Ben je benieuwd hoe mijn werkweek eruit ziet? In mijn nieuwste vlog geef ik een kijkje in mijn week! Ik vind het wel fijn om een realistisch beeld voor jullie te schetsen. Mijn weken zien er eigenlijk nooit hetzelfde uit, de ene week zit ik de hele week achter mijn laptop te werken en de andere week ben ik juist erg druk met nieuwe recepten ontwikkelen. In deze vlog laat ik zien hoe het er achter de schermen bij Zonderzooi aan toe gaat. Ook ga ik naar een event in het teken van duurzaam slapen en heb ik een fotoshoot voor mijn blog. Daarom speciaal voor jullie: een kijkje in mijn week. Veel kijkplezier!

Wil je geen vlog van mij meer missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal!

 

Een kijkje in mijn week

 

 

Wil je door mij begeleid worden met gezonder eten? Meld je dan aan voor online coaching of bestel het nieuwste e-book!

info@zonderz