Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen met Zonderzooi Foodcoaching? Deze lees je hieronder. Wil je je aanmelden? Klik dan hier.

”Op eigen houtje afvallen lukte me al meerdere keren. Dit op een gebalanceerde en verantwoorde manier doen was echter altijd een probleem, waardoor de kilo’s er binnen no time weer aanzaten. Door de coaching van Dalí ben ik nu al 10 kilo kwijt en still going strong. En dat allemaal op een fijne manier zonder honger te hebben en in het weekend nog te kunnen genieten van een hapje en drankje. Hierdoor heb ik een lifestyle te pakken die ik ook daadwerkelijk kan volhouden. Ik kijk telkens weer uit naar de afspraken met Dalí, ze weet je op een vrolijke en eerlijke manier enthousiast te maken en te motiveren.”

Esther

“Ik probeerde al een tijdje een aantal kilo`s kwijt te raken, maar het wilde niet lukken. Eerst vond ik het best wel spannend om mij aan te melden voor online coaching, want je laat je ‘slechte’ eetgewoontes zien. Daarmee werd ik best wel geconfronteerd. Dit was voor mij wel een stok achter de deur om extra gezond en vooral bewust te gaan eten. Ik heb voor Dalí gekozen omdat ik graag natuurlijke producten eet. Dalí heeft mij in drie maanden geleerd om gezond maar vooral ook lekker met voeding om te gaan. Ze leerde mij dat het geen obsessie was, maar juist iets om van te genieten. Ik ben nu een aantal maanden verder en ik ben al 12 kilo kwijt. Ik kijk zeer positief terug op de coaching sessies die mij erg ver hebben gebracht.”

Gerdien

“In plaats van calorieën te tellen kijk ik nu meer naar overige ingrediënten. Wat is goed voor mijn lichaam, welke voedingsstoffen heb ik nodig. Ik eet gevarieerder, verser en lekkerder. Het afvallen gaat heel geleidelijk, ik heb minder behoefte aan tussendoortjes (suikers) en voel me er prima bij. De gesprekken waren goed, ik was steeds gemotiveerd om nóg wat andere dingen uit te proberen. Het stap-voor-stap werken, steeds nieuwe doelen stellen werkte voor mij erg goed. Daarnaast kreeg ik advies op maat: heel fijn!”

Lianne

“Calorieën tellen, obsessief bezig zijn met gezond eten, eetbuien, boos zijn op mezelf als ik iets slechts at… Dit is nu allemaal verleden tijd. Na een aantal maanden coaching gehad te hebben van Dalí, voel ik me stukken beter. Ik ben af van mijn eetbuien en kan nu zonder schuldgevoel een ijsje of een stukje chocola eten. Dalí heeft me hele goede tips gegeven als het gaat om meer structuur creëren in mijn eetgedrag op een dag en hoe ik ook kan genieten van snoepmomenten. Ze oordeelde nooit als ik weer eens teveel chocola had gegeten, maar bleef altijd positief, waardoor ik na iedere coachingssessie weer nieuwe energie had om verder te gaan. In plaats van allerlei dingen schrappen, waardoor het als een echt dieet voelt, heb ik mijn eetpatroon verandert en het blijkt maar weer dat dat op lange termijn toch het beste werkt.”

