Deze wraps met bietenspread en avocado zijn echt om van te smullen! Eet je graag wraps? Dan zou ik deze gezonde wraps snel eens proberen. Je kan ze eten als lunch, maar net zo goed als diner. De combinatie van de bietenspread met avocado, spinazie, rode ui en feta is echt heerlijk. Bovendien zijn deze gezonde wraps erg voedzaam, want dankzij alle groenten zitten ze boordevol vitaminen. Ik probeer vaak zo veel mogelijk verschillende kleuren groenten te eten, zo weet ik zeker dat ik alle vitaminen en mineralen binnen krijg. Met deze vrolijke roze met groene wraps is dat zeker geen probleem!

De bietenspread maak ik de laatste tijd heel vaak. Deze is echt in vijf minuten gemaakt met een staafmixer, even pureren en klaar is kees. Vind je het lastig om je kids voldoende groenten te laten eten? Met deze vrolijk gekleurde wraps is dat vast geen probleem. De bietenspread is lekker zoet van smaak en dankzij de kleur is het voor meiden een echte prinsessenspread. Vertel tegen jongens dat ze door de spinazie super sterk worden en dan gaan ze vast wel eten. De rode ui geeft net wat meer pit aan de gezonde wraps, maar voor kinderen kan dat soms te veel zijn. Dan kan je de ui er natuurlijk gewoon uit laten. Dankzij de feta en de avocado zijn de wraps lekker zacht van smaak en zeker het proberen waard!

Deze wraps met bietenspread en avocado zijn:

  • Vegetarisch
  • Rijk aan vitaminen en mineralen
  • Boordevol gezonde vetten
  • Makkelijk om te maken

Laat je me weten wat je van deze wraps met bietenspread en avocado vind? Deel je recept foto via Instagram via #zonderzooi of tag mij via @zonderzooi. Vind ik leuk!

 

wraps-met-bietenspread

wraps-met-bietenspread

wraps-met-bietenspread

 

Recept wraps met bietenspread en avocado

 

Ingrediënten
(Voor 2 personen)

4 volkoren wraps
8 eetlepels bietenspread met pinda’s
1 rijpe avocado
1/2 rode ui
Handje verse spinazie
60 gram feta of witte saladekaas
Optioneel: verse peterselie

 

Benodigdheden

Staafmixer

 

Bereiding

1. Maak de bietenspread zoals beschreven in het recept.

2. Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd de avocado in dunne plakjes. Snijd ook de ui in ringen.

3. Verwarm de wraps 30 seconden in de magnetron of een pan zonder olie.

4. Besmeer elke wrap met 2 eetlepels bietenspread en beleg met verse spinazie, avocado, ui, feta en peterselie.

Tip: Ook erg lekker om deze wraps mee te nemen naar je werk!

Wil je door Zonderzooi begeleid worden met gezonder eten? Meld je dan aan voor online coaching of bestel het nieuwste e-book!

 

wraps-met-bietenspread

Zonderzooi

Zonderzooi

Foodcoach & blogger at Zonderzooi
Hoi ik ben Dalí! Ik ben dol op koken, reizen en yoga. Met mijn blog Zonderzooi wil ik je inspireren om zo min mogelijk 'zooi' te eten en duurzamer te leven. Alle recepten die je hier vind zijn puur, natuurlijk en 100% Zonderzooi. Naast mijn blog werk ik ook als foodcoach en begeleid ik mensen met een gezond eetpatroon. “A healthy outside starts from the inside”, dat is mijn motto.
Zonderzooi

Latest posts by Zonderzooi

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe recepten en artikelen? Meld je dan aan voor de Zonderzooi update! Deze ontvang je 2x per maand in je mailbox.