Wist je dat Tilburg een hele toffe yogawinkel heeft, namelijk One Love Yogashop? Ik woon alweer zeven jaar in Tilburg en verbaas me telkens weer over de leuke concepten die ik tegen kom. Tilburg begint steeds hipper te worden en eigenlijk ben ik daar erg blij om. Bij deze winkel kan je terecht voor alles wat je yoga hartje begeert. Denk aan yoga leggings met vrolijke prints, yoga matten en etherische oliën. Ze hebben hier ook merken die je niet overal vindt, zoals Teeki en Onzie. De yogaleggings van Teeki zijn gemaakt van gerecyclede P.E.T. flessen, waardoor ze dus ook erg duurzaam zijn! 

 

one-love-yogashop

one-love-yogashop

 

Meditaties bij One Love Yoga Shop

 

Naast yogakleding en andere accessoires kan je hier ook dagelijks terecht voor meditaties. One Love Yogashop is namelijk een concept van Yogacentrum Tilburg. Elke dag worden er verschillende meditaties gegeven, zoals geleide meditatie, kundalini meditatie en boeddhistische meditatie. Zo kan je je dag even ontspannen beginnen voor je naar je werk gaat, of juist je dag eindigen met een leeg hoofd. Het rooster van de verschillende meditaties vind je hier

 

one-love-yogashop

 

Duurzaam shoppen 

 

Wat ik zelf zo leuk vind aan dit winkeltje is dat je hier erg duurzaam kan shoppen. Tilburg heeft redelijk weinig duurzame winkels, dus fijn dat One Love Yogashop veel ecologisch verantwoorde producten heeft. Denk aan shampoo bars, zero waste deodorant en biologische thee. Ook zijn de meeste merken die ze hier verkopen gemaakt van biologisch katoen of gerecycled plastic. Door hier te shoppen kan je dus je steentje bijdragen aan het milieu!

One Love Yogashop – Noordstraat 94A, 5038 EK Tilburg
Openingstijden: woensdag 11.00-16.00, donderdag t/m zaterdag 11.00-17.00

Wil je door mij begeleid worden met een gezonder eetpatroon? Meld je dan nu aan voor mijn 12-weekse online programma waarbij ik je help om zonder zooi te eten, af te kicken met suikers en weer lekker in je vel te zitten!