Jacqueline

“Vanochtend stond ik op de weegschaal en kwamen er tranen. Dit keer tranen van geluk! Drie maanden geleden ben ik begonnen met online foodcoaching. Ik was in het begin heel wantrouwend, want ja, ik zag mijzelf nog niet afvallen. Waarom niet? Het is al zo vaak mislukt, waarom zou het nu wel lukken? Dalí gaf me gelijk een positieve vibe. Ze gaf mij het vertrouwen dat het wel gaat lukken. Samen met mij heeft ze gekeken naar mijn voeding. Ik at teveel bewerkte producten en ook at ik te weinig over een hele dag. Ik voelde me moe en was niet happy met mijzelf. Het was zelfs zo erg dat ik de deur niet meer uit wilde. Bang dat mensen zouden denken van, goh die is dik. De eerste maand ging het wel met vallen en opstaan. Nu 3 maanden later is alles vanzelfsprekend geworden. Ik pak automatisch gezondere producten en ik word creatiever met het verzinnen van nieuwe maaltijden. Op feestjes weet ik gezonde keuzes te maken, en het is niet dat ik dingen niet mag eten, maar ik wil het niet meer eten of drinken. Ik ben nu bijna 8 kilo lichter en zit beter in mijn vel dan ooit. Collega’s, vrienden en familie zien het ook dat ik ben afgevallen. Zonder alle voedingstips van Dalí was het mij nooit gelukt. Ze heeft mij de kracht gegeven om mijn mindset te veranderen. Ik stop mijn lichaam niet meer vol met troep maar ik eet zoveel mogelijk zonder zooi.”

Marjolein

“Het fijne aan Dalí is dat ze je niets oplegt. Samen met jou kijkt ze naar wat voor jou en je gezin een haalbaar eetpatroon is. Zelf eet ze zo veel mogelijk vegan, maar ze snapt ook dat dat in een gezin met twee kleine jongens niet altijd haalbaar is. In het eerste voedingsschema dat ik kreeg stonden dan ook gewoon pasta, kip, vis en zelfs een gezonde pizza! Dalí staat erg open voor jouw eigen inbreng en stuurt bij waar nodig. Ook zonder te vergeten dat je moet genieten van het leven. Zo moest ik elke week twee snoepmomenten voor mijzelf inplannen, omdat ik mezelf best iets mocht gunnen. Het gaat erom dat je in balans bent. En als je die balans eenmaal gevonden hebt, is het ook heel makkelijk om vol te houden.”

Marloes

‘’Ik wilde graag gezonder leren eten en tegelijkertijd afvallen, maar dat zonder calorieën te hoeven tellen. Dalí heeft me hier ontzettend goed bij geholpen. Dankzij haar heb ik een nieuwe eetstijl aangeleerd die makkelijk toepasbaar is en waar ik me goed bij voel. Ik vond het erg fijn dat ze in het begin goed heeft geluisterd naar wat mijn ‘’normale’’ eetpatroon was en heeft daar een aantal dingen van omgedraaid tot gezonde varianten. Ik vond het ook erg prettig dat je dit eetpatroon makkelijk vast kunt houden zodat je gelukkig niet snel terugvalt in je oude gewoontes. Daarnaast vond ik haar eigen recepten ook altijd heerlijk. Dankjewel Dalí!’’

Jolieke

Ik vond mezelf te zwaar en wilde afvallen, maar dan niet vijf kilo in twee weken. Ik wilde graag afvallen door aanpassing in mijn voeding. Dat wilde ik al jaren, maar ik wist niet waar ik moest beginnen. Een vriend wees me op Dalí. Na de intake en het doornemen van mijn voedingspatroon heeft Dalí aangegeven welke wijzigingen ik het best zou kunnen doorvoeren. Dit heb ik gedaan en met succes. Ik ben in een half jaar tijd bijna 10 kilo afgevallen. En dat zonder echt veel moeite. We zijn nu weer een aantal maanden verder en ik blijf makkelijk op mijn nieuwe gewicht. Super!

Ferry

“Ik heb nu eindelijk een gezond gewicht, 18 kilo minder om mee te dragen. De recepten zijn lekker en zonder kunstmatige ingrediënten. Ik eet nu zo puur mogelijk, zes keer dag en heb geen hongergevoel. Dalí motiveert mij ook enorm om het vol te houden. Af en toe zijn er wel moeilijke momenten, maar dan pak ik een grote hand tomaatjes in plaats van chocolade of een koekje. Twee keer week mag ik iets lekkers snoepen en de rest van de week eet ik gezond. Het is me voorheen nooit gelukt om zoveel af te vallen, maar Dalí zorgt er met haar positieve coaching voor dat ik me weer lekker in mijn vel voel. Ik raad het iedereen aan om door gewoon je levensstijl te veranderen en lekker te blijven eten, gewicht te verliezen onder begeleiding van een super coach!”

