VIER WEKEN ZONDERZOOI E-BOOK

Vier weken ZonderZooi

Het nieuwste e-book ‘Vier Weken Zonderzooi’ is nu te bestellen. Met dit e-book leer je op een bewustere manier met voeding om te gaan en dagelijks zonder ‘zooi’ te eten. Door meer natuurlijke producten te eten zal je veel merken aan je lichaam. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook van binnenuit. Zo krijg je meer energie, minder last van suikerdipjes, heb je geen opgeblazen buik meer en bovendien doet een gezond voedingspatroon ook veel wonderen voor je huid. Benieuwd wat er allemaal in staat?

Inhoud e-book
♥ Compleet 28-dagen voedingsschema inclusief receptenboek
♥ Twee fases voedingsschema: fase 1 ‘kennismaking zonderzooi eten’ en fase 2 ‘afvallen’.
♥ Uitleg over producten en ingrediënten
♥ Handige tips van Dalí
♥ Simpele recepten die snel te bereiden zijn

Bestel het ebook nu voor €19,99 via deze link.

Reacties
“Voorheen had ik een ingewikkeld voedingsschema met te veel speciale ingrediënten en mijn budget moest hiervoor enorm omhoog. Daarom vond ik het best spannend om het e-book aan te schaffen. Maar wat was het een verademing toen ik dit e-book zag. Zo toegankelijk en de meeste ingrediënten heb ik al in huis. Ik hoef mijn budget niet eens op te schroeven maar zelfs minder in huis te halen. Kan niet wachten om te beginnen!”

“Wauw ik ben nu al een week bezig en nu al 1,5 kg afgevallen. Heb ook totaal geen honger en voorheen had ik ’s avonds last van snaai buien, maar nu heb ik daar helemaal geen behoefte aan. Voel me echt super!”

“Dalí ik wil je even bedanken voor het maken van dit ebook. Wat een makkelijke recepten en fijn voedingsschema, helemaal niet ingewikkeld zoals ik dacht. Ik ben in totaal 4,2 kg afgevallen en voel me echt happier dan ooit. Vond de eerste week even lastig, ik had niet echt honger maar het was meer wennen om geheel zonder zooi te eten. Daarna was ik er aan gewend en vond ik het zelfs leuk om in de keuken te staan. De pasta met gerookte zalm en broccoli is echt mijn favoriet, heerlijk. Ik ga proberen om zo door te gaan want ik merk ook echt dat ik veel meer energie heb gekregen. Dankjewel!”

SONY DSC

SONY DSC