Jaaa het is weer bijna Pasen en dat betekent tijd voor een Paasbrunch met lekker veel eten! Om van Pasen een feestje te maken heb ik een lijstje gemaakt met 8x vegan paasrecepten. Op deze manier kan iedereen smullen van de lekkerste recepten. Al deze gezonde paasrecepten zijn 100% vegan, dus ook lactosevrij. Daarnaast zijn er ook veel recepten glutenvrij. Veel kookplezier!

Laat je me weten wat je van deze vegan paasrecepten vond? Deel je recept foto via Instagram via #zonderzooi of tag mij via @zonderzooi. Vind ik leuk!

 

8x vegan paasrecepten

 

Vegan boekweit pannenkoeken

 

vegan-paasrecepten

Serveer deze heerlijke boekweit pannenkoeken tijdens je Paasontbijt, dan is iedereen blij! Blogger Gewoon Hanne maakte dit lekkere recept en ik ga ze snel eens proberen. Ook fijn: de pannenkoeken zijn niet alleen 100% vegan, maar ook glutenvrij.

 

Vegan citroen-kokos taart

 

vegan-kokos-citroen-taart

Deze vegan kokos-citroentaart is heerlijk voor bij de paasbrunch. De combinatie van kokosyoghurt en citroen is erg fris van smaak. Deze taart maak je al in een kwartiertje en daarna hoeft hij alleen nog even op te stijven in de koelkast. Zo kan je hem al een dag eerder maken, dan hoef je hem met Pasen alleen nog maar even uit de koelkast te halen. Ook is de taart gluten- en lactosevrij! 

 

Smoothie met appel en gember

 

vegan-paasrecepten

Om deze paasdagen goed te starten is er niks beter dan een gezonde en frisse smoothie. Je hebt hem in vijf minuten gemaakt en de smoothie zit boordevol gezonde vitamines om de paasdagen goed door te komen. Deze overheerlijke smoothie is van Healthy Wanderlust.

 

Bietensoep met kokosmelk en gember

 

vegan-paasrecepten

Zoek je een lekker soepje voor tijdens de Paasbrunch? Dan raad ik deze bietensoep met kokosmelk en gember aan! De soep is lekker zoet en zacht van smaak. Door de kokosmelk is de soep erg romig en natuurlijk ook lactosevrij.

 

Vegan wentelteefjes met frambozen

 

vegan-wentelteefjes

Deze vegan wentelteefjes met frambozen zien er toch té lekker uit? Daarom zijn ze ook leuk om op tafel te zetten tijdens Pasen. Bovendien is de combinatie van de zoete frambozen en de frisse munt echt heerlijk.

 

Vegan carrot cake

 

vegan paas recepten

Een heerlijk vegan taartje kan zeker niet missen tijdens Pasen. Maak daarom deze verrukkelijke carrot cake van Lisa Goes Vegan waar iedereen lekker van kan genieten! Hier word je toch blij van? Deze carrot cake is echt een guilty pleasure van mij.

 

Chia pudding met aardbeien en banaan

 

gezonde-paasbrunch

Maak iedereen blij met deze vrolijke roze chia pudding! De chia pudding met aardbeien en banaan is lekker zoet van smaak en de kokos geeft een lekkere crunch. Je kan deze chia pudding al een dag van te voren maken, dat levert weer minder stress op.

 

Bruschetta met tomaat en knoflook

 

gezonde-paasbrunch

Deze bruschetta met tomaat en knoflook van Lisa Goes Vegan is heerlijk! Altijd fijn een hartig recept als variatie tussen alle zoete gerechten. Deze vegan bruschetta heb je zo gemaakt en je gaat er zeker van smullen tijdens je gezonde Paasbrunch.

Hopelijk heb ik je inspiratie kunnen geven om een heerlijke paasbrunch te organiseren. Weet jij al wat je gaat maken? Laat het mij dan weten in de comments. Natuurlijk wil ik je ook een heel fijn Pasen wensen. Geniet van al het lekkers!

Wil je door Zonderzooi begeleid worden met een gezonder eetpatroon? Meld je dan nu aan voor mijn 12-weekse online programma waarbij ik je help om zonder zooi te eten, af te kicken van suikers en weer lekker in je vel te zitten!

Latest posts by Kaya (see all)