Speciaal voor jullie heb ik mijn favoriete glutenvrije taart recepten op een rijtje gezet. Het is vervelend als je een glutenallergie hebt, maar gelukkig kan je van deze taartrecepten toch lekker smullen. Deze gezonde taarten zijn niet alleen glutenvrij, maar ook lactosevrij, 100% vegan en vrij van geraffineerde suikers. Van pecan karameltaart tot gezonde chocoladetaart, hier word je blij van!

Laat je me weten wat je van deze glutenvrije taart recepten vond? Deel je recept foto via Instagram via #zonderzooi of tag mij via @zonderzooi. Vind ik leuk!

 

5x glutenvrije taart recepten

 

#1 Glutenvrije pecan karameltaart

 

pecan-karameltaart

pecan-karameltaart

Deze pecan karameltaart is echt om te smullen! De zachte karamellaag is zo lekker dat je er maar geen genoeg van kan krijgen. Mijn favoriete glutenvrije taart om je vingers bij af te likken.  

 

.#2 Vegan frambozentaart

 

glutenvrije-taart-vegan

Ben je gek op frambozen? Dan is deze vegan frambozentaart iets voor jou! Lekker fris van smaak dankzij de Abbot Kinney’s frambozenyoghurt en bovendien erg makkelijk om te maken.

 

#3 Cake met blauwe bessen en pure chocolade

 

cake-met-blauwe-bessen

Deze cake met blauwe bessen en chocolade is echt heerlijk! De laag van cashewnoten en blauwe bessen is erg romig en de chocolade zorgt voor een lekkere bite.

 

#4 Glutenvrije taart met vijgen

 

glutenvrije-taart

Dit vegan vijgentaartje is niet alleen glutenvrij, maar ook lactosevrij en vegan. De romige cashew-vanille laag is erg lekker in combinatie met verse vijgen. Dat wordt genieten!

 

#5 Gezonde chocoladetaart

 

chocolade-taart

Deze gezonde chocoladetaart is mijn favoriet, de combinatie van chocolade en frambozen is altijd goed! Een lekkere glutenvrije taart die al in een kwartiertje gemaakt is.

Wil je door Zonderzooi begeleid worden met een gezonder eetpatroon? Meld je dan nu aan voor mijn 12-weekse online programma waarbij ik je help om zonder zooi te eten, af te kicken van suikers en weer lekker in je vel te zitten!

info@zonderz