In mijn nieuwste vlog laat ik je zien hoe mijn wekelijkse boodschappen eruit zien én wat mijn favoriete producten zijn. Van een hele berg groenten tot vegan worstenbroodjes en mijn favoriete hummus, deze vlog wil je zien! Ik vertel je wat ik standaard in huis haal voor een lekker ontbijt, lunch en diner. Ook vertel ik hoe je toch je wekelijkse boodschappen kan doen en tegelijkertijd nog niet per se een planning hoeft te maken, maar gewoon intuïtief kan eten. Veel kijkplezier!

Wil je geen vlog van mij meer missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal.

 

Mijn wekelijkse boodschappen

 

 

Wil je door mij begeleid worden met een gezonder eetpatroon? Meld je dan nu aan voor mijn 12-weekse online programma waarbij ik je help om zonder zooi te eten, af te kicken van suikers en weer lekker in je vel te zitten!

info@zonderz