Het is heerlijk weer buiten, tijd voor zomerse salades! Wat is jouw favoriete zomerse salade? Ik vind een watermeloen salade altijd lekker, zeker als de temperaturen hoog oplopen zoals deze week. Maar ook een salade met couscous past goed bij de zomer. Ik heb mijn favoriete zomerse salades voor je op een rijtje gezet.

Laat je me weten wat je van deze zomerse salades vond? Deel je receptfoto op Instagram via #zonderzooi en tag @zonderzooi. Vind ik leuk!

 

5x zomerse salades

 

Salade met watermeloen en feta

 

zomerse-salades

Je hebt maar vijf ingrediënten nodig voor deze salade met watermeloen en feta. Een lekkere salade voor bij de barbecue bijvoorbeeld!

 

Noedelsalade met mango en munt

 

zomerse-salades

Deze Thaise noedelsalade is ideaal met warm weer. De salade eet je gewoon koud en de combinatie van mango, munt en de pindadressing is heerlijk!

 

Zomerse salade met parelcouscous

 

zomerse-salades

Ben je gek op parelcouscous? Probeer dan deze salade met parelcouscous, avocado en munt. Een frisse salade die het goed doet op warme zomerdagen.

 

Vegan poké bowl met tempeh

 

poke-bowl-met-tempeh

Poké bowls horen echt bij de zomer. Wat dacht je van deze vegan poké bowl met tempeh? Een heerlijke zomerse salade met een Aziatische twist.

 

Couscous salade met falafel

 

couscous-salade-met-falafel

Deze couscous salade met falafel staat zo op tafel en is heerlijk als diner! De combinatie van de verschillende kruiden is erg lekker.

Hopelijk kan je lekker in het zonnetje genieten van deze zomerse salades. Veel kookplezier!

Kan je nog meer inspiratie gebruiken? Bestel dan nu het Zonderzooi inspiratie magazine, boordevol lekkere recepten, DIY’s en inspirerende artikelen.

 

Zonderzooi

Foodcoach & blogger at Zonderzooi
Hoi ik ben Dalí! Ik ben dol op koken, reizen en yoga. Met mijn blog Zonderzooi wil ik je inspireren om zo min mogelijk 'zooi' te eten en duurzamer te leven. Alle recepten die je hier vind zijn puur, natuurlijk en 100% Zonderzooi. Naast mijn blog werk ik ook als foodcoach en begeleid ik mensen met een gezond eetpatroon. “A healthy outside starts from the inside”, dat is mijn motto.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe recepten en artikelen? Meld je dan aan voor de Zonderzooi update! Deze ontvang je 2x per maand in je mailbox.