fbpx ...

Deze makkelijke gezonde snacks zijn heerlijk! In mijn nieuwste vlog laat ik je zien hoe ik mijn favoriete snacks maak, van Nutella bliss balls tot vegan bananenbrood muffins. Het leek mij wel leuk om dit eens in de vorm van een vlog te gieten, zodat je ook precies ziet hoe ik alles maak. Voor deze recepten is een keukenmachine wel handig, maar sommige recepten kan je ook maken met een sterke blender. Deze recepten zijn allemaal zo klaar en erg leuk om te maken met kinderen! Bovendien zijn deze snacks ook vegan, lactosevrij en glutenvrij. De uitgebreide beschrijving van de recepten vind je als je even doorklikt naar het YouTube kanaal. Welke gezonde snack ga jij proberen? Veel kijkplezier!

Wil je geen vlog van mij meer missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal!

 

3x makkelijke gezonde snacks

 

 

Wil je door mij begeleid worden met gezonder eten? Meld je dan aan voor online coaching of bestel het nieuwste e-book!

info@zonderz