fbpx ...

Sieraden met een mooi verhaal, ik ben er dol op! Eigenlijk koop ik nooit random sieraden, want ik vind het belangrijk dat ze een speciale betekenis hebben. Zo heb ik bijvoorbeeld een ring uit Bali welke mij herinnert aan mijn fijne stageperiode daar. De duurzame sieraden van A Beautiful Story hebben ook elk hun eigen verhaal. Ze worden handgemaakt in Nepal, waarbij de werknemers een eerlijk loon krijgen. Dankzij A Beautiful Story kunnen zij hun kinderen te eten geven en naar school sturen. Daarom is het een merk met een prachtige missie. De sieraden zijn niet alleen mooi om te zien, maar je steunt er ook anderen mee. Hoe fijn is dat?

 

ketting-maan

a-beautiful-story

 

Welke edelsteen past bij jou?

 

De missie van eigenaresse Cathelijne Lania is dan ook om de wereld een beetje mooier te maken. Alle sieraden worden fairtrade en met liefde gemaakt door mensen in Nepal. Daarnaast worden er veel natuurlijke materialen gebruikt, zoals edelstenen. Elke edelsteen heeft zijn eigen betekenis en zo kan je een sieraad kiezen wat perfect bij je past. Op de website vind je een gemstone guide en kan je je favoriete edelsteen uitkiezen. Mijn favoriete edelsteen is de maansteen. Deze steen staat voor vrouwelijke wijsheid, bescherming en persoonlijke groei. Daarom koos ik voor een schattig armbandje met kleine maansteentjes eraan, zodat ik dit elke dag bij mij kan dragen.

 

sieraden-met-edelstenen

a-beautiful-story

 

A Beautiful Story

 

Naast sieraden met edelstenen hebben ze ook leuke armbandjes om cadeau te geven. Ik heb ze al vaker aan vriendinnen cadeau gedaan en krijg er altijd leuke reacties op. Ze hebben allemaal een eigen betekenis en zo kan je iets geven wat echt bij iemand past. Zo vind ik het armbandje met de carneool steen erg mooi, welke staat voor moed, creativiteit en transformatie. Daarnaast heeft A Beautiful Story mooie gouden en zilveren kettingen. Ook deze worden met de hand gemaakt, waardoor ze allemaal uniek zijn. De ketting met de maan is mijn favoriet. Al een tijdje ben ik veel bezig met de kracht van de maan en daar past deze ketting erg goed bij. Wat is jouw favoriete sieraad?

Ben je benieuwd geworden naar alle sieraden van A Beautiful Story? Je kan ze online bestellen via de webshop.

 

a-beautiful-story

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met A Beautiful Story.

Kan je nog meer inspiratie gebruiken? Bestel dan nu het Zonderzooi inspiratie magazine, boordevol lekkere recepten, DIY’s en inspirerende artikelen.

 

 

info@zonderz