fbpx ...

Ik had even een kleine break op YouTube (klein, zeg maar gerust een jaar!), maar ik ben weer terug. In mijn nieuwste vlog vertel ik waarom ik even behoefte had aan een pauze en geef ik je een kijkje achter de schermen. Ook laat ik zien wat mijn skincare en make-up routine is, geef ik een kleine sneak peak in mijn nieuwe huisje en laat ik zien hoe een kookdag voor Zonderzooi eruit ziet. Heel veel kijkplezier!

Wil je geen vlog van mij meer missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal.

 

I’m back! 

 

 

Wil je meer balans ervaren en geen last meer van vervelende klachten? Doe dan mijn gratis Ayurveda dosha test en kom erachter welke voeding het beste bij jouw body-mind type aansluit. Kijk ook eens in de Zonderzooi Shop voor mijn e-books en cursussen op het gebied van voeding en Ayurveda.

info@zonderz