fbpx

Ben je benieuwd naar mijn vegan zomer eetdagboek? Deze laat ik je zien in mijn nieuwste vlog! Ik eet nu al een jaar of 4 grotendeels plantaardig en daar voel ik me super bij. Elke dag heb ik veel energie, mijn huid is verbeterd en ook mijn stofwisseling is sneller geworden sinds ik meer plantaardig eet. Daarnaast eet ik ook erg intuïtief en luister ik goed naar mijn lichaam. ‘Zonder zooi’ eten is voor mij erg belangrijk, maar er is ook altijd wel ruimte voor wat lekkers. In mijn vegan zomer eetdagboek laat ik je zien hoe ik intuïtief eet en hoe mijn eetpatroon er nu uit ziet. Veel kijkplezier! 

Wil je geen vlog van mij meer missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal.

 

Mijn vegan zomer eetdagboek & intuïtief eten

 

 

Wil je door mij begeleid worden met een gezonder eetpatroon? Meld je dan nu aan voor mijn 12-weekse online programma waarbij ik je help om zonder zooi te eten, af te kicken van suikers en weer lekker in je vel te zitten!

info@zonderz
Latest posts by Zonderzooi (see all)