fbpx ...

Balance e-book

Ervaar meer balans in je lichaam én mind, zodat je (weer) lekker in je vel komt te zitten en elke dag voldoende energie hebt!

balance e-book

Kom in balans met jezelf en voel je geweldig! 

Balance is dé tool om meer balans te ervaren in je lichaam en mind, zodat je (weer) lekker in je vel komt te zitten en elke dag voldoende energie hebt. 

Gebruik voeding als medicijn en je zal erachter komen hoe je voeding vóór je kan laten werken in plaats van tegen je. 

Ben jij ook klaar voor een geweldige transformatie, van buiten maar vooral ook van binnen? Dan is dit jouw teken! 

‘When diet is wrong, medicine is of no use. When diet is correct, medicine is of no need.’

Hoe zou het zijn als je:

N

Nooit meer last hebt van een opgeblazen buik, constipatie of winderigheid

N

Meer balans ervaart in je lichaam, op ALLE vlakken!

N

Dagelijks véél meer energie hebt

N

Meer structuur krijgt in je voedingspatroon

N

Je jezelf minder gestrest en chaotisch voelt

N

Precies weet welke voeding JOU het beste in balans brengt!

Wil jij dit ook veranderen?  

Van onbewust eten naar alle kennis in huis hebben, zodat je precies weet waarom bepaalde voedingsstoffen goed zijn voor je lichaam.

Van last hebben van vervelende klachten (zoals een opgeblazen buik, hormonale disbalans of puistjes), naar eindelijk klachtenvrij kunnen leven.

Van een chaotische mind en veel stress, naar meer rust en balans.

Van jezelf gedachteloos vullen, naar voeden met aandacht en liefde voor je lichaam.

Van een gewicht waar je niet vrolijk van wordt, naar een gewicht dat bij de beste versie van jezelf past.

balance e-book

Al ruim 1800+ anderen gingen je voor!

balance e-book

Het Balance e-book bevat:

  • 146 pagina’s boordevol inspiratie om de beste versie van jezelf te worden
  • 52 recepten: ontbijt, lunch, diner, snacks, basics en dranken 
  • Alle recepten zijn 100% natuurlijk, Ayurvedisch verantwoord, plantaardig en lactosevrij
  • Veel glutenvrije opties
  • Lokale en seizoensgebonden ingrediënten
  • Uitgebreide uitleg over de Ayurvedische voedingsleer
  • Inclusief body-mind test, zodat je weet welke voeding het beste bij jou aansluit

Wat anderen zeggen over het Balance e-book

Balance e-book
Balance e-book
Balance e-book
Balance e-book
Balance e-book
Balance e- book
Balance e-book
Balance e-book

Dalí Brackenie

Mijn naam is Dalí Brackenie (30 jaar), holistisch voedingscoach en foodblogger. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen om hun gezondheid te optimaliseren door middel van Ayurveda, voedzame recepten en persoonlijk advies. 

Via Instagram inspireer ik dagelijks 40.000+ mensen met mijn lekkere recepten en kennis over voeding. Met interviews met o.a. Vogue, Libelle en Yoga Magazine ben ik een bekend gezicht in de Nederlandse health scene. 

In 2015 studeerde ik af als Wellness & Lifestyle coach en startte ik met mijn blog Zonderzooi. Deze blog boordevol voedzame recepten en tips voor een gebalanceerde lifestyle werd al snel een groot succes, met maar liefst 50.000+ unieke bezoekers per maand! Al 7 jaar coach ik vrouwen met het bereiken van hun doelen, van meer structuur vinden in hun voeding tot minder last hebben van lichamelijke en mentale klachten.

Een aantal jaar geleden rondde ik een cursus Ayurvedische voeding af en deze eeuwenoude wijsheid – in combinatie met de moderne wetenschap – wil ik  jou ook graag meegeven. Ik pas deze kennis nu al een tijd toe op mijn cliënten en zij bereiken hier fantastische resultaten mee!

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om weer lekker in hun vel te zitten. Nu jij nog!

balance e-book
pompoen-speculaascake
balance e-book
spelt naans

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit e-book bedoeld?

Dit e-book is voor vrouwen die op een natuurlijke manier meer lichamelijke en mentale balans willen ervaren, door middel van de voeding en lifestyle. Ook is het bedoeld voor vrouwen die op dit moment rondlopen met vervelende klachten en daar graag vanaf willen.

Daarnaast is het e-book ook geweldig voor iedereen die meer wil leren over Ayurveda, zodat ze hun gezondheid kunnen optimaliseren! En natuurlijk is het ook héél fijn om te hebben voor meer inspiratie qua Ayurvedische recepten.

