Wat zijn de lekkerste gerechten met vegetarische kip? Ik heb ze voor je op een rijtje gezet. Vegetarische kip gebruik ik zelf vaak in verschillende soorten gerechten, zoals curry’s of noodles. De vegetarische variant wordt gemaakt van sojabonen, waardoor deze erg rijk is aan eiwitten. Bovendien zijn de vegetarische kipstukjes van de Vegetarische Slager helemaal Zonderzooi proof, hier worden namelijk geen suikers of gekke e-nummers aan toegevoegd. Ik hoop dat ik je met deze recepten kan inspireren om wat vaker te kiezen voor de vegetarische variant!

 

5x gerechten met vegetarische kip

 

Quinoa met broccoli en vegetarische kip

 

quinoa-met-broccoli-en-avocado

Deze quinoa met broccoli en vegetarische kip staat zo op tafel. Het recept is niet alleen makkelijk om te maken, maar zit ook boordevol vitaminen en mineralen 

 

Vegetarische kip in teriyakisaus

 

gerechten-met-vegetarische-kip

Deze vegetarische kip in teriyakisaus is echt mega lekker! Zelf teriyakisaus maken is helemaal niet zo ingewikkeld en zo krijgt de vegetarische kip een heerlijke smaak.

 

Vegetarische butter chicken curry

 

gerechten-met-vegetarische-kip

Deze vegetarische butter chicken curry is lekker romig en vol van smaak. Normaal gesproken wordt deze Indiase curry gemaakt van kipfilet, maar het is ook heerlijk met vegetarische kip.

 

Noedels met broccoli en vegetarische kip

 

gerechten-met-vegetarische-kip

Deze noedels met broccoli en vegetarische kip is al een lange tijd één van mijn favorieten. Een lekker gerecht dat zo op tafel staat en veel eiwitten bevat.

 

Wrap pizza met vegetarische kip

 

wrap-pizza

Zin in een lekkere pizza? Maak dan een keer deze pizza met groene pesto en vegetarische kip. Voor de bodem gebruik je een wrap, waardoor de pizza gelijk een stuk gezonder is. 

Laat je me weten wat je van deze gerechten met vegetarische kip vond? Deel je receptfoto op Instagram via #zonderzooi en tag @zonderzooi. Vind ik leuk!

Wil je door mij begeleid worden met een gezonder eetpatroon? Meld je dan nu aan voor online coaching of ga aan de slag met een van mijn e-books.

Zonderzooi

Foodcoach & blogger at Zonderzooi
Hoi ik ben Dalí! Ik ben dol op koken, reizen en yoga. Met mijn blog Zonderzooi wil ik je inspireren om zo min mogelijk 'zooi' te eten en duurzamer te leven. Alle recepten die je hier vind zijn puur, natuurlijk en 100% Zonderzooi. Naast mijn blog werk ik ook als foodcoach en begeleid ik mensen met een gezond eetpatroon. “A healthy outside starts from the inside”, dat is mijn motto.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe recepten en artikelen? Meld je dan aan voor de Zonderzooi update! Deze ontvang je 2x per maand in je mailbox.