Ben je op zoek naar recepten met pindakaas? Ik ben echt verslaafd aan pindakaas en eet het bijna elke dag, zo lekker! Vooral de pindakaas gemaakt van 100% pinda’s vind ik heerlijk. Bovendien is deze ook helemaal Zonderzooi-proof. Vandaar dat het mij leuk leek om mijn favoriete recepten met pindakaas op een rijtje te zetten. Wat dacht je van brownies met pindakaas swirl of granola met pindakaas? Voor elke pindakaas lover vind je hier wel een lekker recept. Dat wordt smullen!

Laat je me weten wat je van deze recepten met pindakaas vond? Deel je recept foto via Instagram via #zonderzooi of tag mij via @zonderzooi. Vind ik leuk!

 

6x recepten met pindakaas

 

Havermoutpap met gebakken banaan en pindakaas

 

havermoutpap-met-gebakken-banaan

Waarom zou je je dag niet lekker starten met pindakaas? Deze havermoutpap met gebakken banaan en pindakaas is heerlijk. Een lekker stevig ontbijt om je dag goed mee te starten!

 

Bliss balls met pindakaas en kokos

 

bliss-balls-met-pindakaas

Deze bliss balls met pindakaas en kokos zijn al jarenlang mijn favoriete snack. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig en ze zijn zo klaar. Ook erg handig om mee naar je werk te nemen bijvoorbeeld! 

 

Pan granola met pindakaas

 

recepten-met-pindakaas

Hoe lekker klinkt dit, pan granola met pindakaas? Deze granola maak je in een pan en is al in vijf minuutjes klaar. Een beetje kokosyoghurt erbij en klaar is je ontbijt!

 

Brownies met pindakaas swirl

 

recepten-met-pindakaas

Deze brownies met pindakaas swirl zijn echt het proberen waard. Ze zien er niet alleen mega lekker uit, maar ze zijn ook erg verslavend!

 

Havermoutpap met pindakaas en speculaaskruiden

 

havermoutpap-met-speculaaskruiden

Deze havermoutpap met pindakaas en speculaaskruiden is een echt herfstontbijt. Het vult goed en dankzij de speculaaskruiden heeft de havermout ook een heerlijke smaak!

 

Smoothiebowl met banaan en pindakaas

 

recepten-met-pindakaas

Ben je ook zo gek op smoothiebowls als ontbijt? Maak dan eens deze smoothiebowl met pindakaas en banaan. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig en je ontbijt is zo klaar!

Hopelijk ga je lekker smullen van deze recepten met pindakaas! Wil je door mij begeleid worden met een gezonder eetpatroon? Meld je dan nu aan voor online coaching of ga aan de slag met een van mijn e-books.

info@zonderz