Zonderzooi inspiratie magazine

2,99

Daar is ‘ie dan: het Zonderzooi inspiratie magazine! Een online tijdschrift boordevol inspiratie voor een Zonderzooi lifestyle. Met onder andere veel lekkere recepten, inspirerende artikelen en DIY’s. Ook staan er verschillende interviews in en laten bekende foodbloggers hun eetdagboek zien. Dalí deelt haar favoriete yogaposes en geeft handige tips voor een zero waste lifestyle. Een handig online magazine om je leven wat gezonder, gelukkiger en duurzamer te maken.

 

 

Beschrijving

  • Meer dan 100 pagina’s aan inspiratie
  • Recepten voor ontbijt, lunch en diner
  • Leuke DIY’s om thuis te maken
  • Ontdek alles over natuurlijke verzorging
  • Foodbloggers delen hun vegan eetdagboek
  • De fijnste yin yoga poses voor thuis

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zonderzooi inspiratie magazine” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zonderzooi

Zonderzooi

Foodcoach at Zonderzooi
Dalí is dol op koken, reizen en yoga. Met haar blog Zonderzooi inspireert ze jou om zo min mogelijk ‘zooi’ te eten. Alle recepten die je hier vind zijn puur, natuurlijk en 100% Zonderzooi. Bovendien zijn alle recepten ook makkelijk om te maken en snel klaar. Want niet iedereen heeft elke dag de tijd om uren in de keuken te staan. Naast haar blog werkt Dalí ook als foodcoach en begeleid ze haar klanten met een gezond eetpatroon. “A healthy outside starts from the inside”, dat is haar motto.
Zonderzooi

Latest posts by Zonderzooi

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe recepten en artikelen? Meld je dan aan voor de Zonderzooi update! Deze ontvang je 2x per maand in je mailbox.