fbpx ...

Yes ik heb leuk nieuws! Je kan weer een vegan hotspot in Tilburg aan je lijstje toevoegen: Dons Noodle Shop. Word jij ook zo vrolijk van Aziatisch eten? Ik was zo blij met deze hotspot dat ik er meteen lekker geluncht heb afgelopen week. Zoals je misschien wel weet zijn er in Tilburg nog niet zo veel plekken waar je lekker vegan kan eten. Gelukkig komen er steeds meer restaurants bij, zoals Don’s Noodle shop. Het eten is hier ontzettend goed en daar word ik nou echt vrolijk van! Van rice paper rolls tot verse salades, ze hebben het hier allemaal. Overigens is niet alles hier vegan, maar kan je er ook terecht voor gerechten met vlees of vis.

 

dons-noodle-shop

dons-noodle-shop

 

In love with the coco

 

Tijdens de lunch heb ik genoten van een heerlijke soep, genaamd ‘In love with the coco’. Een Thaise noodlesoep met limoengras, homemade noodles en verse groenten. Naast het lekkere eten hebben de gerechten ook nog eens hele toffe namen. Natuurlijk heb ik ook de dumplings, mango salade en rice paper rolls geproefd. Alles was vers bereid en dat proef je meteen. De gerechten hadden heerlijke smaken, het was redelijk spicy maar toch goed te doen. Ook kreeg je er nog extra garnering bij om het wat pittiger te maken.

Alles wat bij Don’s Noodle Shop wordt geserveerd wordt die dag vers gemaakt. Dat maakt het ook zo’n mooi concept. De bouillon wordt zelf getrokken en alle ingrediënten zijn super vers. Omdat er wordt gewerkt met dagverse producten kan het soms wel voorkomen dat bepaalde gerechten op zijn. Zo wordt onnodige voedselverspilling tegengegaan, erg mooi om te zien. Ik denk dat meer restaurants hier wel wat van kunnen leren. Ook zijn ze elke dag tussen 15.00 en 17.00 dicht, om zo alles vers te bereiden voor het diner. Zo weet je zeker dat je een verse maaltijd krijgt voorgeschoteld.

 

dons-noodle-shop

dons-noodle-shop

 

Thuis genieten van Don’s Noodle shop

 

Heb je ook zin gekregen in een portie dumplings of rice paper rolls, maar weinig tijd om uitgebreid te dineren? Geen probleem! Je kan namelijk ook een take-away bestelling plaatsen bij Don’s Noodle shop. Dan wordt het vers voor je bereid en kan je het zelf afhalen. Persoonlijk eet ik niet vaak Aziatisch, maar toch was ik erg onder de indruk van de heerlijke smaken. Ook proef je dat het allemaal vers bereid is. Ik raad het dan ook iedereen aan Don’s Noodle shop te proberen en je te laten verrassen door de verschillende gerechten!

Ben je nu al nieuwsgierig naar alle gerechten? Check dan hier het menu.

Don’s Noodle Shop, Langestraat 65, Tilburg.

Wil je door Zonderzooi begeleid worden met gezonder eten? Meld je dan aan voor online coaching of bestel mijn nieuwste e-book!

 

Latest posts by Kaya (see all)