Vandaag deel ik mijn vijf favoriete bakrecepten met jullie. Vind je het ook heerlijk om te bakken? Het liefst bak ik het hele weekend. Er komen dan van die lekkere geuren uit de keuken, dat is voor mij echt weekend! Het weekend is weer in zicht dus heb ik vijf heerlijke bakrecepten voor je op een rij gezet. Deze bakrecepten maken je zondag extra fijn. Veel bakplezier!

 

5x bakrecepten

 

1# Kokosmakronen met chocolade

 

5x-bakrecepten

Kokosmakronen zijn super makkelijk om zelf te maken en bovendien zijn deze kokosmakronen met chocolade echt heerlijk. Hier vind je het recept.

 

#2 Cake met frambozen

 

5x-bakrecepten

Natuurlijk kon een cake recept niet ontbreken. Vandaar dat ik deze cake met frambozen graag met jullie deel. Deze cake is niet alleen gezond, maar ook heel erg lekker. Klik hier voor het recept.

 

 

#3 Bananenbrood muffins

 

5x-bakrecepten

Deze bananenbrood muffins zijn heerlijk als ontbijt of tussendoortje. De muffins zijn lekker zoet, zitten boordevol vezels en geven je een verzadigd gevoel. Klik hier voor het recept.

 

#4 Vegan amandelkoekjes

 

5x-bakrecepten

Deze vegan amandelkoekjes zijn echt om van te smullen! Het fijne aan dit recept is dat je maar een paar ingrediënten nodig hebt. Hier vind je het recept.

 

#5 Brownie met banaan en kokos

 

5x-bakrecepten

Een gezonde brownie gemaakt van zwarte bonen? Dat klinkt gek, maar het is echt heerlijk. Deze gezonde brownies zijn zó lekker dat ik ze het liefst wekelijks maak. Klik hier voor het recept.

Laat je me weten wat je van deze bakrecepten vond? Deel je recept foto op Instagram via #zonderzooi of tag me @zonderzooi. Vind ik leuk!

Wil je door Zonderzooi begeleid worden met gezonder eten? Meld je dan aan voor online coaching of bestel het nieuwste e-book!

 

kaya

kaya

Stagaire at Zonderzooi
Mijn naam is Kaya, ik ben 24 jaar en volg de opleiding Trend Research & Concept Creation in Lifestyle in Tilburg. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker te koken of te bakken. Tijdens mijn studie houd ik mij graag bezig met de nieuwste foodtrends. Naast eten ben ik ook druk met sporten, momenteel ben ik hard aan het trainen voor mijn eerste triatlon.
kaya

Latest posts by kaya

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe recepten en artikelen? Meld je dan aan voor de Zonderzooi update! Deze ontvang je 2x per maand in je mailbox.