fbpx ...

Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website www.zonderzooi.com. Door deze website te bezoeken ga je akkoord met deze disclaimer. De inhoud van deze website is eigendom van Dalí Brackenie en mag niet zonder toestemming worden gebruikt. Alle artikelen zijn zelf geschreven en de foto’s zijn ook zelf gemaakt, mits anders vermeld. Wil je iets van Zonderzooi delen? Dat mag alleen met bronvermelding en toestemming van Dalí Brackenie. Neem hiervoor contact op met info@zonderzooi.com.  

 

Samenwerkingen

Ik werk graag samen met merken die goed bij mij passen. Daarom zie je soms reviews en advertorials verschijnen op Zonderzooi. Dat kan bijvoorbeeld een review van een kookboek zijn, die ik kosteloos heb ontvangen of waarbij ik betaald word voor deze review. Ik schrijf alleen een review boeken die mij persoonlijk aanspreken en ook passen bij de Zonderzooi visie. Daarnaast staan er advertorials op Zonderzooi, waarbij onderaan de blog vermeld staat ‘Dit artikel is gemaakt in samenwerking met (naam bedrijf).’ Voor deze advertorials krijg ik een bepaald bedrag en dat zorgt er ook voor dat Zonderzooi kan blijven groeien. Ik schrijf alleen over producten die mij persoonlijk aanspreken en die ook Zonderzooi-proof zijn, dus zonder toegevoegde suikers, E-nummers, kleur-, geur- en smaakstoffen.

Wil je ook met Zonderzooi samenwerken? Stuur dan een e-mail naar info@highrollersagency.com. 

 

Affiliate links

Op deze website vind je affiliate links naar producten die ik aanraad op het gebied van gezonde voeding en een duurzame lifestyle. Dit zijn producten die ik zelf ook zou kopen en waar ik volledig achter sta. Wanneer ik vermeld dat ik een affiliate link heb gebruikt, betekent dit dat als jij via deze link een product koopt, ik daar een bepaald percentage van krijg.

 

Social media

Als ik een advertorial plaats op social media dan is deze herkenbaar aan de hashtag #zonderzooiad. Ook voor social media werk ik alleen samen met merken die aansluiten bij de Zonderzooi visie. 

 

disclaimer-zonderzooi