Wil je graag een keer thuis yoga doen, maar zoek je je suf tussen de verschillende online lessen? Dan vind je deze vinyasa yoga om thuis te doen vast erg fijn! Zelf doe ik al jaren yoga en ook veel via online lessen. Wat ik zo fijn vind aan online yoga volgen is dat je geen vaste lestijden hebt, maar dat je gewoon je yogamat uitrolt wanneer je wakker wordt en zo gelijk kan beginnen. De yogalessen van Boho Beautiful vind ik persoonlijk echt een aanrader. De lessen duren gemiddeld 20 minuten, waardoor je ze ook goed ‘s ochtends voor het werk kan doen. Zo start je je dag lekker zen! Ik heb mijn favoriete vinyasa yoga om thuis te doen op een rijtje gezet. Deze lessen zijn ook te volgen als beginner en als ze wat moeilijker zijn dan is het erbij vermeld. Enjoy!

 

7x vinyasa yoga om thuis te doen

 

Yoga voor een heerlijk begin van je dag

 

 

Deze rustgevende yoga flow vind ik heerlijk om mijn dag mee te starten. Ook als je een beginner bent is deze vinyasa flow prima te doen, want er zitten maar een paar lastige oefeningen in. Deze vinyasa flow is erg relaxed en ideaal om je lichaam even wakker te maken.

 

Vinyasa yoga voor alle levels

 

 

Ben je een beginnende yogi? Dan is deze rustige vinyasa flow wel iets voor jou. De poses zijn niet te ingewikkeld en daarom ideaal voor beginners. Maar ook als je geen beginner bent is het een heerlijke yogales als start of einde van je dag. 

 

Yoga flow voor je gehele lichaam

 

 

Deze vinyasa flow is iets pittiger dan de andere lessen, maar wel dé manier om goed wakker te worden ‘s ochtends. Er zitten verschillende balansoefeningen in, welke erg goed zijn voor het trainen van je buikspieren. Je hele lichaam wordt wordt goed getraind tijdens deze yogales. Deze les is leuk om te volgen als je wat meer gevorderd bent. 

 

Rustgevende morning vinyasa flow 

 

 

Deze morning vinyasa flow duurt wat langer dan de andere yogalessen, namelijk 30 minuten. Het is een fijne yogales om je lichaam even wakker te maken. De poses zijn ook niet te ingewikkeld voor beginners. Bovendien eindigt deze yogales met een liggende meditatie zodat je hoofd ook tot rust komt. Echt een aanrader!

 

Yoga flow om lekker zen te worden

 

 

Wil je je dag starten of eindigen met een relaxte yogales, welke vooral zorgt voor wat meer rust in je hoofd? Dan is deze vinyasa yoga flow ideaal. Bij deze yogales houd je sommige poses wat langer vast, waardoor je ook je mind traint om door te zetten in lastige situaties. Een heerlijke yogales en ook wat intensiever voor je benen! 

 

Yoga workout voor je hele lichaam

 

 

Ben je een ervaren yogi en wil je graag wat meer uitdaging? Probeer dan deze total body yoga workout. Het tempo van deze vinyasa flow is wat sneller en ook zitten er veel core oefeningen tussen. Na deze workout voel je je weer als herboren!

 

Vinyasa yoga om je hoofd leeg te maken

 

 

Deze vinyasa flow doe ik zelf vaak om mijn hoofd leeg te maken. Er zitten een aantal pittigere oefeningen in, waardoor je je volledig moet focussen op je lichaam en daarom meer rust in je hoofd creëert. Bij deze yogales ligt de aandacht voornamelijk op je core en benen.

Hopelijk kan ik je met deze vinyasa yoga om thuis te doen inspireren om vaker yoga te doen! Laat je mij weten wat je favoriete les is? Mocht je zelf ook nog aanraders hebben voor online yogalessen dan laat het mij vooral weten in de comments. 

Wil je door mij begeleid worden met gezonder eten? Meld je dan aan voor online coaching of bestel het nieuwste e-book!

info@zonderz