Deze snickers overnight oats zijn heerlijk als ontbijt! Nu we meer richting de lente gaan vind ik het fijn om weer vaker overnight oats als ontbijt te eten. Dit is net wat frisser als warme havermoutpap en bovendien vult het ook goed. Deze snicker overnight oats zijn extra lekker dankzij de combinatie van pindakaas en pure chocolade. Net zoals  een Snickers reep, maar dan wel een stukje gezonder.

Wist je dat pindakaas boordevol eiwitten en gezonde vetten zit? Genoeg redenen om dus eens wat vaker pindakaas te eten! Op de een of andere manier denken mensen vaak dat het ongezond is, maar dat valt erg mee. Ik gebruik wel altijd de 100% puur pindakaas, deze bestaat uit niks anders dan pindakaas. En naast dit ontbijt recept kan je er ook gezonde satésaus van maken of pindakaas koekjes. I loooove peanut butter!

 

Snickers overnight oats met pindakaas en pure chocolade

 

Dit ontbijt is erg makkelijk om te maken en ook zo klaar. Ideaal als je een drukke mama bent en ‘s ochtends eigenlijk alleen maar oog hebt voor je kinderen. Deze snicker overnight oats maak je de avond van te voren, zodat je ze ‘s ochtends alleen maar even uit de koelkast hoeft te halen. Zo heb je toch een gezond ontbijt boordevol goede voedingsstoffen, maar kost het je ‘s ochtends weinig tijd. Na dit power ontbijt heb je lekker veel energie en kan jij de dag weer aan! Ga jij dit overnight oats recept ook proberen? Geniet er van!

Deze snickers overnight oats zijn:

  • 100% vegan
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Rijk aan gezonde vetten
  • Makkelijk om te maken

Wil je nog meer overnight oats recepten proberen? Maak deze varianten dan ook eens!

Cheesecake overnight oats met blauwe bessen

Overnight oats met kokos en citroen

Overnight oats met mango en pure chocolade

Chocolade overnight oats

Laat je me weten wat je van deze snickers overnight oats vindt? Deel je recept foto via Instagram via #zonderzooi of tag mij via @zonderzooi. Vind ik leuk!

 

snickers-overnight-oats

 

Recept snickers overnight oats

 

Bereidingstijd: 5 minuten

 

Ingrediënten
(Voor 2 porties)

80 gram (glutenvrije) havermout⁣
2 eetlepels chia zaad⁣
400 ml rijst drink⁣
2 theelepels ahorn siroop⁣
2 eetlepels 100% pindakaas⁣
20 gram pure chocolade⁣
Snufje zout⁣
 ⁣

Benodigdheden

Twee glaasjes 
Kom of (weck)potje

 

Bereiding

1. Doe de havermout, chia zaad, ahorn siroop en rijst drink in een (weck)potje en roer door elkaar. Zet dit een nacht in de koelkast.⁣

2. Verdeel de volgende ochtend de pindakaas over twee glazen en voeg de overnight oats toe.⁣

3. Garneer beide glazen met fijngehakte pure chocolade en een snufje zout. 

Wil je door mij begeleid worden met een gezonder eetpatroon? Meld je dan nu aan voor mijn 12-weekse online programma waarbij ik je help om zonder zooi te eten, af te kicken van suikers en weer lekker in je vel te zitten!

info@zonderz