fbpx

Ben je benieuwd hoe mijn natuurlijke make-up routine eruit ziet? Dat vertel ik je graag! Zoals je misschien wel eens eerder op Zonderzooi hebt gelezen ben ik al jarenlang fan van het merk Inika. Een paar jaar geleden bestelde ik eens een mascara van dit merk omdat ik graag een vegan mascara wilde proberen en sindsdien ben ik om.

Nadat ik een aantal jaar de mascara met veel plezier heb gedragen wilde ik mijn make-up routine wel wat uitbreiden. Mijn motto is altijd less is more geweest en dat zal ook zeker niet snel veranderen. Make-up is er om je mooie punten te accentueren en niet om je huid te veranderen, toch? Daarom borstel ik tegenwoordig mijn wenkbrauwen wat meer omhoog, zodat mijn gezicht beter uitkomt en net wat meer spreekt. Ook ben ik dol op een beetje kleur op mijn lippen en gebruik ik sinds kort een highlighter, voor prachtige glow. In deze blog vertel ik je alles over mijn vier favoriete producten, welke een mooie natuurlijke make-up look geven.

 

natuurlijke-make-up-inika

natuurlijke-make-up-inika

 

De 100% natuurlijke make-up van Inika

 

Ken je het merk Inika al? Misschien is het voor jou niet zo bekend als de grote merken, maar als je het eenmaal kent dan ben je verkocht. De make-up van Inika is 100% natuurlijk, biologisch, vegan, halal én dierproefvrij. Het is het puurste make-up merk dat de natuur te bieden heeft en daarom gebruik ik het zelf ook graag. Zo weet je zeker dat je geen ‘zooi’ op je huid smeert. De kwaliteit van de make-up is erg goed en het blijft ook urenlang zitten. Mijn badkamerlaatje ligt tegenwoordig vol met verschillende producten van dit merk, van lippenstiftjes tot mascara. 

 

Mijn 4 stappen natuurlijke make-up routine 

 

Ik start mijn natuurlijke make-up routine altijd met mascara. Hiervoor gebruik in The Mascara, welke dus ook volledig vegan is. De reden dat ik hiermee begin is omdat ik altijd een beetje een kluns ben met mascara opdoen en ik het na al die jaren nog steeds niet in één keer perfect erop kan doen. Gevolg: mijn oogleden zitten altijd onder de mascara. Omdat deze mascara niet zo chemisch is als andere merken krijg je het er ook weer makkelijk af, mocht je net zoals ik ook altijd je oogleden onder smeren. Met deze fijne mascara van krijg je prachtige lange wimpers. Bovendien is dit de hoogst gecertificeerde mascara ter wereld, dus zeker het proberen waard.

Daarna ga ik door naar de volgende stap, mijn wenkbrauwen. Ik heb redelijk lichte wenkbrauwen en kies daarom graag een wenkbrauwgel in ongeveer dezelfde kleur. Mijn eigen kleur lijkt heel erg op de kleur ‘Walnut’, maar ze hebben ook nog een andere variant die wat donkerder is. Met de Brow Perfector breng ik mijn wenkbrauwen mooi in shape en borstel ik ze een beetje omhoog. Door deze kleine handeling zie ik er nét wat wakkerder uit en sinds ik dit doe kan ik echt niet meer zonder. Een klein verschil met een groot resultaat, I like it!

Daarna breng ik met de Lip & Cheek Cream in de kleur Petal een lichte blos aan op mijn wangen. Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik houd van een natuurlijke make-up look en daar is deze crème dan ook perfect voor. Dit smeer ik eerst op mijn vingers en daarna dep ik het zachtjes op mijn wangen en smeer ik het nog een beetje uit. Daarnaast dep ik nog een beetje op mijn lippen, voor een subtiele tint. Dit product kan je trouwens ook nog op je oogleden smeren als oogschaduw, ideaal.

Deze natuurlijke make-up routine sluit ik af met de Radiant Glow. Dit is een highlighter en booster serum in één en geeft je echt een fantastische glow, zonder dat het too much wordt. Deze kun je over je gehele gezicht smeren of – zoals ik het zelf graag doe – vanaf je wangen naar boven smeren om zo een frisse blik en mooie kaaklijn te geven. Hier zitten hele kleine glittertjes in die zorgen voor een extra glans en dit laat je huid op een natuurlijke manier stralen. Daarnaast is het deels een serum en zorgt het ervoor dat je huid niet uitdroogt. Misschien heb je geen behoefte om elke dag te stralen, dan is dit product ook erg leuk voor een feestje of etentje buiten de deur. 

 

Korting op de vegan make-up van Inika

 

Wil je deze fijne make-up producten ook proberen? Met de code zonderzooi10 krijg je 10% korting op de natuurlijke Inika make-up via de webshop. Laat mij vooral weten wat je er van vindt en welke producten jouw favoriet zijn. Enjoy!

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Inika. Lees hier mijn disclaimer.

 

natuurlijke-make-up-inika

info@zonderz
Latest posts by Zonderzooi (see all)