fbpx ...

Ben je benieuwd wat ik allemaal eet in een week? Mijn week eetdagboek staat nu online! Een week lang heb ik mijn camera overal mee naartoe genomen en gefilmd wat ik precies eet. En of dat helemaal Zonderzooi-proof is, dat zie je in deze vlog. Van Aziatische curry’s tot heerlijke pasta’s, dit week eetdagboek staat in ieder geval boordevol recept inspiratie. Alle dingen die ik deze week gegeten heb staan onderaan de video vermeld, als je doorklikt op het YouTube icoontje. Met deze vlog hoop ik je te inspireren om ook wat vaker plantaardig te eten. Heel veel kijkplezier!

Wil je geen vlog van mij meer missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal.

 

Mijn week eetdagboek

 

 

Wil je door mij begeleid worden met gezonder eten? Meld je dan aan voor online coaching of bestel het nieuwste e-book!

info@zonderz