fbpx ...

Wil je je liefde gelukkig maken met Valentijnsdag? Verras hem of haar dan met een van deze heerlijke Valentijnsdag recepten. Ik vind het altijd erg leuk als iemand voor mij kookt of de moeite doet om wat lekkers te maken. Dat vind ik eigenlijk veel specialer dan het krijgen van een cadeau. Cadeaus koop je in de winkel en daar zit toch net wat minder moeite in dan een zelfgemaakte chocoladetaart bijvoorbeeld. Deze recepten voor Valentijnsdag zijn perfect om iemand eens in het zonnetje te zetten. Dat hoeft niet altijd je vriend of vriendin te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook je moeder, opa of oma zijn. Heb je zin in een romantische filmavond samen? Maak dan de vegan gingerbread chocolademelk of de homemade bounties voor tijdens de film. Ga je liever voor een ontbijt op bed? Dan zijn de wentelteefjes met frambozen een goed idee. Wat je ook gaat maken voor je valentijn, eten gemaakt met veel liefde is altijd een goed idee.

Laat je me weten wat je van deze Valentijnsdag recepten vond? Deel je recept foto via Instagram via #zonderzooi of tag mij via @zonderzooi. Vind ik leuk!

 

9x Valentijnsdag recepten

 

Vegan en glutenvrije wafels

 

valentijnsdag-recepten

Heb je een wafelijzer in huis? Verras je valentijn dan met een portie homemade wafels! Deze vegan en glutenvrije wafels van Food Bandits zijn erg makkelijk om te maken en staan zo op tafel. Versier ze met heerlijke toppings, zoals frambozen en blauwe bessen. Wat ahorn siroop erbij en klaar is je Valentijnsdag ontbijt.

 

Chocolade frambozen truffels

 

valentijnsdag-recepten

Deze chocolade frambozen truffels van Gewoon Hanne zijn om te smullen! De buitenkant is erg krokant, maar vanbinnen hebben ze een zachte frambozenvulling. Hier maak je je lief zeker blij mee. Bovendien zijn ze ook lekker als snack tijdens een romantische filmavond. 

 

Raw vegan chocoladetaart

 

vegan-chocoladetaart

Deze raw vegan chocoladetaart is ontzettend lekker en dankzij de combinatie van chocolade en hazelnoten smaakt de taart naar Nutella. Het recept is helemaal Zonderzooi-proof, dus ook nog eens genieten zonder schuldgevoel! Hier maak je iedereen blij mee.

 

Vegan wentelteefjes met frambozen

 

vegan-wentelteefjes

Wil je je liefde verassen met een knus ontbijtje op bed? Maak dan deze vegan wentelteefjes met frambozen. Ze zijn al in 10 minuten al klaar en daarna kan je samen romantisch ontbijten, want liefde gaat door de maag, toch?

 

Gezonde chocolade muffins

 

valentijnsdag-recepten

Zin om wat lekkers te bakken voor Valentijnsdag? Maak dan deze gezonde chocolade muffins en deel ze uit aan iedereen die voor jou speciaal is. De muffins hebben een heerlijke chocoladesmaak en dankzij de hazelnoten zijn ze lekker crunchy. Ook fijn: het recept is 100% vegan, gluten- en lactosevrij. 

 

Vegan frambozentaart

 

vegan-frambozentaart

Verras jouw valentijn eens met een heerlijke zelfgemaakte taart. Deze vegan frambozentaart ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook gluten- en lactosevrij. Ideaal als je iemand met een allergie wilt verrassen.

 

Gingerbread chocolademelk

 

vegan-chocolademelk

Die romantische filmavond op de bank kan niet meer stuk gaan als je deze vegan gingerbread chocolademelk maakt. Zo ontzettend lekker! Deze chocolademelk is weer eens wat anders dan je gewend bent en bevat naast chocolade ook gember, kaneel en speculaaskruiden. 

 

Smoothiebowl met frambozen en vijgen

 

smoothiebowl-recept

Deze smoothiebowl met frambozen en vijgen maak je in een handomdraai klaar als Valentijnsdag ontbijt. Je gooit alle ingrediënten samen in de blender, even blenden maar en klaar is Kees. Versier de smoothiebowl met je favoriete fruit en wat granola voor een extra bite.

 

Homemade bounties

valentijnsdag-recepten

Wie is er niet dol op bounties? Deze homemade bounties zijn erg lekker en leuk om te maken voor Valentijnsdag. Serveer ze bijvoorbeeld na het diner als dessert of eet ze op de bank tijdens een filmavond. Succes gegarandeerd! 

Hopelijk kan je aan de slag met deze Valentijnsdag recepten. Welk recept ga jij proberen? Laat het mij weten in de comments, dat vind ik altijd leuk om te horen. Een hele fijne Valentijnsdag toegewenst!

Kan je nog wel wat meer inspiratie gebruiken? Bestel dan het Genieten Zonder Zooi ebook boordevol gezonde recepten en een voedingsschema voor 14 dagen.

info@zonderz