E-books

De e-books van Zonderzooi helpen je om weer lekker in je vel te zitten. Alle recepten zijn makkelijk om te maken en staan binnen 20 minuten op tafel. De recepten variëren van salades tot curry’s en gezonde pizza’s. Bovendien bevatten de-books van Zonderzooi ook voedingsschema’s die helpen bij het afvallen. Zo weet je precies wat je elke dag mag eten om af te vallen zonder hongergevoel.

Wil je het jaar gezond beginnen? Doe dan mee met de Eat Good, Feel Good Challenge. Wil je weer bruisen van de energie? Ga dan aan de slag met één van de Zonderzooi e-books. Het Vegetarisch Voedingsschema is een 7-dagen voedingsschema boordevol vegetarische recepten. Het Happy Healthy Body e-book bevat veel makkelijke recepten (glutenvrij en lactosevrij) en daarnaast ook een 14-dagen voedingsschema om een gezond lichaam te krijgen. Het Vier Weken Zonderzooi e-book bevat een voedingsschema voor 28 dagen en gezonde recepten met vlees en vis. Klik op de foto om te bestellen.

 

Eat Good, Feel Good Challenge e-book

eat-good-feel-good

 

Vegetarisch voedingsschema

 

Happy Healthy Body e-book

happyhealthybodycover

 

Vier Weken Zonderzooi e-book

Vier weken ZonderZooi

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe recepten en artikelen? Meld je dan aan voor de Zonderzooi update! Deze ontvang je 2x per maand in je mailbox.