fbpx ...

Ben je benieuwd hoe mijn Mexico eetdagboek eruit ziet? Ik laat het je zien in mijn deze vlog! In januari 2020 ben ik samen met mijn vriend gaan backpacken door Mexico. We bezochten o.a. Tulum, Playa Del Carmen, Bacalar en Isla Holbox. In deze vlog laat ik zien wat ik op een dag eet in Bacalar, een klein dorpje in het zuiden van Mexico. Hoe creëer je een gezonde balans op vakantie en kan je toch lekker genieten? En wat vind ik nou eigenlijk van het Mexicaanse eten, bevat dat niet veel zooi? Dat laat ik je in deze vlog zien. Veel kijkplezier!

Wil je geen vlog van mij meer missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal.

 

Mijn Mexico eetdagboek

 

 

Wil je door mij begeleid worden met gezonder eten? Meld je dan aan voor online coaching of bestel het nieuwste e-book!

info@zonderz