Jaaa het is weer bijna Pasen en dat betekent tijd voor een Paasbrunch met lekker veel eten! Om van Pasen een feestje te maken heb ik een lijstje gemaakt met 8x vegan paasrecepten. Op deze manier kan iedereen smullen van de lekkerste recepten. Al deze gezonde paasrecepten zijn 100% vegan, dus ook lactosevrij. Daarnaast zijn er ook veel recepten glutenvrij. Veel kookplezier!

 

8x vegan paasrecepten

 

Vegan boekweit pannenkoeken

 

Serveer deze heerlijke boekweit pannenkoeken tijdens je Paasontbijt, dan is iedereen blij! Blogger Gewoon Hanne maakte dit lekkere recept en ik ga ze snel eens proberen. Ook fijn: de pannenkoeken zijn niet alleen 100% vegan, maar ook glutenvrij.

 

vegan-paasrecepten

 

Smoothie met appel en gember

 

Om deze paasdagen goed te starten is er niks lekkerders dan een gezonde en frisse smoothie. Je hebt hem met vijf minuutjes gemaakt en de smoothie zit boordevol gezonde vitamines om de paasdagen door te komen. Deze overheerlijke smoothie is van Healthy Wanderlust.

 

vegan-paasrecepten

 

Bietensoep met kokosmelk en gember

 

Zoek je een lekker soepje voor tijdens de Paasbrunch? Dan raad ik deze bietensoep met kokosmelk en gember aan! Hij is lekker zoet en zacht van smaak. Door de kokosmelk is de soep erg romig en natuurlijk ook lactosevrij.

 

vegan-paasrecepten

 

Vegan carrot cake

 

Een heerlijk vegan taartje kan zeker niet missen tijdens Pasen. Daarom deze verrukkelijke carrot cake van Lisa Goes Vegan waarvan echt iedereen kan genieten!  Hier word je toch blij van? Deze carrot cake is echt een guilty pleasure van mij.

 

vegan paas recepten

 

Chia pudding met aardbeien en banaan

 

Maak iedereen blij met deze vrolijke roze chia pudding! De chia pudding met aardbeien en banaan is lekker zoet van smaak en de kokos geeft een lekkere crunch. Je kan deze chia pudding al van te voren maken, dat levert weer minder stress op.

 

gezonde-paasbrunch

 

Vegan taartjes met banaan

 

Hoe schattig zijn deze kleine vegan taartjes met banaan? Dit recept is van Puur Suzanne en ziet er echt heerlijk uit. Je kan ze al een dag van te voren maken natuurlijk. Een heerlijke combinatie van banaan, pecannoten en chocolade!

 

gezonde-paasbrunch

 

Bruschetta met tomaat en knoflook

 

Deze bruschetta met tomaat en knoflook van Lisa Goes Vegan is heerlijk! Altijd fijn een hartig recept als variatie tussen alle zoete gerechten. Deze vegan bruschetta heb je zo gemaakt en je gaat er zeker van smullen tijdens je gezonde Paasbrunch.

 

gezonde-paasbrunch

 

Vegan wentelteefjes met rood fruit

 

Deze vegan wentelteefjes van Blackbirds & Cakes zijn echt perfect voor tijdens de Paasbrunch. Ze zijn heerlijk zoet en gewoon te lekker om niet op tafel te hebben staan tijdens de Paasbrunch.

 

gezonde-paasbrunch

Hopelijk heb ik je inspiratie kunnen geven om een heerlijke Paasbrunch te organiseren. Weet jij al wat je gaat maken? Laat het mij dan weten in de comments. Natuurlijk wil ik je ook een heel fijn Pasen wensen. Geniet van al het lekkers!

Wil je door Zonderzooi begeleid worden met gezonder eten? Meld je dan aan voor online coaching of bestel het nieuwste e-book!

Latest posts by kaya

Wil je aan de slag met een gezonde en duurzame lifestyle? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Deze ontvang je 2x per maand in je mailbox.