Francisca

“Door de coaching van Dalí ben ik bewuster gaan eten en geniet ik meer van alles wat ik eet. Ik heb ontdekt hoeveel lekkere dingen je kunt maken zonder toegevoegde ongezonde producten. Mijn eetpatroon is veranderd en nog steeds ontdek ik nieuwe creaties met gezonde voeding door de tips van Dalí. Een erg fijne coach die ziet wat je valkuilen zijn en samen bekijkt wat je kunt verbeteren om gezonder te eten en te genieten van wat je eet.”

Meike

“Dalí heeft me geleerd gezond en lekker te eten, en vooral ook na te denken over wat ik eet en waarom. Door te plannen en goed voor te bereiden lukt het steeds beter op de moeilijke momenten geen verkeerde keuze’s te maken. Maar wat ik vooral zo fijn vind is dat Dalí heel goed naar je luistert en een programma op maat voor je maakt. Een programma dat goed past bij je eigen voorkeuren. Je eet gevarieerd en gezond, en stapje voor stapje leer je deze nieuwe manier van eten tot gewoonte te maken. Een zeer persoonlijk en inspirerend programma dat heel goed vol te houden is!”

Lisette

Ik schrok van mijn gewicht en wilde afvallen. Ik dacht dat ik wel gezond at; niet te veel ongezonde dingen en lekker veel fruit. Veel te veel fruit en daardoor ook veel suikers, bleek na een paar fijne gesprekken met Dalí. Zelf afvallen lukte mij niet. Al snel kwamen we er samen achter waarom dit niet lukte. Dalí legt je uit hoe het werkt en wat je het beste kan doen. Wat ik helemaal fijn vond was dat ik in het weekend best een wijntje en een bakje chips mocht eten en toch goed afviel. Ook wilde ik graag leren om zonder pakjes te koken. Dat was ook een reden waarom Zonderzooi Foodcoaching mij zo aansprak. Ik heb een hoop heerlijke recepten van Dalí gekregen die ik nog dagelijks gebruik. Ook ben ik 10 kilo kwijtgeraakt en kan ik nu – door alles wat ik heb geleerd – op dit gewicht blijven en ook nog af en toe wat snoepen. Door de coaching sessies ben ik afgevallen en gezonder gaan eten, maar vooral ook bewuster gaan eten. Dalí is een fijne coach die ziet wat je valkuilen zijn en je op een fijne manier motiveert. Zonder de motivatie van Dalí was het mij niet gelukt!

Jeanine

“Graag wilde ik wat kilo’s kwijt, weer tevreden zijn met mijn lichaam en beter leren zorgen voor mijn lichaam. Voeden in plaats van vullen. De eerste kilo’s lukte zelf prima, maar daarna liep ik vast.  Omdat ik Dalí al een tijdje op Instagram volgde en wat ik van haar voorbij zag komen me enorm aansprak ben ik coaching bij haar aangegaan. En dat heeft me een hoop goeds gebracht! Dankzij Dalí lukte het me om mijn voedingspatroon om te gooien en daardoor gezonder te gaan leven. Door gezonder te leven zit ik zoveel beter in mijn vel en voel me heerlijk! Elke 2 weken hadden we een contactmoment en tussendoor was Dalí goed bereikbaar als support. Wat ik erg fijn vond was dat Dalí geen enkele druk oplegt, ze sloot goed aan bij wat ik nodig had en wat bij mij past!
Door de coaching lukt het me om door te gaan en voelt het niet als volhouden. Mijn doelen heb ik ruimschoots behaald op een hele fijne ongedwongen manier!”
Colinda

Aanmelden

Wil je ook aan de slag met (online) foodcoaching? Laat dan hier een berichtje achter.