fbpx ...
balance e-book

Kom in balans met jezelf en voel je geweldig! 

Het Balance e-book is dé tool om meer balans te ervaren in je lichaam en mind, zodat je (weer) lekker in je vel komt te zitten en elke dag voldoende energie hebt. 

Gebruik voeding als medicijn en je zal erachter komen hoe je voeding vóór je kan laten werken in plaats van tegen je. 

Ben jij ook klaar voor een geweldige transformatie, van buiten maar vooral ook van binnen? Dan is dit jouw teken! 

‘When diet is wrong, medicine is of no use. When diet is correct, medicine is of no need.’

Hoe zou het zijn als je:

N

Nooit meer last hebt van een opgeblazen buik

N

Meer balans ervaart in je lichaam

N

Dagelijks meer energie hebt

N

Meer structuur krijgt in je voedingspatroon

N

Minder chaos ervaart in je hoofd

N

Een gezond gewicht bereikt dat bij jou past

Wil jij dit ook veranderen?  

Van onbewust eten naar alle kennis in huis hebben, zodat je precies weet waarom bepaalde voedingsstoffen goed zijn voor je lichaam.

Van last hebben van vervelende klachten (zoals een opgeblazen buik, hormonale disbalans of puistjes), naar eindelijk klachtenvrij kunnen leven.

Van een chaotische mind en veel stress, naar meer rust en balans.

Van jezelf gedachteloos vullen, naar voeden met aandacht en liefde voor je lichaam.

Van een gewicht waar je niet vrolijk van wordt, naar een gewicht dat bij de beste versie van jezelf past.

balance e-book
balance e-book

Het Balance e-book bevat:

  • 146 pagina’s boordevol inspiratie om de beste versie van jezelf te worden
  • 52 recepten: ontbijt, lunch, diner, snacks, basics en dranken 
  • Alle recepten zijn 100% natuurlijk, Ayurvedisch verantwoord, plantaardig en lactosevrij
  • Veel glutenvrije opties
  • Lokale en seizoensgebonden ingrediënten
  • Uitgebreide uitleg over de Ayurvedische voedingsleer
  • Inclusief body-mind test, zodat je weet welke voeding het beste bij jou aansluit

Wat anderen zeggen over de E-books van Zonderzooi 

Balance e-book
Balance e-book
Balance e-book

Dalí Brackenie

Mijn naam is Dalí Brackenie, foodcoach en blogger. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen de beste versie van zichzelf te worden, door middel van voedzame recepten en persoonlijk advies. 

In 2015 studeerde ik af als Wellness & Lifestyle Coach en startte ik met mijn blog Zonderzooi. Deze blog boordevol voedzame recepten en tips voor een gebalanceerde lifestyle werd al snel een groot succes. Al 6 jaar coach ik vrouwen met het bereiken van hun doelen, van meer structuur vinden in hun voeding tot het bereiken van hun ideale gewicht.

Vorig jaar rondde ik een cursus Ayurvedische voeding af en deze eeuwenoude wijsheid – in combinatie met de moderne wetenschap – wil ik  jou ook graag meegeven. Ik pas deze kennis nu al een tijd toe op mijn cliënten en zij bereiken hier fantastische resultaten mee. Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om weer lekker in hun vel te zitten. Ben jij ook klaar voor een geweldige transformatie, van buiten maar vooral ook van binnen? Dan is dit jouw teken! 

 

‘Your decicions today will define your tomorrow’

balance e-book
pompoen-speculaascake
balance e-book
spelt naans

Veelgestelde vragen

Voor wie is het Balance e-book bedoeld?

Het Balance e-book is voor iedereen die graag voedzamer wil eten en lekkerder in zijn of haar vel wil zitten. En dat allemaal op een leuke manier: met heerlijke recepten die makkelijk te bereiden zijn!

Wat is Ayurveda precies?

Ayurveda is een eeuwenoude geneeswijze die zijn oorsprong ongeveer 5000 jaar geleden vond in India. Tegenwoordig is deze kennis over de hele wereld verspreid. ‘Ayur’ staat voor ‘leven’ en ‘veda’ staat voor ‘wetenschap’, daarom wordt het ook wel de wetenschap van het leven genoemd. Door in balans te zijn met jouw unieke body-mind type, zorg je ervoor dat je jarenlang in goede staat van gezondheid blijft.

Daarnaast is Ayurveda gebaseerd op twee basisprincipes. De mind en het lichaam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden én is er niets krachtiger dan de mind om het lichaam te helen en transformeren. Ayurveda kijkt op een holistische wijze naar gezondheid en neemt daarbij ook andere onderwerpen mee, zoals lifestyle, medicinale kruiden, massages, spirituele inzichten, yoga en meditatie. Ayurveda gelooft niet in one size fits all, want aangezien iedereen uniek is, hoort daar ook per persoon een andere benadering bij.

De focus voor dit kookboek ligt voornamelijk op de voeding. Wanneer jij in balans bent, zal je je energiek, vitaal en fit voelen en lekker in je vel zitten.

Ik heb een intolerantie, wordt daar rekening mee gehouden?

Er wordt rekening gehouden met intoleranties en allergieën, zo is het e-book volledig plantaardig en daarom ook lactosevrij. Ook zijn bijna alle recepten van nature glutenvrij. Mocht je een andere voedselintolerantie of allergie hebben, neem dan even contact op via info@zonderzooi.com en dan kijkt Dalí met jou naar de mogelijkheden. 

Op welke manier ontvang ik het Balance e-book?

Nadat jij het e-book betaald hebt ontvang je via een e-mail jouw bestelling. Klik in deze mail onder de tekst Downloaden op ‘Balance e-book’, op deze manier kun je het e-book opslaan op jouw computer, tablet of telefoon. Let op: dit is een e-book en geen fysiek boek, het wordt dus niet via de post naar jouw huisadres toegestuurd. 

Heb je problemen met het downloaden van het Balance e-book? Stuur dan een mail naar info@zonderzooi.com. 

Zijn de recepten ook onderverdeeld per body-mind type?

Zeker, voor elk body-mind type is voldoende keuze aan recepten. Per gerecht staat er ook bij of het Vata, Pitta of Kapha in balans brengt en daarnaast worden er ook aanpassingen gegeven, zodat de recepten voor veel dosha’s te bereiden zijn. 

Wat voor soort recepten staan erin?

Als je al langer bekend bent met de recepten van Zonderzooi, dan weet je ongeveer wat je kunt verwachten. Denk aan heerlijke warme ontbijtjes, romige curry’s, salades met gegrilde groenten, verse spelt naans, voedzame cakes, homemade vegan burgers, kruidige chocolademelk en meer. 

Is het Balance e-book volledig plantaardig?

Ja! Je bent natuurlijk altijd welkom om zelf andere producten toe te voegen. Doe vooral waar jij je het beste bij voelt! 

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

Stuur dan een mailtje naar info@zonderzooi.com of gebruik het contactformulier. Dalí helpt je graag! 

info@zonderz