De lente komt er aan, tijd om lekker te gaan genieten van natuurlijke fruitijsjes. Zoals je misschien wel weet ben ik gek op ijs. Zeker als het buiten warm is eet ik graag een ijsje. Nu zitten sommige ijsjes boordevol room en suiker, maar de natuurlijke fruitijsjes van Frozzies gelukkig niet! Deze fruitijsjes worden gemaakt van puur fruit en bevatten geen gluten, lactose of E-nummers. Daarom kan je er lekker van genieten, zonder dat je je schuldig hoeft te voelen. Bovendien zijn de Frozzies ijsjes erg laag in calorieën, zo bevat het aardbeienijsje maar 41 calorieën. Ik deed de grote ijsjestest en vertel jullie welk fruitijsje mijn favoriet is!

 

natuurlijke-fruitijsjes

natuurlijke_fruitijsjes

 

Natuurlijke fruitijsjes van Frozzies

 

De ijsjes van Frozzies worden gemaakt van puur fruit en verder zijn er alleen plantaardige voedingsvezels aan toegevoegd. Er zijn verschillende smaken, die je tegenwoordig overal kan scoren. De smaken die je onderweg kan vinden zijn appel-peer, sinaasappel-witte druif, aardbei, aardbei-kokos en mango-blauwe bes. Ik heb ze natuurlijk allemaal geproefd en ik moet zeggen dat ik echt enorm fan ben van dit fruitijs. Pure verwennerij op een stokje!

De Frozzies ijsjes zijn niet alleen ideaal als je gezond wilt genieten, maar ook lekker voor kinderen. Kinderen zijn dol op zoetigheid en dankzij het verse fruit zijn de Frozzies fruitijsjes ook erg zoet. Zo kunnen je kinderen lekker genieten van een ijsje, terwijl ze wel gewoon Zonderzooi-proof zijn. De Frozzies ijsjes kan je ook scoren bij de supermarkt, daar vind je de smaken sinaasappel-druif, wortel-banaan, aardbei-druif en komkommer-ananas. De eerdergenoemde smaken die ik getest hebt vind je juist onderweg, zoals bij het tankstation, speeltuinen en pretparken.

 

natuurlijke-fruitijsjes

 

De grote Frozzies ijsjestest

 

Speciaal voor jullie deed ik een ijsjestest en ging ik kijken welk ijsje ik het lekkerste vind. Ik ben gek op mango, dus probeerde ik het mango-blauwe bessen ijsje als eerste. Hmmm wat een verrassende smaak en zo zoet! Je zou bijna niet geloven dat hier geen suiker aan is toegevoegd. Daarna proefde ik het aardbei-kokos ijsje, deze is lekker romig van smaak en smelt heerlijk in je mond. Dit ijsje krijgt van mij een dikke 9. Daarna probeerde ik de smaak sinaasappel-witte druif, welke perfect is voor op een warme zomerdag. Ook het aardbeien- en appel-peer ijsje zijn lekker verfrissend en voordat ik het door heb zijn ze alweer op.

Mijn favoriete ijsje is toch wel de aardbei-kokos, omdat ik gek ben op de romige smaak van kokos. Maar ook de andere smaken zijn ontzettend lekker en ik raad je aan ze allemaal eens te proberen! Je vind deze natuurlijke fruitijsjes bij de supermarkt, maar ook onderweg. Hier vind je een store locator om te zien of jouw supermarkt ze ook heeft. Laat je mij weten welke smaak je het lekkerst vind?

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Frozzies.

 

natuurlijke-fruitijsjes

Wil je door Zonderzooi begeleid worden met gezonder eten? Meld je dan aan voor online coaching of bestel het nieuwste e-book!

 

info@zonderz