Afgelopen zomer ging ik backpacken in Bali. Zoals je misschien wel weet ben ik gek op het eiland Bali. Ik voel me er altijd helemaal thuis tussen alle yogi’s en heerlijke vegan eettentjes. Een aantal jaar geleden liep ik stage in Ubud en nu was ik er al weer voor de derde keer. Ben je benieuwd naar mijn reisavonturen in Ubud, Nusa Lembongan en Nusa Penida? Kijk dan snel mijn nieuwste vlog! Tip: Lees ook het artikel 10x tips voor Bali als je er binnenkort heen gaat.

Wil je geen vlog van mij meer missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal!

 

Backpacken in Bali

 

 

Wil je door Zonderzooi begeleid worden met gezonder eten? Meld je dan aan voor online coaching of bestel het nieuwste e-book!

Zonderzooi

Zonderzooi

Foodcoach & blogger at Zonderzooi
Hoi ik ben Dalí! Ik ben dol op koken, reizen en yoga. Met mijn blog Zonderzooi wil ik je inspireren om zo min mogelijk 'zooi' te eten en duurzamer te leven. Alle recepten die je hier vind zijn puur, natuurlijk en 100% Zonderzooi. Naast mijn blog werk ik ook als foodcoach en begeleid ik mensen met een gezond eetpatroon. “A healthy outside starts from the inside”, dat is mijn motto.
Zonderzooi

Latest posts by Zonderzooi

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe recepten en artikelen? Meld je dan aan voor de Zonderzooi update! Deze ontvang je 2x per maand in je mailbox.