Hulp nodig bij een gezond voedingspatroon?

 

Ik help je graag! Als coach begeleid ik je met o.a. afvallen, meer structuur in je voedingspatroon en het voorkomen van eetbuien. Misschien zit je al een tijdje niet zo lekker in je vel en wil je daar wat aan veranderen. Dan ben je bij Zonderzooi Foodcoaching aan het juiste adres. Je wordt op een persoonlijke manier begeleid en krijgt advies dat bij jou past. Met behulp van een persoonlijk voedingsschema, lekkere gezonde recepten en een coach die altijd voor je klaarstaat gaan we samen werken aan jouw doel. Bij Zonderzooi Foodcoaching leer je om op een natuurlijke manier te eten, met voedingsstoffen die je voeden in plaats van vullen. Geen crashdieet, maar een gezonde lifestyle waar je de rest van je leven van kan genieten. 

Hoe werkt het?

 

De intake en consulten vinden plaats bij jou thuis, wanneer je wonend in Tilburg bent. Tijdens de intake maken we kennis met elkaar en wordt o.a. je doel, leefstijl en eetgewoonten besproken. Daarna wordt er aan de hand van jouw doel een persoonlijk voedingsschema opgesteld en hebben we om de week een consult. Tijdens een consult wordt de voortgang besproken, stellen we korte termijn doelen op en krijg je persoonlijk advies. Wil je gelijk aan de slag? Meld je dan aan via het formulier hieronder. Er wordt dan telefonisch contact met je opgenomen om een intake in te plannen en daarna gaan we samen werken aan jouw doel! 

Tarieven

 

Aanmelden

Ja, ik wil graag door Zonderzooi gecoacht worden en meld me nu aan.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe recepten en artikelen? Meld je dan aan voor de Zonderzooi update! Deze ontvang je 2x per maand in je mailbox.