Lijkt het jou fijn om een keer te detoxen? Doe dan mee met de Zonderzooi lente detox! Samen gaan we een driedaagse sapkuur doen en zal ik je helpen en motiveren via de besloten Instagram groep @zonderzooi.detox. Een detox is een goede manier om je lichaam te ontgiften en ook van binnenuit te reinigen. Misschien vind je het momenteel erg lastig om suikers, koffie en alcohol te laten staan en kan je wel wat extra motivatie gebruiken. Dan is de Zonderzooi lente detox wat voor jou! Het geeft je gezondheid een fijne boost en zorgt er ook voor dat je na de detox makkelijker een gezond voedingspatroon kan volhouden. Ik heb deze detox zelf al wel eens eerder gedaan en vond het heerlijk!

 

zonderzooi-lente-detox

 

Waarom een Zonderzooi lente detox?

 

Je lichaam ontgift zichzelf op een natuurlijke manier. Dagelijks neutraliseert en elimineert je lichaam schadelijke gifstoffen via de dikke darm, lever, nieren, longen, lymfeklieren en huid. Maar als je lichaam overbelast is door een ongezonde levensstijl of een slecht voedingspatroon dan kan het de overvloed aan gifstoffen niet meer volledig verwerken. Het gevolg hiervan is dat je last kan krijgen van vermoeidheid, een doffe huid en een lagere stressbestendigheid. Daar wordt niemand vrolijk van, toch?

Een detoxkuur zorgt er voor dat je even goed kan afkicken van suikers, alcohol en cafeïne. Je lichaam reinigt zich vanzelf, maar om deze functie zo effectief mogelijk te houden is het belangrijk om de vertragende factoren te verwijderen. Daarom is een detox zo fijn! Net zoals je de filters van je auto regelmatig moet reinigen, is het ook goed om je lichaam af en toe een reinigingsbeurt van binnenuit te geven. Een langere aaneengesloten periode stoppen met suiker, alcohol, cafeïne en roken is dé manier om je lichaam te ontdoen van deze gifstoffen. Doe je ook mee? Let’s do it!

 

Hoe ziet deze sap detox eruit?

 

We doen deze driedaagse detox met de groente-en fruitsapjes van het merk Sapje, omdat deze biologisch, raw én cold pressed zijn. De sapjes zitten boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten en zijn erg goed voor je lichaam. Ook zijn deze sapjes verpakt in glas en kan je ze gewoon recyclen. Veel beter voor het milieu dan al die plastic flesjes! De driedaagse detox kuur bestaat uit elke dag 6 groente-en fruit sapjes, 1 cleanse shot, een soepje en daarna nog een kamille thee.

Ik heb deze detox een aantal jaar geleden ook gevolgd en vond de sapjes echt heerlijk! Mocht je toch veel trek hebben tijdens de detox dan mag je ook wat rauwkost snacken. Daarnaast is het natuurlijk goed om voldoende water en kruidenthee te drinken om op die manier je lichaam goed te ontgiften. Ook is het verstandig om voorafgaand de detox al wat meer op je eten te letten en bijvoorbeeld wat meer salades en soepjes te eten. Via de besloten Instagram groep Zonderzooi.detox ga ik je hierbij helpen en begeleiden. Op naar een happy healthy you!

 

Korting op de detox van Sapje

 

De sapjes hoef je dus niet zelf te maken, maar bestel je gewoon via deze link. Je krijgt dan een pakket met sapjes voor 3 dagen thuisgestuurd, die je kan bewaren in je vriezer. Deze laat 24 uur van te voren ontdooien, net voordat de Zonderzooi lente detox begint. Een driedaagse detox kuur kost normaal €110, maar met de kortingscode Zonderzooi10 krijg je 10% korting op de detox kuur en betaal je €99. Deze kortingscode geldt alleen van 4 t/m 16 mei 2020. 

Heb je nog vragen over de Zonderzooi lente detox? Laat het mij dan weten in de comments!

 

zonderzooi-lente-detox

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Sapje en bevat affiliate links. Lees hier mijn disclaimer.