ik je kan helpen met gezonder eten en afvallen. Heb je hier al interesse in? Stuur dan even een mailtje naar info@zonderzooi.com.

Misschien zit je al een tijdje niet zo lekker in je vel en wil je daar wat aan veranderen. Ik help je graag! Als coach begeleid ik je met o.a. afvallen, gezonder eten en het voorkomen van eetbuien. Tijdens een foodcoaching traject gaan we samen werken aan jouw doel. We maken eerst kennis met elkaar tijdens een intakegesprek bij jou thuis. Tijdens de intake bespreken we je doel, eetgewoonten en lifestyle. Ik vind het belangrijk om je op een manier te coachen die bij jouw levensstijl past. Misschien heb je een drukke baan en weinig tijd om te koken, dan zorg ik dat je een voedingsschema krijgt met makkelijke recepten. Ook leer je om op een natuurlijke manier te eten, met voedingsstoffen die je lichaam voeden in plaats van vullen. Geen crashdieet, maar een gezonde lifestyle waar je de rest van je leven van kan genieten. 

Na de intake krijg je een persoonlijk voedingsschema en zien we elkaar om de week voor een consult. Tijdens deze consulten bespreken we je voortgang. Wat ging er goed en waar had je veel moeite mee? Ook krijg je elke keer weer handige tips mee die ervoor zorgen dat jij het volhoudt. De consulten werken als stok achter de deur en zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft. Samen gaan we jouw doel bereiken en zorgen dat je weer lekker in je vel zit!

Wil je je aanmelden? Dan kan zeker. Misschien zit je nog met een aantal vragen en zou je nog wat extra informatie willen hebben. Dan kunnen we altijd vrijblijvend bellen. Via het contactformulier onderaan de pagina kan je contact met mij opnemen en ook je telefoonnummer achterlaten. Dan bespreken we het even en plannen we een intake in. Op naar een happy healthy you

Foodcoaching Tilburg

 

​Wil je je aanmelden?

Je eerste stap in de goede richting is gezet! Meld je hier aan of vraag voor meer informatie. We hebben dan telefonisch contact en plannen samen een intake in.