Afgelopen zomer ging ik backpacken in Bali. Zoals je misschien wel weet ben ik gek op het eiland Bali. Ik voel me er altijd helemaal thuis tussen alle yogi’s en heerlijke vegan eettentjes. Een aantal jaar geleden liep ik stage in Ubud en nu was ik er al weer voor de derde keer. Ben je benieuwd naar mijn reisavonturen in Ubud, Nusa Lembongan en Nusa Penida? Kijk dan snel mijn nieuwste vlog! Tip: Lees ook het artikel 10x tips voor Bali als je er binnenkort heen gaat.

Wil je geen vlog van mij meer missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal!

 

Backpacken in Bali

 

 

Wil je door Zonderzooi begeleid worden met gezonder eten? Meld je dan aan voor online coaching of bestel het nieuwste e-book!

Zonderzooi

Zonderzooi

Foodcoach at Zonderzooi
Dalí is dol op koken, reizen en yoga. Met haar blog Zonderzooi inspireert ze jou om zo min mogelijk ‘zooi’ te eten. Alle recepten die je hier vind zijn puur, natuurlijk en 100% Zonderzooi. Bovendien zijn alle recepten ook makkelijk om te maken en snel klaar. Want niet iedereen heeft elke dag de tijd om uren in de keuken te staan. Naast haar blog werkt Dalí ook als foodcoach en begeleid ze haar klanten met een gezond eetpatroon. “A healthy outside starts from the inside”, dat is haar motto.
Zonderzooi

Latest posts by Zonderzooi

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe recepten en artikelen? Meld je dan aan voor de Zonderzooi update! Deze ontvang je 2x per maand in je mailbox.