Waarom is dit e-book zo effectief en gaat juist dit mij helpen?

Je kunt allerlei soorten diëten en voedingsadviezen volgen, maar zolang jij niet begrijpt wat goed aansluit bij jouw body-mind type, zal je altijd klachten blijven houden. Door middel van alle tips, kennis en recepten in het e-book, ga jij eindelijk begrijpen hoe je voeding vóór je kan laten werken in plaats van tegen je. And that is where the magic happens!

Wat is Ayurveda precies?

Ayurveda is een eeuwenoude geneeswijze die zijn oorsprong ongeveer 5000 jaar geleden vond in India. Tegenwoordig is deze kennis over de hele wereld verspreid. ‘Ayur’ staat voor ‘leven’ en ‘veda’ staat voor ‘wetenschap’, daarom wordt het ook wel de wetenschap van het leven genoemd. Door in balans te zijn met jouw unieke body-mind type, zorg je ervoor dat je jarenlang in goede staat van gezondheid blijft.

Daarnaast is Ayurveda gebaseerd op twee basisprincipes. De mind en het lichaam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden én is er niets krachtiger dan de mind om het lichaam te helen en transformeren. Ayurveda kijkt op een holistische wijze naar gezondheid en neemt daarbij ook andere onderwerpen mee, zoals lifestyle, medicinale kruiden, massages, spirituele inzichten, yoga en meditatie. Ayurveda gelooft niet in one size fits all, want aangezien iedereen uniek is, hoort daar ook per persoon een andere benadering bij.

De focus voor dit kookboek ligt voornamelijk op de voeding. Wanneer jij in balans bent, zal je je energiek, vitaal en fit voelen en lekker in je vel zitten.

Ik heb een intolerantie, wordt daar rekening mee gehouden?

Er wordt rekening gehouden met intoleranties en allergieën, zo is het e-book volledig plantaardig en daarom ook lactosevrij. Ook zijn bijna alle recepten van nature glutenvrij. Mocht je een andere voedselintolerantie of allergie hebben, neem dan even contact op via info@zonderzooi.com en dan kijkt Dalí met jou naar de mogelijkheden. 

Op welke manier ontvang ik het e-book?

Nadat jij het e-book betaald hebt ontvang je via een e-mail jouw bestelling. Klik in deze mail onder de tekst Downloaden op ‘Balance e-book’, op deze manier kun je het e-book opslaan op jouw computer, tablet of telefoon. Let op: dit is een e-book en geen fysiek boek, het wordt dus niet via de post naar jouw huisadres toegestuurd. 

Heb je problemen met het downloaden van het e-book? Stuur dan een mail naar info@zonderzooi.com. 

Zijn de recepten ook onderverdeeld per body-mind type (dosha)?

Zeker, voor elk body-mind type (dosha) is voldoende keuze aan recepten. Per gerecht staat er ook bij of het Vata, Pitta of Kapha in balans brengt en daarnaast worden er ook aanpassingen gegeven, zodat de recepten voor veel dosha’s te bereiden zijn. 

Wat voor soort recepten staan erin?

Als je al langer bekend bent met de recepten van Zonderzooi, dan weet je ongeveer wat je kunt verwachten. Denk aan heerlijke warme ontbijtjes, romige curry’s, salades met gegrilde groenten, verse spelt naans, voedzame cakes, homemade vegan burgers, kruidige chocolademelk en meer. 

Hoeveel tijd kost het mij?

Dat valt heel erg mee. De ontbijtrecepten staan al binnen 5-10 minuten op tafel en de lunch- en diner recepten zijn bijna allemaal binnen 20-30 minuten klaar.

Is het e-book volledig plantaardig?

Ja, maar je hebt altijd de mogelijkheid om zelf extra dingen toe te voegen. Als jij graag ghee of melk gebruikt mag dat zeker, net zoals het toevoegen van vlees, vis of eieren. Doe vooral waar jij je goed bij voelt! Bij vragen hierover kun je Dalí altijd mailen naar info@zonderzooi.com.

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

Stuur dan een mailtje naar info@zonderzooi.com of gebruik het contactformulier. Dalí helpt je graag! 

Yes, je bent helemaal aan het einde van deze pagina gekomen! En dat betekent natuurlijk niet niks. Dat betekent dat jij klaar bent voor verandering, zodat je geen last meer hebt van die vervelende klachten. Mijn vraag aan jou: waar wacht je nog op?