fbpx ...

Ayurveda dosha test

 

Een Ayurveda dosha test is een unieke body-mind test, waarbij je erachter komt welk soort body-mind type je bent. Misschien ervaar je op dit moment wel bepaalde klachten zoals een opgeblazen buik, onregelmatige cyclus, acne, vermoeidheid of een gewicht dat niet bij je past en zou je dit graag in balans willen brengen door middel van de juiste voeding.

Dan is deze Ayurveda dosha test precies wat jij nodig hebt. Met deze gratis test kom je er namelijk achter welke Ayurvedische dosha (Vata, Pitta of Kapha) je bent en als je dat eenmaal weet, begrijp je ook beter welke voeding en lifestyle jou in balans brengt.

 

 

Na het invullen van deze Ayurveda dosha test ontvang je ook tips over hoe je jezelf (en jouw mogelijke klachten) het beste in balans kan brengen door middel van voeding en lifestyle. Zo ga je weer heerlijk in je vel zitten en geen last meer hebben van vervelende klachten! 

 

Ayurveda dosha test
Ayurveda dosha test

Dankzij deze gratis Ayurveda dosha test weet jij:

 

  • Wat jouw unieke body-mind type is, zodat je gaat begrijpen hoe jouw lichaam én mind werken
  • Welke voeding het beste aansluit bij jouw dosha, zodat je jezelf beter in balans kan brengen en geen last meer hebt van vervelende klachten. Bye bye darmklachten, hormonale disbalans, vermoeidheid, stress of onzuivere huid! 
  • Welke lifestyle het beste aansluit bij jouw dosha, zodat je weer geweldig lekker in je vel komt te zitten!

Onthoud dat deze online Ayurveda dosha test niet hetzelfde is als een uitgebreid persoonlijk consult bij een Ayurveda practitioner. Bij ernstige klachten is het altijd verstandig om een arts of Ayurveda practitioner in te schakelen. 

 

Al ruim 4000+ anderen gingen je voor!

Hi! Mijn naam is Dalí Brackenie

 

Mijn naam is Dalí Brackenie (30), holistisch voedingscoach en foodblogger. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen om hun gezondheid te optimaliseren, door middel van Ayurveda, voedzame recepten en persoonlijk advies.

In 2015 studeerde ik af als Wellness & Lifestyle Coach en startte ik met mijn blog Zonderzooi. Deze blog boordevol voedzame recepten en tips voor een gebalanceerde lifestyle werd al snel een groot succes, met 50.000 unieke bezoekers per maand. Ook via Instagram inspireer ik dagelijks 38.000 mensen met mijn voedzame Ayurvedische recepten en kennis over voeding.

Met interviews met o.a. Vogue, Libelle en Yoga Magazine ben ik een bekend gezicht in de Nederlandse health scene. In 2022 rondde ik een cursus Ayurvedische voeding af en deze eeuwenoude wijsheid – in combinatie met de moderne wetenschap – wil ik graag aan jou meegeven. Ik pas deze kennis nu al een tijd toe op mijn cliënten en zij bereiken hier fantastische resultaten mee!

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om weer lekker in hun vel te zitten, zonder vervelende klachten. Nu jij nog!

 

Ayurveda dosha test