Achter de schermen ben ik al een tijdje bezig met iets héél erg leuks en nu mag ik het jou ook eindelijk vertellen. Ik ga verschillende vegan kookworkshops organiseren! Lijkt jou het altijd al leuk om een keer met mij samen te kokerellen en te leren hoe je Zonderzooi-proof kan koken? Dan is dit je kans.

Samen met plant-based restaurant Mama Gaia in Haarlem heb ik een fantastische kookworkshop opgezet, waarbij we in een kleine groep van maximaal 12 personen gaan koken. Tijdens deze workshop ga je vier verschillende gerechten maken, allemaal in Aziatische stijl. 

Op 16 april en 14 mei van 12.00 tot 16.00 kun je deze vegan kookworkshop volgen. Tijdens deze middag kook je met verse ingrediënten en zet je de lekkerste maaltijden op tafel, die je natuurlijk tijdens de workshop eet en ook later weer thuis kan maken. Van verse dumplings tot rendang, dat wordt smullen!

Zie het als een gezellige middag om alleen of samen met een vriend(in) aan deel te nemen. Je leert verschillende technieken en maakt tijdens deze workshop een appetizer, voor-, hoofd- en nagerecht. 

De prijs voor deze vegan kookworkshop bedraagt €89,95 per persoon. Ben jij er ook bij? Het lijkt me erg leuk om samen met jou te koken. Via onderstaande knop kun je je aanmelden. We werken in kleine groepjes, dus vol is vol. 

vegan kookworkshop
info@zonderz