fbpx ...

Vandaag deel ik mijn vijf favoriete bakrecepten met jullie. Vind je het ook heerlijk om te bakken? Het liefst bak ik het hele weekend. Er komen dan van die lekkere geuren uit de keuken, dat is voor mij echt weekend! Het weekend is weer in zicht dus heb ik vijf heerlijke bakrecepten voor je op een rij gezet. Deze bakrecepten maken je zondag extra fijn. Veel bakplezier!

 

5x bakrecepten

 

1# Kokosmakronen met chocolade

 

5x-bakrecepten

Kokosmakronen zijn super makkelijk om zelf te maken en bovendien zijn deze kokosmakronen met chocolade echt heerlijk. Hier vind je het recept.

 

#2 Cake met frambozen

 

5x-bakrecepten

Natuurlijk kon een cake recept niet ontbreken. Vandaar dat ik deze cake met frambozen graag met jullie deel. Deze cake is niet alleen gezond, maar ook heel erg lekker. Klik hier voor het recept.

 

#3 Bananenbrood muffins

 

5x-bakrecepten

Deze bananenbrood muffins zijn heerlijk als ontbijt of tussendoortje. De muffins zijn lekker zoet, zitten boordevol vezels en geven je een verzadigd gevoel. Klik hier voor het recept.

 

#4 Vegan amandelkoekjes

 

5x-bakrecepten

Deze vegan amandelkoekjes zijn echt om van te smullen! Het fijne aan dit recept is dat je maar een paar ingrediënten nodig hebt. Hier vind je het recept.

 

#5 Brownie met banaan en kokos

 

5x-bakrecepten

Een gezonde brownie gemaakt van zwarte bonen? Dat klinkt gek, maar het is echt heerlijk. Deze gezonde brownies zijn zó lekker dat ik ze het liefst wekelijks maak. Klik hier voor het recept.

Laat je me weten wat je van deze bakrecepten vond? Deel je recept foto op Instagram via #zonderzooi of tag me @zonderzooi. Vind ik leuk!

Wil je meer balans ervaren en geen last meer van vervelende klachten? Doe dan mijn gratis Ayurveda dosha test en kom erachter welke voeding het beste bij jouw body-mind type aansluit. Kijk ook eens in de Zonderzooi Shop voor mijn e-books en cursussen op het gebied van voeding en Ayurveda.

Latest posts by Kaya (see all)