Hulp nodig bij een gezond voedingspatroon?

Dan ben je bij Zonderzooi Foodcoaching aan het juiste adres. Zonderzooi staat voor puur, natuurlijk en zonder toegevoegde ‘zooi’. Zonderzooi Foodcoaching staat geregistreerd bij BGN, Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Wil je graag afvallen, aankomen of meer structuur creëren in je voedingspatroon? Alles is mogelijk. Met behulp van persoonlijk voedingsadvies, een coach die altijd voor je klaar staat en lekkere recepten werken we samen aan jouw doel. Je leert op een natuurlijke manier te eten en je lichaam te voeden met goede voedingstoffen. Geen crashdieet, maar pure producten waar je energie van krijgt.

Hoe werkt het?

Meld je aan via het contactformulier. Er wordt telefonisch contact met je opgenomen en een intake ingepland. De intake en consulten vinden plaats bij jou thuis, wanneer je wonend in Tilburg bent. Tijdens de intake maken we kennis met elkaar en wordt o.a. het doel, de leefstijl en de eetgewoonten besproken. Daarna wordt er aan de hand van jouw doel een persoonlijk voedingsadvies opgesteld en hebben we om de week een consult. Tijdens een consult wordt de voortgang besproken, stellen we korte termijn doelen op en krijg je persoonlijk advies.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Zonderzooi Foodcoaching is aangesloten bij BGN, Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Verschillende zorgverzekeraars vergoeden de begeleiding door gewichtsconsulenten, via deze link kun je zien of jouw zorgverzekeraar het ook vergoed.

Wat is de werkwijze van Zonderzooi Foodcoaching?

Iedereen wordt op een persoonlijke manier begeleid. Natuurlijk is het belangrijk dat je leert om zo min mogelijk ‘zooi’ te eten, maar dit proces pakken we stapje voor stapje aan. We starten met een intake, waarbij we kennis maken met elkaar en kijken naar je eetpatroon en lifestyle. Daarna ga je aan de slag met het bijhouden van een voedingsdagboek. Hierin schrijf je op wat je allemaal eet en drinkt. Aan de hand van het voedingsdagboek wordt een persoonlijk voedingsschema gemaakt, gericht op jouw doel, wensen en eetgewoonten.

Vervolgens hebben we om de week een consult, waarbij de voortgang besproken wordt en je (bij coaching aan huis) ook gewogen wordt. Bij online coaching houd je zelf je gewicht bij. Deze consulten werken niet alleen als stok achter de deur, maar hierbij worden ook je problemen besproken en krijg je persoonlijk advies. Ook is er altijd een mogelijkheid om contact te hebben met Dalí, bijvoorbeeld wanneer je er even niet uitkomt met je voeding. Op deze manier gaan we samen jouw doel bereiken.

Hoe meld ik me aan voor een intake?

Dat kan via het contactformulier. Nadat ik een mail ontvangen heb neem ik telefonisch contact met je op om een afspraak te maken.

Worden de consulten van Zonderzooi Foodcoaching vergoed door de verzekering?

Zonderzooi Foodcoaching is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Dit betekent dat de begeleiding door  verschillende zorgverzekeraars wordt vergoed. Klik hier voor een overzicht van alle vergoedingen.

Wat zijn de tarieven?

De tarieven voor online coaching kun je vinden op deze pagina. De tarieven voor coaching in Tilburg vind je onderaan deze pagina. Aan de hand van jouw doel kijk ik hoe veel tijd we hier voor nodig hebben. Elke nieuwe klant start met een intake gesprek, krijgt een persoonlijk voedingsschema en heeft ongeveer twee consulten per maand.

Op welke dagen is het mogelijk een afspraak te maken?

Alle doordeweekse dagen van maandag t/m vrijdag, ook ’s avonds. Heb je vanwege je drukke werkschema alleen in het weekend tijd? Neem dan even contact op en dan zoeken we samen naar een oplossing.

Is Zonderzooi Foodcoaching geregistreerd?

Ja, Zonderzooi Foodcoaching staat ingeschreven bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Hier vallen alle geregistreerde gewichtsconsulenten uit Nederland onder. Gewichtsconsulenten zijn bevoegd mensen te begeleiden met o.a. afvallen en aankomen. Wanneer er sprake is van een aandoening die met voeding te maken heeft, zoals diabetes, is het verstandig een diëtist te raadplegen.

Hoeveel consulten heb ik per maand?

We spreken om de week af, dus je hebt gemiddeld twee consulten per maand. Wil je echt intensief begeleid worden? Dan kan je er ook voor kiezen om wekelijks een consult in te plannen. 

Tarieven

 

AANMELDEN

Ja, ik wil graag door Zonderzooi gecoacht worden en meld me nu aan.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe recepten en artikelen? Meld je dan aan voor de Zonderzooi update! Deze ontvang je 2x per maand in je mailbox.