Bootcamp + online coaching

 

Wil je aan de slag met bootcamp én online coaching? Ook dat kan tegenwoordig bij Zonderzooi! Je krijgt dan online coaching en voedingsadvies van Dalí en daarnaast volg je wekelijks bootcamp sessies in Tilburg. Deze bootcamp sessies worden gegeven door Gion van Fit By Kwi, de beste personal trainer van Tilburg. Tijdens de bootcamp sessies bouw je conditie op, maar werk je ook aan al je spiergroepen. Wil je een gezonder lichaam? Dan is de combinatie van bootcamp en online coaching een aanrader!  

Bootcamp

Je traint tijdens de bootcamp op je eigen intensiteit en daarnaast kunnen alleen vrouwen meedoen met de bootcamp. Gion zorgt voor een uitdagende bootcamp sessie, waarbij je lekker fit wordt en al je spiergroepen traint. Met goed weer wordt er buiten getraind bij Moerenburg en als het wat kouder is binnen bij de gymzaal van Basisschool de Armhoefse Akkers. Bovendien is het heerlijk om lekker in de buitenlucht te sporten en zorgt een bootcamp sessie voor nieuwe energie.

Online coaching

Kan je wel wat hulp gebruiken met afvallen, gezonder eten of meer structuur in je eetpatroon? Dan help ik je graag met online coaching! Na een online intake gaan we samen werken aan jouw doel. We zien elkaar 2x per maand en tijdens online coaching krijg je voedingsadvies en stellen we persoonlijke doelen op. Samen gaan we werken aan jouw doel. Ook krijg je een persoonlijk voedingsschema wat je weer verder op weg helpt. Voor meer informatie over online coaching klik hier.  

Aanmelden?

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe recepten en artikelen? Meld je dan aan voor de Zonderzooi update! Deze ontvang je 2x per maand in je mailbox.