fbpx

Ben je op zoek naar gezonde snacks voor kinderen? Ik heb ze voor je op een rijtje gezet! Je wilt je kinderen natuurlijk zo gezond mogelijk opvoeden en soms kan dat best wel eens lastig zijn. Kinderen houden erg van zoetigheid, maar het is natuurlijk beter om ze dat niet te veel te geven. Daarom heb ik een lijstje gemaakt met verantwoorde snacks voor kinderen. Deze snacks zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevatten geen geraffineerde suikers. Daarnaast zitten de meeste snacks ook boordevol vitaminen, mineralen en gezonde vetten. Zo kan je je kids leren om op een gezonde manier te snacken.

Laat je me weten wat je van deze gezonde snacks voor kinderen vond? Deel je recept foto via Instagram via #zonderzooi of tag mij via @zonderzooi. Vind ik leuk!

 

6x gezonde snacks voor kinderen

 

Chocolade hazelnoot balletjes

 

chocolade-bliss-balls

Deze chocolade hazelnoot balletjes zijn populair bij kinderen! De combinatie van dadels, cacao en noten smaakt net als chocoladepasta. Maak gelijk een voorraadje, dan kunnen ze er de hele week van smullen.

 

Medjoul dadels met notenpasta

 

gezonde-snacks-voor-kinderen

Veel kinderen vinden medjoul dadels heerlijk, omdat ze van nature erg zoet zijn. Vul een medjoul dadel met een theelepel notenpasta en smullen maar! 

 

Gezonde speculaascake

 

gezonde-snacks-voor-kinderen

Een plakje gezonde speculaascake kan ook prima als snack voor kinderen. Wil je de cake niet in één keer opeten? Snijd de cake dan in plakjes en vries ze in. Zo heb je altijd een gezonde snack op voorraad. 

 

Bliss balls met pindakaas en kokos

 

gezonde-snacks-voor-kinderen

Kinderen zijn dol op pindakaas! Deze bliss balls met pindakaas en kokos zijn lekker zoet, maar wel op een natuurlijke manier. Een ideaal tussendoortje voor kinderen.

 

Rijstwafel met gezonde chocoladepasta

 

gezonde-chocolade-pasta

Maak een voorraadje gezonde chocoladepasta en smeer een laagje pasta op een rijstwafel. Succes gegarandeerd! Ook erg lekker met wat plakjes banaan.

 

Bananenbrood met walnoten

 

bananenbrood-met-walnoten

Zin om samen wat lekkers te bakken? Dit bananenbrood met walnoten doet het altijd goed! Gebruik hiervoor het liefst hele rijpe bananen met spikkels, die zijn heerlijk zoet.

Wil je door mij begeleid worden met een gezonder eetpatroon? Meld je dan nu aan voor mijn 12-weekse online programma waarbij ik je help om zonder zooi te eten, af te kicken met suikers en weer lekker in je vel te zitten!

info@zonderz
Latest posts by Zonderzooi (see all)